Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JasněnkaSabrina Em tak to budeš mít jak ja mas asi taky hodně hormonů si tam skoč za včas nebo to budeš mít bolavejsi ja uz sem to nevydržela svedilo me to strašně a dr řekni žebysi chtela aby to tvoji mamce nerikala ze to je tajemství zatím ještě pro maminku
@Trixia píše:
@JasněnkaSabrina Em a co jít na kožní??? né k praktické…
Jo na kozni bez k prakticke nee
Diky holky
. Svou kozarku nemam a tu co znam pracuje na stejnem pracovisti co moje mamka takze…se to k ni muze donest taky
. Holt doktori kdyz spolu pracuji na poliklinice tak se vetsinou i znaji…no nic, nejak to vymyslim
. Uvidim jak se to svedeni vyvine a podle toho se rozhodnu
.
@JasněnkaSabrina Em jasný vsak uvidis ja uz sem to nezvládla tak sem šla a je mi lip ![]()
@JasněnkaSabrina Em tak si zajdi jen do lékárny, ono někdy holky tam pordí lépe, než doktoři… pak je ještě možnost poptat se gyndařky.. a nebo přejet do jiného města, pokud to jde.. v těhu by jsi neměla nic zanedbávat
Jj zkusim se zeptat i v lekarne a uvidim jak to dopadne
.
Tehulky tak jaky dnes mate den?
Venku je opravdu krasne jarni pocasko
![]()
Ahojte, jak se tady mate?
my dnes s malou byly na trimesicni kontrole a uz ma 4520 gramu a 60 cm
roste jako z vody. Jsou tu nejaka nova miminka? ![]()
Holky dnes sem byla na prvním screeningu vse dopadlo v poradku a podle prukazky mam být v 13 týdnů ale jsem podle plodu 12+4 a pan doktor polák z olomouce mi řekl ze to vipada na holccicku myslíte ze je ještě brzo nakupovat oblečky???kdyby to byl kluk tak se to pri pozná hned tak nevím jestli si můžu pomalu nakupovat
@Lelio
Jeeee tak to je krasne
. Gratuluju k malemu (velkemu) pokladu
. Myslim ze tady jsme ted vetsinou spis same jeste tehulky (a zacatecnice)
.
@Luci26
Tak super! Mam radost ze je vsechno ok
. No s vecickami na mimi bych ale asi jeste mozna pockala. Kdyz uz by si neco porizovala tak treba v nejake neutralni barvicce aby se hodila i pro holcicku i pro kluka
.
@Luci26 píše:to je ještě hodně brzy na oblečky
Holky dnes sem byla na prvním screeningu vse dopadlo v poradku a podle prukazky mam být v 13 týdnů ale jsem podle plodu 12+4 a pan doktor polák z olomouce mi řekl ze to vipada na holccicku myslíte ze je ještě brzo nakupovat oblečky???kdyby to byl kluk tak se to pri pozná hned tak nevím jestli si můžu pomalu nakupovat
@JasněnkaSabrina Em píše:
@Lelio
Jeeee tak to je krasne![]()
. Gratuluju k malemu (velkemu) pokladu
. Myslim ze tady jsme ted vetsinou spis same jeste tehulky (a zacatecnice)
.
začátečnice jsem, ale už jen pár týdnů před rozsypáním ![]()
@JasněnkaSabrina Em vzhledem ktomu, že jsem v 35tt tak už to mám fakt za pár ![]()
@Trixia
Jeje tak to jsem netusila ze uz jsi tak blizko
. Kdy presne mas termin?