Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luci26 já taky raději jedla majonézové saláty
prostě si dobřej s MÍROU!!!na co chuť máš
kdy jindy se budeš moct rozmazlovat ![]()
@Trixia ja zada predstirat nemusim
me uz tak dva tejdny hodne bolej… prej to v zacatku tehotenstvi byva mi rekla sestra u doktorky…
@Luci26 Já jsem zeleninu nikdy moc nejedla a ani těhotenství mě teda nedonutilo zeleninu jíst
maximálně do sebe nasoukam okurku nebo ledovej salát ![]()
@Dana V kyselina listová je i v pilulkách
nmá smysl se do něčeho nutně nutit ![]()
@Trixia Moje řeč, neni třeba se do ničeho nutit nebo na druhou stranu se nějak extra omezovat
jím Femibion, kde kyselina listová je včetně dalších vitamínů a vzhledem k tomu, jak mimčo roste, asi mu nic nechybí ![]()
Tak to je dobře sem myslela ze musím jist zeleninu každý den
občas spíš ovoce ale jím prášky s kyselinu listovou a vitaminama femibion se jmenuji
@Luci26 jím mamavit a spmosebou čerstvá zelenina je lepší…rozhodně ti to neublíží… ale já na začátku těhu nestrávila zeleninu… tak se tím nebudu cpát, ale jablka mi dělala dobře… teď to je naopak… tělo si řekne…
Tak to ja holky jim asi vse porad stejne… az si rikam jestli mi ty testy nelhaly :-/ asi si udelam zitra jeste jeden kontrolni ![]()
@Luci26 banán ne, budeš mít zácpu ![]()
@Yuliane někdo chutě ani nevolnosti nemá vůbec
ale tak ty testy nejsou nic drahého, aby se to nemohlo zkusit ![]()
@Trixia no zitra si skaknu asi koupit
ted jsem si prohlizela ty dva co jsem si delala minulej tejden ![]()
Banan se nesmí? a me strašně chutná ale říkala sem si ze druhý den nemůžu na záchod a blumy se můžou?
@Luci26 neříkám že nesmí, ale neměl by se, hlavně má hodně draslíku, může ti to zvedat tlak…a vysoký tlak není v těhotenství žádoucí…ale hele čokoláda by se taky neměla a nikdo me neudrží.. jen se člověk musí trochu mírnit… jeden banán neublíží, ale na kila bych to nejedla…
Ne jeden za týden si dam jen
a čokoládu si taky dam ale jen někdy jak mám chuť no ![]()