Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Yuliane nooo šetři se co můžeš…
@Luci26 50 za fotku jsem u prvního UTZ platila taky, ale pak jsem si právě připlatila ten nadstandart… jinak totiž máš od pojišťovny jen 3 UTZ, jeden už máš zasebou…
Ten nadstandard je co? Budu tam muset zajít at vím co mi vše proplati
@Trixia snazim se setrit ale kdyz vidim co mi ted dovezli na zitra 4× nad 15kilo tak se mi z toho chce az brecet
@Luci26 to má každej doktor jinak, někdo to tak ani nemá… někteří lékaři dělají UTZ zdarma pokaždý… někde se to platí… ceny jsou různé podle toho kde to je… a pak máš doktory, co nejen že nic nedostaneš zadarmo, ale ani tam nemáš možnost si nic zaplatit a fotku domů nedostaneš ani když děláš hodně smutné oči. ![]()
@Yuliane řekni nadřízenému… nesmí tě nechat dělat těžkou práci… je jeho/její problém, že nemá lidi…
@Trixia aha tak to jo ale zajdu se radši zeptat na tu pojišťovnu
@Trixia no ja zatim nic rikat nechtela nez to budu mit potvrzene… treba mi test lhal nebo treba se ve me plod neudrzel… myslim hrozne negativne pac se bojim… tak dlouho jsme se o mimco snazili ze se ted bojim aby se neco nestalo…ale budu se snazit tezke veci omezovat a jak to budu mit za 14 dnu potvrzene tak si necham napsat tu neschopenku ![]()
@Yuliane neříkej, že jsi těhotná, řekni, že ti to doktor zakázal ze zdravotních důvodů… já jsem mlžla do 20tt
v práci to věděly jen dvě kolegyně
@Trixia joo tak to me nenapadlo ze bych rekla ze to m am zakazane z jineho duvodu
ale to by me stejne poslala na neschopenku kdyz me nema kam jinam preradit… ale kdyz mi ted prijde nekdo s tezkym balikem tak uz hned toho cloveka posilam jinam
akorat jsem mela v planu ze kdyby si nekdo stezoval tak ze reknu sefce pravdu… ale zatim je ticho tak snad to zatim nikomu neva ![]()
@Yuliane hele nikoho nemusí zajímat co je ten zdravotní důvod a většina žen pochopí, že tohle neřekneš hned první týden, co se to dozvíš… já bych to neříkala ani těm kolegyním, ale měly jsme dtejně menstruaci a podivovaly se, že já nic
jinak doporučuju to svádět na střeva, kdyby se někdo ptal
to je téma, co se moc nerozebírá ve společnosti a je to taky břicho… případně skříplá záda.. ale ty se blbě předstírají ![]()
Ahoj holky tak sem si koupila zazvorove lizatka a pomáhají mi ale může se jen jen jedno lizatko při nevolnosti a hodně mi to pomohlo
jinak už je to lepší než na začátku kdyz sem každe ráno zvracela je to uz lepsi u postele musim mit neco k zakousnuti nez vztanu a dobry
@Luci26 těch pár týdnů to vydržiš
ono se to srovná, pak budeš jíst jahody s majolkou a nepřijde ti to ani trochu divný ![]()
Tak to jo
kamoska jedla slané bramburky s čokoládovou zmrzlinou
zvláštní chute ![]()
@Luci26 no to jím i když nejsem těhotná
ale třeba zeleninu jsem ráda neměla a etď si ten salát rádadám… nejdřív se tím budeš zabývat a pak prostě usoudíš, že si to zasloužíš ![]()