Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
19.3.16 19:18

@JasněnkaSabrina Em proto jsem taky šla brzy z práce na nemocenskou, sice to bylo trochu dlouhé, ale jsem ráda, že jsem se vyhnala rozčilování :)
Jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 19:41

@Trixia
S tim uplne souhlasim :palec:. Nez se zbytecne nervovat a skodit tak miminku, je lepsi myslet na sebe a stresu se vyhnout. Pracovat jeste budeme tolik let…
No musim rict ze dva dny zpatky mi bylo rano tak soufl ze jsem myslela ze to fakt nedam 8o. Nastesti jsem mrnouskovi v brisku vysvetlila ze takhle tedy ne a ze bych byla opravdu vdecna kdyby se mi muj zaludek netocil jako na centrifuze protoze pokud to tak nebude, nemuzu normalne fungovat :lol:.
Jinak vramci moznosti to jde. Pritel se o me hezky stara (kdyz zrovna neni v praci),ma o me starost a snazi se me zbytecne nenervovat :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.3.16 19:58

@JasněnkaSabrina Em hlavně aby mu to dlouho vytdželo, ono to čekání na něco co nevidí, je pro chlapi trochu moc dlouhé :) u nás pomohlo, vzít ho dvakrát na UTZ :Dviděl jak malá vypadá a hned se ztatínkovatěl :D
Rannínevolnostinejsou nic moc, ale ono topřejde, jen si najdeš systém vstávání :) a klidnámysl tomu taky pomáhá :hug: a hlavně většinou to přejde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 20:05

@Trixia
No mam pocit ze pritel vi spis nez ja do ceho jde, protoze uz ma dva syny takze vyjukana jsem ted hlavne ja :lol:. Jinak uz jsem ho zasvetila a vi terminy vysetreni kdy bych ho chtela mit po svem boku tak snad to klapne a nebude muset byt zrovna v praci :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.3.16 20:40

@JasněnkaSabrina Em ta každé dítě a těhotenství avšechno okolo je jiné :) ale je prima, že to zvládá a bude ti oporou v uklidňování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 20:48

@Trixia
Jj je to tak. Kazdopadne ja jsem rada ze alespon jeden z nas tusi o cem narozeni miminka bude :lol:. Sama za sebe nechci prilis premyslet o tom co vsechno me ceka protoze uz se znam a vim ze jsem nervak kdyz vim az prilis informaci o tom co se muze stat, jak to bude narocne atd. Snazim se myslet na to hezke a prijemne, na to ze se v mem brisku objevil maly „zazrak“ a ja jsem za to vdecna :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.3.16 21:08

@JasněnkaSabrina Em o čem bude narození, to se nedá předpovídat, ale můžeš se pěkně věnovat tomu co bude pak… a fakt vřele doporučuju předporodní kurzy, tedy ke konci těhotenství dřív to nemá smysl, čloěk všechno zapomene, ale po tom 32tt bych si nějaký našla, mě to dost pomohlo i s tím, jak se duševně připravit „co mě asi čeká“ já znám dobře tu postprodukci :D ale výrobu a „dopékání“ a vyslání do světa to jsem nějak nezkoumala nikdy neb mi to nemělo být přáno :D takže je dobré nechat se trochu poučit, ale nekoukala bych na videa o porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.16 21:16

@Trixia
Jj predporodni kurz mamv umyslu urcite navstivit ;). Ale na videa o porodu se fakt divat nebudu, to bych asi nedala :lol:.
Mam okolo sebe nastesti hodne kamaradek co uz mimca maji a ktere mi umi poradit co a jak s psychikou, tak verim ze i s jejich pomoci to vsechno zvladnu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
19.3.16 21:31

@JasněnkaSabrina Em nooo někdy lepší kama dárky naposlouchat, jedna ti řkene, že dvakrát zatlačila a měla mim venku, druhá ti bude yprávět o 2éti hodinách utrpení a třetí bude vychvalovat císaře, jako jedinou možnou variantu, jak dostat dítě ven :D co si z otho pak má člověk přebrat :D Až bude čas, vyber si porodnici podle toho jak se ti tam bude líbit a všechno dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 07:43

@Trixia
Jj ja vim. Beru to s rezervou a snazim se v tech vsech informacich nejak zorientovat :lol:. Kdyz uz je toho na me moc tak prestanu poslouchat a dam si pauzu :andel:.
Jinak, muzu mit na tebe jednu zvlastni otazku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
20.3.16 11:04

@JasněnkaSabrina Em klidně dvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 12:00

@Trixia
Diky ;).
Vis jak…stalo se Ti nekdy behem tehotenstvi ze by ti bylo spatne (pocit nevolnosti, bolest hlavy a tak) a presto si mela chut na milovani? Mne uz se v poslednich dvou trech tydnech tohle nekolikrat stalo a naposledy dnes rano :lol: :oops:…tak si rikam jestli nejsem „divna“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
20.3.16 12:34

@JasněnkaSabrina Em nejsi divná, v prvním trimstru to je úplně normální :) dokonce jsem měla i tak živé sny že až jsem se tento…ehm… :oops: je to tam hodně prokrvené, tak jsou i větší chutě, tonemá s mozkem a bolením želudku či hlavy nic společného :D než mi začalo růst břicho, tak jsm měla chutě furt, pak to torchu opadlo a teď jsem an to spíš utahaná, jako na sex chuť mám, ale půl hodiny předeher, to se raději vyspím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 16:03

@Trixia
Dekuju moc za uklidneni :andel:. Trosku jsem si uz rokala ze jsem aso divna kdyz mam tak protichudne pocity v tu samou chvili :roll:. Ufff, dnes ty hormony se mnou opravdu tefy cloumaji :oops:. V jednu chvili se s pritelem milujeme abychom vzapeti diky tomu co mi rekl zacali resit uplne neco jineho a udelali si z toho psychologicke odpoledne :?…jsem po temer probdele noci uplne k. o. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
20.3.16 18:19

@JasněnkaSabrina Em jestli můžu poradit: „nic neřeš“ a nebo si to předem hodně dobře promysli, oni nechpou, že my to máme teď v hlavě jinak, a neví, co si s tím počít, takže nadechnout se, v klidu to promyslet, a pak vysvětlit, proč a co nemá dělat nebo říkat, ale v klidu, bez emocí, jednoduše, tak aby to pochopil i chlap :D teď nám ubližuje víc věcí ale když se na to podíváš s odstupem, tak zjstíš, že to je vlastně kravian, co nestojí za tvou pozornost :D tak proč si kazit pěkné odpoledne, zvlášť když té energie budeš mít méně a méně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová