Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
7.2.16 18:45

@Dana V sakryš, ted mám chuť na tatarák a suši… si děkuji :D no minulých 14 dní to byla pizza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.2.16 20:25

@Trixia Mně hrozně chybí pizza, to bude jedna z prvních věcí, co si dám, až porodim :D a taky pořádnej kus čokolády. Už mam u manžela objednáno, že mi do porodnice donese šlehačkovej větrník, velkou krabici rafaela a studentskou pečet :D :D

A chci stihnout ještě jednou zajít na sushi, protože pak s malým mimčem do restaurace asi jen tak nějakou dobu nepůjdeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.2.16 21:17

@Dana V zase se máš na co těšit :lol: představa toho větrníku v porodnici mě celkem pobavila :D ani nevím, o co bych si měla říct :think" ale je fakt, že to chce nějaký plán, jídlo v nemocnicích nikdy není nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.2.16 22:05

@Trixia Na předporodním kurzu nám por. asistentka říkala, ať si vezmeme i nějaké normální jídlo, že poslední dostaneme 2. večeři v 8 večer a pak už nic. A o mimčo se musíš starat i v noci že, tak abysme neměli hlad, takže si něco k zakousnutí určitě nechám donést.

No ještě jsem uvažovala, že bych si nechala donést mojí oblíbenou lahvinku Pálavy, ale to už by asi bylo fakt moc :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.2.16 22:13

@Dana V no dokud nebudeš kojit, tak co by jsi nemohla :D já ještě na kurzu nebyla… :think: jsem na sebe zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.2.16 22:19

@Trixia Předporodní kurzy určitě doporučuju. Budu rodit v Praze na Bulovce a tam těch kurzů bylo 6 - 4 s por. asistentkou, 1 s pediatrem a 1 s porodníkem, i prohlídka porodnice - a byla jsem maximálně spokojená, dozvěděla jsem se spoustu věcí, o kterých jsem neměla ani ponětí. A jsem i celkově taková klidnější, že vim, kam půjdu, jak to tam vypadá a co tam se mnou budou dělat :D no ale jsem taky zvědavá, jak to ve finále všechno bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.2.16 22:27

@Dana V já vím, že to je rozumné, jen si nejsem jistá, jak to na mě zapůsobí, když budu vědět do čeho jdu, to leknutí mi možná animoc vadit nebude… chci jít na kurz, abych věděla, jak se chovat a jak se připravit… ale nevím, jeslti chci vidět porodnici zevnitř dřív, než je nezbytně nutné :D zatím vím, kde tam je kartotéka a ředitelna :D a až to na mě přijde, tak ať se tam o mě laskavě postarají :D ale info, že si mám vzít jídlo „na pak“, to je dobrá praktická informae :D asi jako vlhčený toaletní papír, už ho mám v tašce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 11:54

Ahoj holky tak už se blíží středa a jdu na kontrolu jestli bije srdicko a je vse v poradku tak se bojim ale to asi každá prvorodicka tak doufam ze vse dobre dopadne a uz pujde neco videt na uktrazvuku drzte mi pesti :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
9.2.16 14:14

@Luci26 Bude to v pořádku, uvidíš ;)

Já dnes byla naposledy na gyndě a od příštího týdne začinám chodit do poradny do porodnice. Malej se pořád neotočil a dle doktorky už se mám začít smiřovat s císařem. A taky to vypadá, že bude pěknej cvalík, už teďka prej váží cca 2700 a kilečko ještě asi přibere :D tak tatínek má 2 metry, tak aspoň víme, po kom bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.2.16 14:20

@Dana V
Ty nejíš pizzu? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
9.2.16 14:26

@SladkeMENU kvůli těhotenské cukrovce si musim nechat zajít chuť :-( ale už jen pár týdnů a pak si jí zase konečně dám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 15:58

Ještě ma malej čas :) třeba se ještě otočí :) jinak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
9.2.16 18:27

@Dana V někdy se otoří až v den porodu, nejsou rádi netopýry…, je čas :) a jsou doktoři, co umí mimi i otočit :) ale moc držím palce…
jsem teprve 30tt ale malá tam rotuje jak se jí chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
9.2.16 18:31

Ahoj rada bych se k vam pridala :) ja jsem minuly tyden objevila na testiku dve // k DR. mam jit 22.2… testik jsem si delala dvakrat v jinych dnech abych mela jistotu ze to neni plany poplach a na obou byly dve carky tak snad tam je :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
9.2.16 19:05

Ahoj holky je normální ze me poboliva v pod bříšku? Velké bolesti to nejsou jen me to zarazilo jestli se semnou neco nedeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová