Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzkaholl jo vetsi strach?
myslíte ze uz pujde něco vidět na ultrazvuku ve středu jdu na kontrolu hsem 7tt poradte mi prosím co dělat aby mi celej den nebylo špatně jak po flamu jinak gratuluji k malinké hodně zdravicka a stesticka tobe a malinke☺
@Luci26 píše:
@Trixia už se na to s přítelem moc těšíme na to malinké![]()
ale celej den mí bejva špatně jako kdybych byla po flamu nevím co už mám dělat aby mi tak nebylo špatně na nic nemám chuť
joo to ti ještě chvilku vydrží, na mě recepty jako zázvor nezabíraly (bacha s tím hodně opatrně) ale usrkávala jsem čaj hořký a jak jsem na něco chuť dostala tak jsem si to, bez ohledu na to jeslti to je zdravé, dala
je to jiný stav, takže jsou i jiné chutě
žaludek se srovná, hlavně se nepřepínej a odpočívej
@Luci26 ja jsem byla taky na ko v 7.tt, konkretne 6+3tt a byl videt sedy flicek (doktor v nem videl mimino, pro me to byl flek
), ale bilo mu srdicko, takze dobry ![]()
@Luci26 dekuji moc, taky přeju mooc stesti ať je vše tak jak má
strachu o své dítě uz se nikdy nezbavis
a to jsem našim nevěřila ze se to stupňuje
S nevolnostmi bohužel neporadim, nemela jsem je ani jednou za celé těhotenství. A jinak myslím, ze už na utz bude něco vidět a kdyby nebylo videt srdíčko, tak se nestresuj, muze byt pozdeji ![]()
@Luci26 Gratuluji moc!
Já taky nějak zvlášť nevolnosti neměla, já si to zvracení vybrala u porodu
U doktora jsem byla taky poprvé v osmém týdnu dle menstruace, ale já věděla, že jsem měla ovulaci až 21 den cyklu, takže jakoby 7. týden, miminko doktor změřil na 5+6 (ač mělo být 6+3) a mělo srdíčko. A musím potvrdit, že po porodu se strach minimálně zdvojnásobí. ![]()
Ahoj holky jedli ste nějak opatrně v těhotenství
nebo ste si dali na co ste měli chut ![]()
@Luci26 ja se drzim od meho milovaneho tataraku (a udajne bych se ho mela stranit i jako kojici, kniiiiik!) a neprehanim to s plisnovyma a mekkyma syrama, ale jinak taky jim, na co mam zrovna chut
Coz je vetsinou nic. ![]()
@sakota právě taky nemám nějak moc chuť na jídlo a ty jsi v kolikatem týdnů?
@Luci26 stranila jsem se ze začátku ořechů a plísňových sýrů, příznám se, že teď už na to trochu kašlu, protože jsem neovladatelná žroutka, tak se snažím jen to mírnit
nicméně kyselinou listovou, tedy salátem, si můžeš jen prospět ![]()
Ja mela před porodem i ten tatarak
jedla jsem vše od rána do večera, naštěstí jsem přibrala jen 10 kg a ty jsem nechala v porodnici
Ted pri kojení uz se ale musim hlídat
Malou vše nadyma
@Trixia tak kyselinu listovou jim aj prášky comi dal doktor ale zebych jedla nejak vic to mi nepripada spis min no nemám chuť vůbec a žaludek mám jak na vodě a cítím se jak po flamu ![]()
Tak to jo ale ze mám žaludek jak na vodě furt a cítím se jak po flamu
@Luci26 17 tt, ale nechutenstvi mam tak jako od zacatko, ted uz bych rekla, ze mam svetlejsi momenty, kdy sezeru, na co prijdu (ale ne ze bych z toho mela extra chutovy prozitek, proste mam ptorebu se futrovat), treba fakt hlad a chut na jidlo jsem nezazila od zacatku teotenstvi
@sakota @Luci26 tak není nezbytné jíst víc, malé si vezme co potřebuje…ale překlopit se do „aneroxie“ by nebylo rozumné, jak říkával můj děda „jako s trochu nuť“ ![]()