Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
11.2.16 21:29

@Luci26 @Trixia Já si banán také občas dám. Kvůli těhu cukrovce nesmim jíst žádné sladkosti, ale občas je prostě na něco slakého chuť, tak to řešim banánem :D pořád si říkam, že je lepší dát si kus ovoce než tabulku čokolády :mrgreen: ale musim se přiznat, občas si kousek čokolády taky zobnu, ale třeba jen 2 čtverečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 09:02

To ja sním klidně celou nedávno mi přítel donesl jahodovou milku a snedla sem ji ale pak sem čokoládu dlouho neměla nejim ji furt tehotenske cukrovky se bojim to se vlastne zjisti na genetice vše ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.2.16 09:11

@Luci26 ne to se zjistíaž na testech, genetika je jen o nebezpečí možných genetických vad… těhu cukrovka k nim nepatří… ten test tě čeká až po 20tt

kamarád google napoví co tě kdy čeká :)
https://www.nutriklub.cz/…-tehotenstvi

http://www.itatinek.cz/…lidkami.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 09:15

Diky moc ja sem myslela ze na genetice se vše zjisti právě se ji bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 09:15

Diky moc ja sem myslela ze na genetice se vše zjisti právě se ji bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.2.16 11:07

@Luci26 ti vezmou jen trochu krve, přidají k tomu informace o tvém věku a rodinné anamnéze a když se to všechno zamíchá vyplivne z toho riziko genetické vady… a podle toho se doktor rozhoduje…ale ber to jako hodně zjednodušené popsání toho, co „genetika“ je :) není se čeho bát… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
12.2.16 11:11

@Luci26 Klidně si čokoládu dej, protože jestli budeš mít cukrovku nebo ne nezávisí na tom, jestli jíš sladké nebo nejíš. Užij si to, dokud to jde :mrgreen: Je to o tom, jak tvoje tělo cukr bude zpracovávat a i kdyby ti jí zjistili, není se čeho bát. Já se taky toho bála a nakonec je to úplně v pohodě, dieta mi nijak nevadí a taky jsem díky tomu za celé těhotenství přibrala jen 6 kg :-) a to jsem očekávala tak 20 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 11:30

@Trixia aha to sem nevedela myslela sem ze to je jak ultrazvuktak aspoň vím co me bude čekat akorát me biva hodně špatně z braní krve ale nato si asi zviknu kdyz mi teď budou skoro furt brát uz mi brali a dobrý možná to mám vsugerovany :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 11:34

@Dana V právě se bojim ze hodně priberu a doufám ze bude vse v poradku obcas si to sladke dam ale zebych nejak hodne jedla sladke to nee jak kdy mam na sladke chut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.2.16 11:34

@Luci26 mě berou krev skoro pořád, si časem zvykneš.. na UTZ jdeš taky, tam koukají na prosvětlení… ale prostě to není nic, čeho by se člověk měl bát, ničemu nepomůžeš, když se budeš stresovat. nech si od doktora v klidu všechno vysvětlit… internet může být trochu zavádějící a zbytečně si tu pak přečteš jen ty děsivé informace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.2.16 11:36
@Luci26 píše:
@Dana V právě se bojim ze hodně priberu a doufám ze bude vse v poradku obcas si to sladke dam ale zebych nejak hodne jedla sladke to nee jak kdy mam na sladke chut :)

no tak přibereš a co?? :D zase to v porodnici odevzdáš a co ti zbude pak shodíš… podstatné je, aby mimi bylo v pořádku :hug:taky jsem se bála a myslím, že víc, jak těch 15kg navíc mít nebudu :) to je tak nějak akorád… přece se nebudeš omezovat jen kvůli tomu, že se bojíš, že budeš mít v těhotenství vyšší váhu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 11:39

@Trixia právě mi uz doktor říkal at nectu žádné knížky a nectu nic na netu ze každá ma jiné těhotenství a pak mám zbitecnej strach ze si mám užívat a nic nečíst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 11:40

@Trixia ne to nee hlavne at je malinke v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
12.2.16 11:44

@Luci26 tak jako nečíst vůbec nic je asi blbost.. když tě zajímá, co tě čeká za vyšetření, tak strejda google poradí :D jen to rozlišit no… naprosto se o ničem neinformovat je poněkud přehnaný extrém… podle mě.. ale tak sama musíš vědět, nebo třeba rodiče poradí :)

nenervuj se, ať nemáš nervozní miminko :D (jedna z pověr, kterých je na netu hodně :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 11:49

@Trixia jojo rodiče poradí :) a prosím te odběr plodove vody se dělá když je s miminkem neco v nepořádku? a prej se to dělá přes břicho a bolí to strašně jen se ptám jestli nevis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová