Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanulka89 Pěkně jsi to napsala
, máš pravdu, že se moc pozoruju, ani bych snad tolik nemusela, ale nemůžu si pomoct
. Tak Ti držím pěsti ještě jednou a dej vědět co a jak. ![]()
@Dana V Na mateřskou se chystám až v lednu
tak uvidíme jestli se to povede
už teď mi to přijde náročné ![]()
Tak holky vcera na ultrazvuku byl malicky flicek(neco se tam rysuje
doktorka rikala, ze jeste nejde nic moc videt takze mam prijit za tyden ![]()
@Hanulka89 přesně jak píší holky
hlavně že tam je
držím pěsti ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem byla na testu na cukrovku a byla to naprostá pohodička
do čaje jsem si dala hodně citronu, takže nakonec mi ten dryják docela i chutnal
nebylo mi po tom vůbec nic, ani trošičku, tak jsem ráda
výsledky budou zítra nebo v pondělí, tak snad to dobře dopadne
Holky moc a moc děkuji za podporu… byla jsem strašně ráda, že tam ta malá fazolka je
i když ještě není nic uvnitř vidět, ale prostě se to vyvíjí, tak musím pevně věřit, že teď to už bude vše v pořádku
Ahoj holky, tak se k vám přidám.
Termín porodu mám 7.3. a otěhotnět se mi podařilo prakticky ihned po vysazení HA
bohužel od začátku jsem na neschopence a už mi z toho slušně hrabe
už se těším, až se v lednu zbavím vycházek ![]()
Ale mám jeden takový problém, tak snad mi s tím pomůžete. Chceme s přítelem jet tuhle sobotu do Drážďan, ale kvůli vycházkám to vůbec nezvládáme. Mám je od 13-19 a nevím, jestli to mám risknout a jet už v 11 nebo ne. A taky by mě zajímalo, jestli kontroly chodí z nejbližší sociálky nebo, když máme účetní v Poděbradech a nemocenskou mi vyplácí Nymburk, tak jestli chodí odtamtud. ![]()
@Hippie-Lucy ahojky
Moc gratuluju k miminku. Měla sis u doktorky zažádat o jednodenní změnu neschopenky. Já to tak dělám každý měsíc na celý víkend, když jezdím k rodičům
jinak jsem doma půl roku a kontrola tu naštěstí nebyla ani jednou. Chodí z nejbližší sociálky. Ale vycházky jsem porušila nesčetněkrát o pár hodin. Záleží na tobě, jestli to chceš risknout ![]()
Myslite ze kontroly ze socialky budou chodit i na svatky? O Vanocnich navstevach se mi moc nechce kontrolovat cas vychazek ![]()
@zuzkaholl no mě dr. nevyhověl, i když jsem se ptala, jestli to nějak nejde, řekl, že ne a dál to nerozebíral. Ale nakonec jsem se rozhodla, že pojedeme v 13, kdy mi začnou vycházky a vrátíme se případně později ![]()
@Hippie-Lucy jee to je tatar
to budes mít nejlepší
je to nějak, ze se jim otevírá do 20:00 a pak už můžeš říct, že jsi spala atd
já se bála pořád a nikdy nepřišli
@ZT12 vsázet na to nemůžeš
ale moc tomu nevěřím že by přišla
už si nějakou kontrolu měla?