Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luci26 Mě bolel podbřišek cca první 3 měsíce, bylo to podobné jako když to mám dostat, ale pak to přešlo a břicho začalo pobolívat zase jinak
asi celé těhotenství mě vlastně pořád někde něco v bříše pobolívá
@Dana V mas pravdu jako kdybych to měla dostat dnes sem si dala ovocnou čerstvou šťávu z jablek a to sem asi neměla dělat sem skoro furt na záchodě a bublá mi v brichu a od toho me to bolí sem myslela ue čerstvou šťávu můžu
@Luci26 nezpomeň, že to je jiný stav, to co ti dřív dělalo dobře, teď nemusí, obecně se jablka doporučují a není na nich nic špatného, ale to neznamená, že ti to musí sednout stejně tak jako předtím… Nic nepřeháněj ![]()
@Trixia ja sem měla na tu šťávu takovou chuť ale už vím ze si to nedám protože teď strašně trpím a večer me někdy pobolivaji zuby to je asi taky normální ze
@Luci26 dej si raději samotné jablko, je to lepší
a zuby jsou normální ![]()
Nevíš co je dobre nato aby mi nebylo celej den špatně? aby se mi trochu mi ulevilo ![]()
@Luci26 v menší dávce zázvor… ale na mě to nezabíralo, spíš jsem jedla malinko, po částech, spíš dietně.
@Trixia ja už totiž nevím co jist na nic nemám chuť
a už ani nevím co vařit
nic mi nechutná
zázvor říkáš jo jako třeba čaj si udělat s medem?
@Luci26 Já jsem žádnými nevolnostmi netrpěla, ale kamarádka si koupila nějaký zázvorový lízátka a docela jí to pomáhalo
@Dana V taky sem o nich slyšela ale to je spíš kdyz se cestuje myslím ne
Tak už jsem ráno byla u Dr. a mám prvni obrázek
Rozinky (jak malé/mu říkáme)
@Luci26 zázvorové bombony, nebo líztka, nebo kandovaný, ae bacha může se toho málo… a rozhodně to nepodpoří chuť k jídlu, jen to může pomoct proti nevolnostem.. obecná rada je nevstávat s hladovým žaludkem, takže mít u postele sušenku a čaj a než vůbec vstaneš, tak schroupat a vstávat pomalu. Jinak hold musí počkat, než tě to přejde… v prvním trimertu to je normální, a můžeš to mít i z nervů, než budeš vědět, co a jak…
@SladkeMENU gratuluju k roznkovi-rozince ![]()
@SladkeMENU taky gratuluji ja jdu za chvíli na kontrolu třeba uz taky dostanu fotecku ![]()