Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
17.3.16 20:35

@JasněnkaSabrina Em jo tuto :) to jo to mají i mladé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.16 20:37

@Trixia
A jaka jina genetika jeste je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
17.3.16 20:38

@Luci26 jj ráda kouknu, jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
17.3.16 21:57

Ahoj holky, jsem rada ze se mate všechny krasne a koukám, ze tu mame nové členy :) ja tedka sem moc nestíhám chodit, co uz mame prcka doma :) ale jinak se mame krasne, malej pekne přibírá na váze a roste tak rychle, ze uz začínáme pomalu vyrazovat malé oblečeni :lol:

@JasněnkaSabrina Em gratuluji k tehotenstvi :) snaz se ho užit co nejvíce, strašně to utíká :) ani se nenadejes a mimco bude doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 07:14

@Dana V

Diky za gratulaci ;). Mrnousek v brisku byl takovy muj nejprekvapivejsi darecek k mym unorovym narozkam :lol:.
Ja tobe gratuluju k malemu synatorovi a at vam dal hezky prospiva :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 09:23

@Trixia
Prosim prosim, povis mi jaky jiny druh genetickeho vysetreni jeste je? Ja nad tim od vcerejska premyslim a jsem z toho takova nesva :nevim:.
Dnes rano mi mrnousek v brise delal asi premety protoze mi bylo tak soufl ze byla klika ze jsem v zaludku nic nemela a tudiz z nej nemelo co jit ven :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
18.3.16 11:25

@JasněnkaSabrina Em poslala jsem ti odkaz, co se dělá normálně :) jedná se o tzv screening v prvním trimestru. Když tohle vyjde v pohodě, tak už tě většinou nikam neposílají. POkud by tenhle tes vyšel špatně, může gynekolog chtít aby jsi šla na vyšetření plodové vody. To můžeš odmítnout a jít místo toho na celkem draze placený genetický test. Oboje má svoje pro i proti, ale tím bych se nestresovala… 36 let ještě není žádný věk na to, aby ti vycházely špatně testy :) mě je 35 a mám testy jak dvacetiletá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 12:26

@Trixia
Diky moc ;) :hug:. To vis ze se nechci zbytecne stresovat, ale vis jak. Spousta lidi se na nas „starsi“ tehulky diva skrz prsty a to mi vadi. Takze bych chtela alespon trochu tusit co me muze cekat abych se na to psychicky pripravila. Nevis jak dlouho jim pak trva ten krevni odber vyhodnotit? Mam jit 29teho a netusim kdy bych pak mohla mit vysledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
18.3.16 13:23

@JasněnkaSabrina Em do týdne, záleží na doktorovi a laborce :) ale na velkém UTZ už je vidět prosvícení šíje a nosánek :) neboj, dneska už není nic neobvyklého prorodička co jí ja 40 let :) ještě jsme maldice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 13:29

@Trixia
Diky za uklidneni ;). Na velky UTZ mam jit 11.dubna :). Do te doby asi „zesilim“ nervama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
18.3.16 14:17

@JasněnkaSabrina Em to se vůbec neboj :) :hug: je proma ty prcky vidět, si vem, že naše matkytohle možnost neměly :D ani nevěděly, kolik dětí čekají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.16 16:33

@Trixia
Jj ja vim, mas pravdu :andel:. Budu se snazit myslet pozitivne a vsechno bude dobre ;) :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 18:16

@Trixia
Ahojky ;). Jak se dnes mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.3.16 18:40

@JasněnkaSabrina Em ahojky, no oblíkám se jen do volných věcí, snažím se ležet a nerozčilovat :D teď už moc platná v domácnosti nejsem :D ale o víkendu se stará maminka, tak se mám jak v peřince :) nenechá mě nic dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 18:59

@Trixia

Tak to je spravne ;). Zadne zbytecne nerviky, ale klid a pohodu aby i mrnousek byl v pihode :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová