Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dana V sakryš, ted mám chuť na tatarák a suši… si děkuji
no minulých 14 dní to byla pizza ![]()
@Trixia Mně hrozně chybí pizza, to bude jedna z prvních věcí, co si dám, až porodim
a taky pořádnej kus čokolády. Už mam u manžela objednáno, že mi do porodnice donese šlehačkovej větrník, velkou krabici rafaela a studentskou pečet
![]()
A chci stihnout ještě jednou zajít na sushi, protože pak s malým mimčem do restaurace asi jen tak nějakou dobu nepůjdeme ![]()
@Dana V zase se máš na co těšit
představa toho větrníku v porodnici mě celkem pobavila
ani nevím, o co bych si měla říct :think" ale je fakt, že to chce nějaký plán, jídlo v nemocnicích nikdy není nic moc…
@Trixia Na předporodním kurzu nám por. asistentka říkala, ať si vezmeme i nějaké normální jídlo, že poslední dostaneme 2. večeři v 8 večer a pak už nic. A o mimčo se musíš starat i v noci že, tak abysme neměli hlad, takže si něco k zakousnutí určitě nechám donést.
No ještě jsem uvažovala, že bych si nechala donést mojí oblíbenou lahvinku Pálavy, ale to už by asi bylo fakt moc
![]()
@Dana V no dokud nebudeš kojit, tak co by jsi nemohla
já ještě na kurzu nebyla…
jsem na sebe zvědavá ![]()
@Trixia Předporodní kurzy určitě doporučuju. Budu rodit v Praze na Bulovce a tam těch kurzů bylo 6 - 4 s por. asistentkou, 1 s pediatrem a 1 s porodníkem, i prohlídka porodnice - a byla jsem maximálně spokojená, dozvěděla jsem se spoustu věcí, o kterých jsem neměla ani ponětí. A jsem i celkově taková klidnější, že vim, kam půjdu, jak to tam vypadá a co tam se mnou budou dělat
no ale jsem taky zvědavá, jak to ve finále všechno bude ![]()
@Dana V já vím, že to je rozumné, jen si nejsem jistá, jak to na mě zapůsobí, když budu vědět do čeho jdu, to leknutí mi možná animoc vadit nebude… chci jít na kurz, abych věděla, jak se chovat a jak se připravit… ale nevím, jeslti chci vidět porodnici zevnitř dřív, než je nezbytně nutné
zatím vím, kde tam je kartotéka a ředitelna
a až to na mě přijde, tak ať se tam o mě laskavě postarají
ale info, že si mám vzít jídlo „na pak“, to je dobrá praktická informae
asi jako vlhčený toaletní papír, už ho mám v tašce ![]()
Ahoj holky tak už se blíží středa a jdu na kontrolu jestli bije srdicko a je vse v poradku tak se bojim ale to asi každá prvorodicka tak doufam ze vse dobre dopadne a uz pujde neco videt na uktrazvuku drzte mi pesti
![]()
@Luci26 Bude to v pořádku, uvidíš ![]()
Já dnes byla naposledy na gyndě a od příštího týdne začinám chodit do poradny do porodnice. Malej se pořád neotočil a dle doktorky už se mám začít smiřovat s císařem. A taky to vypadá, že bude pěknej cvalík, už teďka prej váží cca 2700 a kilečko ještě asi přibere
tak tatínek má 2 metry, tak aspoň víme, po kom bude ![]()
@SladkeMENU kvůli těhotenské cukrovce si musim nechat zajít chuť
ale už jen pár týdnů a pak si jí zase konečně dám ![]()
@Dana V někdy se otoří až v den porodu, nejsou rádi netopýry…, je čas
a jsou doktoři, co umí mimi i otočit
ale moc držím palce…
jsem teprve 30tt ale malá tam rotuje jak se jí chce…
Ahoj rada bych se k vam pridala
ja jsem minuly tyden objevila na testiku dve // k DR. mam jit 22.2… testik jsem si delala dvakrat v jinych dnech abych mela jistotu ze to neni plany poplach a na obou byly dve carky tak snad tam je ![]()
Ahoj holky je normální ze me poboliva v pod bříšku? Velké bolesti to nejsou jen me to zarazilo jestli se semnou neco nedeje