Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
13.4.16 23:53

Ahoj budoucí maminky,
tak se tady k vám připojím jestli mohu. Jsem v 10 týdnu je to pro nás velká radost ale na druhou stranu jsme hrozně v šoku ptz místo jednoho mimi budeme mít hned dvě :? Jsem z toho tak trochu v šoku a nějak se s tím nemohu srovnat navíc ty hormony mi fakt dávají zabrat jsem jako na houpačce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.4.16 08:45

@Simink.a1 tak to gratuluji a já závidím, hrozně jsem si dvojčátka přála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
14.4.16 10:06

@Simink.a1 tak to gratuluji moc :hug: to bude zachvili dobry to je jen sok a budes se moc tesit na ty dve vase zlaticka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
14.4.16 22:07

@Simink.a1 Ahoj, moc gratuluji, bude to hned dvojnásobná radost :-) ale věřím, že to musel být dost šok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
14.4.16 22:21

@Simink.a1 Vítej mezi námi! :) Chápu jak se cítíš, dostalo se mi totiž stejného překvápka jako tobě. Koncem října se mi mají narodit jednovaječná dvojčátka. Ačkoliv jsem vysadila antikoncepci s tím, že necháme příchodu miminka volný průběh, čili jsme byli připravení na to si ho pořídit, informace, že nečekám dítě jedno, ale rovnou dvě nás taky pěkně vzala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.4.16 11:17

Ahoooj holky :) ;) taky prvorodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
25.5.16 23:09

Termin rijen 2016 (Praha)

Ahoj jsem i v jine diskuzi, tak zkousim i zde, zda najdu nejakou prvorodicku s TP v rijnu nejlepe z Prahy a okoli. Diky a mejte se fajn. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.5.16 23:20

@Dorriana juuu ahoj :mavam: Já se za Tebou asi do té Prahy odstěhuju :lol: :mrgreen: :hug: Nebo nechceš na Moravu? :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
25.5.16 23:34

@Mexie :-D No jasne! Hele ja myslela, ze rodis driv. :P Jak jsem na chate, tak ne a ne spat. :pankac: Dneska se vetrelec vecer mele jak had v prouti. Uz me to skoro i stve. Manzel premlouval, at uz konecne prestane mamu zlobit a necha ji vyspat. Neda si rict previt(ka) mala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.5.16 23:34

@Dorriana
Ahoj, ja budu rodit cca 9.10. V podolí
 Co.ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
25.5.16 23:38

@SladkeMENU Ahoj 18.10. FNKV. Uz te nechali doma nebo chodis do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.5.16 23:41

@Dorriana Já mám TP 19. září. :mrgreen:
To mi povídej. Filda kope vždy v tuto dobu jak o závod :lol: ale už se mi vlní břicho a kopance jdou vidět tak to sleduju a je to lepší než TV :)
Chlap mu taky říká, že zlobí, ale na to nemám lepší odpověď než „no jo, celej táta“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
25.5.16 23:45
@Mexie píše:
@Dorriana Já mám TP 19. září. :mrgreen:
To mi povídej. Filda kope vždy v tuto dobu jak o závod :lol: ale už se mi vlní břicho a kopance jdou vidět tak to sleduju a je to lepší než TV :)
Chlap mu taky říká, že zlobí, ale na to nemám lepší odpověď než „no jo, celej táta“ :lol:

Taky manzelovi rikam, ze je po nem. Wow ja si myslim, ze tak v tom 22tt to uz taky uvidim, ale to je asi brzo. Nicmene zacina mit fakt silu. Uz mu rikate i jmenem jo? :* To u nas nepujde, kdyz se manzel tvari, ze nesmim ani ja vedet jake pohlavi bude mit potomek. :roll: Ale stejne myslim, ze to bude kluk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
25.5.16 23:55

@Dorriana Já jsem mu říkala Filípku ještě než mi řekli pohlaví :D nějak jsem to vycítila :lol:
Chlap s Filipem nesouhlasil a byla jsem z toho na prášky. Zvykla jsem si na Filipa a nedokázala jsem si představit, že by se jmenoval jinak. Zase jsem nechtěla, aby chlap ustupoval tak jsme řešili jiné jména na jakých se shodneme a prostě mu začal říkat Filípku :D už si taky zvykl a jméno si zamiloval :D
Jo určitě jo taky brzo uvidíš. Jestli kope silně tak jukni na bříško, možná už ho uvidíš teďka :hug:
No já jsem zvědavá co čekáš :mrgreen: už se nemůžu dočkat října až se to dozvím :oops: :D
Příští týden mě čeká test na cukrovku :? Snad ji nebudu mít. Sladké miluju a neumím bez toho žít :D
No jdu zkusit usnout. Už jsem byla 2× během půl hodiny čůrat a chce se mi zas :cert: tak to musím zaspat :D potom se zas ozvu do sz :hug: dobrou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.5.16 11:42

Jsem částečně doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová