Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
9.12.15 19:36

@Hanulka89 Moc gratuluji, je to skvělá zpráva :-) přeju, ať máš celý těhotenství tak pohodový jako mam já :) (kromě teda té cukrovky) Každou kontrolu jsem vždycky byla hrozně překvapená, o kolik prcek zase vyrostl :-) je to fakt krásný pocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
9.12.15 19:40

@Dana V jj je to úžasný :-) už se těším na další :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
9.12.15 19:41

Akurát mam obavy, že tak pohodové nebude začíná mi byt občas zle od žaludku, ale zatím jenom ten pocit tak uvidíme jak se to bude vyvíjet dal :D doktorka říká tj dobře aspoň vidíte že je vše v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
10.12.15 07:00

@Hanulka89 moc gratuluji a ať se jen dari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
11.12.15 12:00

@Hanulka89 Gratuluji :), já jdu na ultrazvuk v úterý, kde by mělo už být vidět srdíčko. Jinak teda mě je nevolno od rána do večera :(. My asi budeme tak nějak stejně.. jsem v 6 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
15.12.15 09:46

Ahoj holky, tak jak se máte? Nějaké novinky? Já teda pořád trochu bojuju s tim blbým cukrem, ale už to pomalu začínám vychytávat, tak snad to půjde :pankac: ve čtvrtek máme kontrolu s prckem, tak snad se podaří nějaké pěkné 3D foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
15.12.15 10:13

Ahoj holky :-) no já se mam celkem fajn, občas je mi trošku zlé a některé dny jsem více unavená. ale protože jsem kvůli hlasivkám skončila na nemocenské tak mam čas si všechno v klidu udělat. na kontrolu jdu zase zítra a to bych měla dostat už těhotenskou průkazku tak se moc těším jinak jsme teda už 7 týden a přijde mi, že to strašně rychle letí na vánoce bude mít prcek už dva měsíce a mi to přijde jako chvilička :-) kdy jsme těhotná. @Dana V je tak to pak hoď nějaké fotečky ať se pokukame :-)

Holky kdy jste začali nakupovat výbavičku pro mimčo? Mám třeba už takové nutkání něco koupit pěkného :-) ale nevím zda to není blbé.. a brzo… Jinak mi přijde, že po vánocích to každy na mě pozná břiško mi nějak rychle roste vzhledem k tomu, že jsem nějaké břiško měla svoje nejsme zrovná štihla :-) Holky tak pisněte jak se mate vy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
15.12.15 10:23

@Hanulka89 doufám, že se nějaká pěkná fotka povede :-) jo a letí to strašně, já si taky říkam, že nedávno jsem zjistila, že jsem těhotná a teďka už odpočítávám poslední dny do mateřské a nemůžu se dočkat :pankac: s výbavičkou jsem začala asi cca ve 4. měsíci, ale moje máma začala s nákupama prakticky hned, jak jsem jí řekla, že čekáme mimčo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
15.12.15 10:28

@Dana V a kdy máš termín? No já jsme pravě viděla krásné dupačky a tak jsme si říkala, že jak půjdu ve středu na kontrolu tak se asi do toho obchůdku stavím a koupím je i když je ještě dost času :-) asi neodolám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
15.12.15 10:40

@Hanulka89 termín mám 8.3., takže za necelý 3 měsíce, je to strašný, utíká to mega rychle :D jestli jsi někde viděla něco pěknýho, určitě si to kup a udělej si radost a je jedno, že seš teprve v 7. tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
15.12.15 10:47

@Dana V tak to už máš za pár to teď uteče si myslím :-) že jo taky si řikam, že i tím udělám radost :-) a odkud jsi pokud to není tajné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
15.12.15 11:17

@Hanulka89 Bydlím kousek za Prahou na sever, zhruba mezi Prahou a Neratovicema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
15.12.15 12:27

@Dana V ahojky :) jak bojujes s cukrem? Kolik mas nejvyšší hodnotu? Neboj za chvilku si zvyknes ;)

@Hanulka89 já mela jako první kočárek :D asi ve třetím měsíci. byl za luxusní cenu :D jinak jsem nakupovala po cele těhotenství, tak se tím netrap a dělej si radost ;)

Jinak já už konečně nastoupila na mateřskou, za měsíc termín a já už dostávám záchvaty strachu :D už se chystám balit tašky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
15.12.15 13:03

@zuzkaholl no snažim se to nějak podchytit a zjistit co můžu jíst, aby to tolik nelítalo. Nejvyší cukr jsem zatím měla asi 8,6, ale včera i dnes už se držim do těch 7,8 po jídle. Akorát mě štve, že ranní měření nalačno se mi nikdy nepodařilo mít do těch 5,3 - vždycky tak 5,6 a dneska dokonce 6. Tak hledam různý způsoby jak kromě pohybu ten cukr snížit, tak zkouším a uvidím :-) Jinak jako ta samotná dieta mi přijde fajn a měření mě i docela baví, je to dost zajímavý to sledovat.

To jsi nastoupila na mateřskou 6 týdnů předem? Já si pěkně užiju těch 8 :-) a už se nemůžu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
15.12.15 18:49

@Dana V tak to mas docela vysoký :? Ja po jídle nemam víc jak 6 za 7 uz jsem dostala vynadáno :( ja už mam po těch dvou měsících tak rozpichany prsty, ze musím hodně mackat aby něco teklo.Jo jo šla jsem 6 tydnu protože jsem byla na nemocensky a to se da jen těch 6 tydnu, na 8 jsem nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová