Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
12.2.16 13:24

@Luci26 odběr plodové vody se dělá jen když ti ty genetické testy (tripple) nevyjde dobře… nebolí to strašně, kaamrádce to dělali, je to jen nepříjemné, maminky to ještě k tomu děsí, protože jim vyšly špatně testy, ale nic z toho, co ti dělají jako vyšetření tě rozhodně nebolí strašně… všichni dávají pozor na to, aby nedošlo k poškození miminka a zbytečně se nestresovala maminka :) netrap se věcmi, co ani nemusí přijít :) nikdo tě nebude nutit k ničemu co nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
12.2.16 14:02

@Trixia aha diky moc za informace aspon o tom uz vim co to je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
16.2.16 10:10

Ahoj holky tak jak se vam dari co noveho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
16.2.16 19:05

@Luci26 Ahoj, my jsme byli v pondělí poprvé na kontrole v porodnici a všechno je zatím v pořádku, porod se asi nechystá :lol: malej má teďka 2 týdny, aby se otočil, jinak půjde ven císařem, takže už nám zbývají poslední 2-3 týdny :pankac: strašně to uteklo :) Co ty, jak je? Co nevolnosti, už to trochu přešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
16.2.16 19:17

@Dana V tak to je dobře ze je vše v pořádku :) no to uteklo zachvili budeš mít malého u sebe :hug: u me dobry nevolnosti uz pomalu ustupuji neni to jak driv jako furt mi je jak po flamu ale je to lepší 1.3 jdu na kontrolu a pokud bude vše v pořádku dostanu uz kartičku akorát me krvaceji dásně tak sem se objednala k zubaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.2.16 13:01

Ahoj holky, tak jak se vám všem daří? Já mam nové zprávy :D prcek se nám stále neotočil, takže v neděli se mám hlásit v porodnici a v pondělí jdu na císaře. Takže narozkám 29.2. se prcek už asi nevyhne, pokud se teda nerozmyslí sám dříve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
22.2.16 13:48

@Dana V to je dobré datum :D zase bude věčně mlád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
26.2.16 15:43

Ahoj holky jak se vám daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
28.2.16 11:25

@Luci26 ahoj Luci, my jsme prave byli přijati do porodnice a zítra dopo jdem na císaře. Už se těším až to budeme mít za sebou :) jinak je vše OK :) co ty? Jak se ti daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
28.2.16 12:19

@Dana V ahojky tak drzim pesticky :) uz to budeš mít aspoň za sebou a budeš mít maličkého u sebe :hug: pak pisni co malinke a hlavně ty :) ja dobrý neni mi uz špatně v úterý jdu na kontrolu a měla bych dostat prukazku a pak jdu na krev tak se bojim a 17.3 jdu na genetiku a tam byse mělo zjistit co to bude to je to visetreni v 1 trimestru na tY různé nemoci visetreni vis myslím na vás hodně stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
28.2.16 13:02

@Dana V zrovna ráno jsem si říkala, kdo to tu zmiňoval, že má „termín“ 29 února :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.2.16 19:10

Ahoj holky :) dnes v 11:03 se narodil Adámek, 50 cm a 3350 g. Je to kluk jak buk :) ja se v rámci možnosti mam po císaři taky dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
29.2.16 19:12

@Dana V tak ten je nadherny!! Moc gratuluji  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
29.2.16 20:57

@Dana V blahopřeji je nádhernej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
1.3.16 07:10

@Dana V ten je nadhernej moc gratuluji :hug: hlavně ze ste oba dva v poradku :) prdolka malinkej :) uz to mas za sebou a můžeš být s adamkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová