Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanulka89 Moc gratuluji, je to skvělá zpráva
přeju, ať máš celý těhotenství tak pohodový jako mam já
(kromě teda té cukrovky) Každou kontrolu jsem vždycky byla hrozně překvapená, o kolik prcek zase vyrostl
je to fakt krásný pocit ![]()
Akurát mam obavy, že tak pohodové nebude začíná mi byt občas zle od žaludku, ale zatím jenom ten pocit tak uvidíme jak se to bude vyvíjet dal
doktorka říká tj dobře aspoň vidíte že je vše v pořádku ![]()
@Hanulka89 Gratuluji
, já jdu na ultrazvuk v úterý, kde by mělo už být vidět srdíčko. Jinak teda mě je nevolno od rána do večera
. My asi budeme tak nějak stejně.. jsem v 6 týdnu.
Ahoj holky, tak jak se máte? Nějaké novinky? Já teda pořád trochu bojuju s tim blbým cukrem, ale už to pomalu začínám vychytávat, tak snad to půjde
ve čtvrtek máme kontrolu s prckem, tak snad se podaří nějaké pěkné 3D foto ![]()
Ahoj holky
no já se mam celkem fajn, občas je mi trošku zlé a některé dny jsem více unavená. ale protože jsem kvůli hlasivkám skončila na nemocenské tak mam čas si všechno v klidu udělat. na kontrolu jdu zase zítra a to bych měla dostat už těhotenskou průkazku tak se moc těším jinak jsme teda už 7 týden a přijde mi, že to strašně rychle letí na vánoce bude mít prcek už dva měsíce a mi to přijde jako chvilička
kdy jsme těhotná. @Dana V je tak to pak hoď nějaké fotečky ať se pokukame ![]()
Holky kdy jste začali nakupovat výbavičku pro mimčo? Mám třeba už takové nutkání něco koupit pěkného
ale nevím zda to není blbé.. a brzo… Jinak mi přijde, že po vánocích to každy na mě pozná břiško mi nějak rychle roste vzhledem k tomu, že jsem nějaké břiško měla svoje nejsme zrovná štihla
Holky tak pisněte jak se mate vy ![]()
@Hanulka89 doufám, že se nějaká pěkná fotka povede
jo a letí to strašně, já si taky říkam, že nedávno jsem zjistila, že jsem těhotná a teďka už odpočítávám poslední dny do mateřské a nemůžu se dočkat
s výbavičkou jsem začala asi cca ve 4. měsíci, ale moje máma začala s nákupama prakticky hned, jak jsem jí řekla, že čekáme mimčo ![]()
@Dana V a kdy máš termín? No já jsme pravě viděla krásné dupačky a tak jsme si říkala, že jak půjdu ve středu na kontrolu tak se asi do toho obchůdku stavím a koupím je i když je ještě dost času
asi neodolám
@Hanulka89 termín mám 8.3., takže za necelý 3 měsíce, je to strašný, utíká to mega rychle
jestli jsi někde viděla něco pěknýho, určitě si to kup a udělej si radost a je jedno, že seš teprve v 7. tt ![]()
@Dana V tak to už máš za pár to teď uteče si myslím
že jo taky si řikam, že i tím udělám radost
a odkud jsi pokud to není tajné?
@Hanulka89 Bydlím kousek za Prahou na sever, zhruba mezi Prahou a Neratovicema ![]()
@Dana V ahojky
jak bojujes s cukrem? Kolik mas nejvyšší hodnotu? Neboj za chvilku si zvyknes ![]()
@Hanulka89 já mela jako první kočárek
asi ve třetím měsíci. byl za luxusní cenu
jinak jsem nakupovala po cele těhotenství, tak se tím netrap a dělej si radost ![]()
Jinak já už konečně nastoupila na mateřskou, za měsíc termín a já už dostávám záchvaty strachu
už se chystám balit tašky
@zuzkaholl no snažim se to nějak podchytit a zjistit co můžu jíst, aby to tolik nelítalo. Nejvyší cukr jsem zatím měla asi 8,6, ale včera i dnes už se držim do těch 7,8 po jídle. Akorát mě štve, že ranní měření nalačno se mi nikdy nepodařilo mít do těch 5,3 - vždycky tak 5,6 a dneska dokonce 6. Tak hledam různý způsoby jak kromě pohybu ten cukr snížit, tak zkouším a uvidím
Jinak jako ta samotná dieta mi přijde fajn a měření mě i docela baví, je to dost zajímavý to sledovat.
To jsi nastoupila na mateřskou 6 týdnů předem? Já si pěkně užiju těch 8
a už se nemůžu dočkat
@Dana V tak to mas docela vysoký
Ja po jídle nemam víc jak 6 za 7 uz jsem dostala vynadáno
ja už mam po těch dvou měsících tak rozpichany prsty, ze musím hodně mackat aby něco teklo.Jo jo šla jsem 6 tydnu protože jsem byla na nemocensky a to se da jen těch 6 tydnu, na 8 jsem nemohla