Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj budoucí maminky,
tak se tady k vám připojím jestli mohu. Jsem v 10 týdnu je to pro nás velká radost ale na druhou stranu jsme hrozně v šoku ptz místo jednoho mimi budeme mít hned dvě
Jsem z toho tak trochu v šoku a nějak se s tím nemohu srovnat navíc ty hormony mi fakt dávají zabrat jsem jako na houpačce ![]()
@Simink.a1 tak to gratuluji a já závidím, hrozně jsem si dvojčátka přála
@Simink.a1 tak to gratuluji moc
to bude zachvili dobry to je jen sok a budes se moc tesit na ty dve vase zlaticka ![]()
@Simink.a1 Ahoj, moc gratuluji, bude to hned dvojnásobná radost
ale věřím, že to musel být dost šok ![]()
@Simink.a1 Vítej mezi námi!
Chápu jak se cítíš, dostalo se mi totiž stejného překvápka jako tobě. Koncem října se mi mají narodit jednovaječná dvojčátka. Ačkoliv jsem vysadila antikoncepci s tím, že necháme příchodu miminka volný průběh, čili jsme byli připravení na to si ho pořídit, informace, že nečekám dítě jedno, ale rovnou dvě nás taky pěkně vzala. ![]()
Ahoj jsem i v jine diskuzi, tak zkousim i zde, zda najdu nejakou prvorodicku s TP v rijnu nejlepe z Prahy a okoli. Diky a mejte se fajn.
![]()
@Dorriana juuu ahoj
Já se za Tebou asi do té Prahy odstěhuju
Nebo nechceš na Moravu?
![]()
@Mexie
No jasne! Hele ja myslela, ze rodis driv.
Jak jsem na chate, tak ne a ne spat.
Dneska se vetrelec vecer mele jak had v prouti. Uz me to skoro i stve. Manzel premlouval, at uz konecne prestane mamu zlobit a necha ji vyspat. Neda si rict previt(ka) mala. ![]()
@SladkeMENU Ahoj 18.10. FNKV. Uz te nechali doma nebo chodis do prace?
@Dorriana Já mám TP 19. září. ![]()
To mi povídej. Filda kope vždy v tuto dobu jak o závod
ale už se mi vlní břicho a kopance jdou vidět tak to sleduju a je to lepší než TV ![]()
Chlap mu taky říká, že zlobí, ale na to nemám lepší odpověď než „no jo, celej táta“ ![]()
@Mexie píše:
@Dorriana Já mám TP 19. září.
To mi povídej. Filda kope vždy v tuto dobu jak o závodale už se mi vlní břicho a kopance jdou vidět tak to sleduju a je to lepší než TV
Chlap mu taky říká, že zlobí, ale na to nemám lepší odpověď než „no jo, celej táta“
Taky manzelovi rikam, ze je po nem. Wow ja si myslim, ze tak v tom 22tt to uz taky uvidim, ale to je asi brzo. Nicmene zacina mit fakt silu. Uz mu rikate i jmenem jo?
To u nas nepujde, kdyz se manzel tvari, ze nesmim ani ja vedet jake pohlavi bude mit potomek.
Ale stejne myslim, ze to bude kluk. ![]()
@Dorriana Já jsem mu říkala Filípku ještě než mi řekli pohlaví
nějak jsem to vycítila ![]()
Chlap s Filipem nesouhlasil a byla jsem z toho na prášky. Zvykla jsem si na Filipa a nedokázala jsem si představit, že by se jmenoval jinak. Zase jsem nechtěla, aby chlap ustupoval tak jsme řešili jiné jména na jakých se shodneme a prostě mu začal říkat Filípku
už si taky zvykl a jméno si zamiloval ![]()
Jo určitě jo taky brzo uvidíš. Jestli kope silně tak jukni na bříško, možná už ho uvidíš teďka ![]()
No já jsem zvědavá co čekáš
už se nemůžu dočkat října až se to dozvím
![]()
Příští týden mě čeká test na cukrovku
Snad ji nebudu mít. Sladké miluju a neumím bez toho žít ![]()
No jdu zkusit usnout. Už jsem byla 2× během půl hodiny čůrat a chce se mi zas
tak to musím zaspat
potom se zas ozvu do sz
dobrou ![]()