Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1178
10.2.16 11:06

@Trixia zkusím si je koupit a uvidím ale uz ty nevolnosti ustupují uz mi není tak špatně jako dřív ale furt se cítím jak po flamu ale uz tak moc ne tak třeba uz mi tak spatne nebude a uz to bude dobrý uvidíme jinak díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.2.16 12:46

Holky dneska jsem si dala croasant a chutnal mi jak kdyby byl zkazeny… normalne mi predtim chutnaval a ted jak jsem jej jedla tak fuj uplne divna chut… pak ho zkousel ten samy pritel a mu chutnal normalne myslite ze i to je z tehotenstvi? vsechni priznaky co jsem mela (od bolesti zad, pres bolesti prsou a bolesti briska ) uz nemam… a ted ta divna pachut pri jidle croasantu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
10.2.16 14:30

Ahoj holky tak vše je v pořádku uz mám první fotecku :) :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
10.2.16 14:53

@Luci26 Gratuluju, to je super :-) přeju aby šlo všechno dál bez potíží a miminko ať krásně roste :-) vždycky jsem byla překvapená, kolik do příští kontroly u dr vyrostlo :mrgreen:

Mě dnes hrozně chytly záda, to se mi ještě před tím nikdy nestalo :-( no holt ten poslední měsíc těhotenství asi o sobě dává vědět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.2.16 14:54

@Yuliane ano, na začátku se ti můžou změnit chu´te, ale to se srovná :)

@Luci26 tak vidíš a to bylo strachu, tak teď odpočívat a nestresovat se… a s tím zázvorem opatrně, zkus nevolnosti vydýchat… pokud ti je jen mdlo, tak odpočívej ono se to porovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.2.16 15:18

Tak snad ta zmena chute je z tehulkovani… porad se bojim aby bylo vse oka kdyz mam stresy v praci a taham i tezke veci a vymyzely mi priznaky co js mela uplne na zacatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.2.16 15:27

@Yuliane pokud máš náročnou práci, měli by tě přeřadit na pozici, kde nebudeš tahat těžké věci… stres se bere jako samozřejmost… pokud tě nepřeřadí, tak bych t řekla doktorovi, aby sis něco nepřivodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
10.2.16 15:50

@Dana V dekuji moc prave 17.3 jdu na genetiku a to budou teprve nervy a taky sem nechapala kolik to bude stát ale skocim na pojišťovnu třeba mi něco uhradí aspoň malou částku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
10.2.16 15:51

@Trixia díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.2.16 15:53

@Trixia dr rikala ze pak po te prvni kontrole kdyz bude vse oka tak mi napise neschopenku…ale to cekani na tu kontrolu je strasneee porad nervuju jestli se s tim plodem neco nestalo jestli tam vubec jeste je… jsem strasnej nervak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.2.16 15:55

@Luci26 ty máš doktora, který nemá smlouvu s pojišťovnou??? 8o já jsem si zaplatila nadstandart, abych měla vždycky UTZ a obrázek, a el genetiku a krev a všechny normální vyšetření jsem měla zadarmo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
10.2.16 15:57

@Yuliane a kdy tam jdeš? skoro bych si na tvém místě vzala do té doby dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.2.16 16:06

@Trixia 22nebo 23.2 ted to z hlavy nevim… no dovolenou mi ted neda… mam ju naplanovanou az za měsíc…u nas v praci je to slozity jsem tady sama a na zaskok maji jen dve který zaskakuji ted nekde uz jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
10.2.16 16:08

@Luci26 Já platila 1000 Kč doktorce a pojišťovna mi pak proplatila 800, mám ZPMV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
10.2.16 16:10

@Trixia ja mám pojišťovnu 205 a jestli ma doktor snima smlouvu to nevím za fotecku sem dávala 50kc ja si v pondělí zajdu na pojišťovnu a na vše se zeptám neznám to musím to vše zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová