Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6275
28.11.15 22:04

@Dana V Já si z toho těžkou hlavu rozhodně nedělám :D Prostě ne každé dítě je tabulkové. A to měření se taky může splést :) Navíc - já měla při narození sotva tři kila a chlap měl ani ne dva a půl :mrgreen: Takže nepočítám s čtyřkilovým miminkem :mrgreen: Nějak nemá být po kom velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
28.11.15 22:07

A cukrovka teda pro mě taky nebyla zrovna procházka růžovou zahradou. Vypít se to dalo, to mi nevadilo, ale pak mi začalo být zle, musela jsem na sebe otevřít okno a ještě ležet, jinak bych to fakt neudržela, po druhém odběru si mě sestřička vzala k sobě, že nebudu ležet v čekárně :mrgreen: A fakt katastrofa, musel si pro mě přítel přijít, odvézt mě domů a tam jsem lehla a okamžitě usnula :mrgreen: A po probuzení mě šííííleně bolela hlava, jsem měla chuť s ní prorazit zeď :mrgreen: Ale naštěstí hodnoty na spodních hranicích, takže aspoň něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
28.11.15 23:04

@Lelio Já si taky myslim, že to bude docela kekel :D ale na druhou stranu si říkám, bude to jen hodně sladkej čaj, ne? to bych snad měla zvládnout :D ale taky se trochu bojim, jak mi bude potom. Radši už jsem v práci nahlásila, že ten den už pak možná nepřijdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
28.11.15 23:14

@Dana V Jo, chuť mi nevadila vůbec :mrgreen: však uvidíš, mi zase sestřička říkala, že tam zrovna měla ten týden jenom těhulky, co ani necítily, že něco vypily :D Tak jsem si to asi vybrala i za ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
28.11.15 23:20

Ahoj holky :mavam: Tak já čekám první dítko v lednu :) zadařilo se nám rok po mimoděložním s odejmutím vejcovodu. Jinak mně se cukrovka nevyhnula :( a nahoře mám 10 kg :D Všem vám moc přeji pohodové a bezproblémové těhotenství a ať se čekajícím brzy ukáže vytoužené srdíčko ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.11.15 07:18

@Lelio no ja z tech 8 maminek co jsme tam prisli prisla jako prvni a uplne se mi to pricilo v krku a pak tu prvni hodinu hruza jsem na s3be na chodbe otvirala okno jinak bych se tam slozila druha hodina byla uz lepsi a uplne nejlepsi bylo kdyz rekli ze muzu domu a konecne jsem se mohla najist jeste ve dverich ordinace jsem uz vytahovala svacinu… a kdyz jsem ji celou snedla po ceste k autu tak mi bylo najednou asi o 200% lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.11.15 07:32

@Lelio hezky metrik.. jsme casove dost podobne ja mam termin 12. A ty 17. Ledna ze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.11.15 08:10

Ahoj holky, ja mam termin porodu v breznu, dnes jsem 25+0tt :) O miminko jsme se zacali snazit po Novem roce a v cervenci se mi objevily // :srdce: V patek jsme se dozvedeli, ze cekame holcicku, uz se na ni moc tesime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
29.11.15 08:32

Ahojky holky vítám mezi námi další nové a omlouvám se, že už jsem se včera neozvala, ale protože jsem nově regitrovaná tak mohu za den jen 10 příspěvku :( :( holky a kdy jste dostaly těhotenskou průkazku??? @ZT12 gratuluji k holčičce… já bych taky raději holčičku, ale hlavně ať je to zdravé a ať vše dopadne dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
29.11.15 08:54

@Hanulka89 ja jsem teh. prukazku dostala asi v 10tt, ale pry to kazdy doktor dava jak chce, nektery az po prvotrimestralnim screaningu ve 12tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
29.11.15 09:37

@Hanulka89 myslím, ze jsem průkazku dostala v 11 tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
29.11.15 10:28

@selena18 Mám termín 16. ledna :) A děkuji. Já teda hlad vůbec neměla, mi bylo i v době odchodu tak neskutečně zle… Ale chlap do mě tu svačinu narval a je pravda, že to pak bylo o něco lepší :D Ale já tam byla 27+6 :mrgreen: Mi sestřička odmítala dát žádanku dřív :roll:
@Hanulka89 Průkazku jsem dostala až po prvotrimestrálním screeningu, na kterém jsem byla 13+2 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.11.15 12:37

@Hanulka89 Já dostala průkazku v 10tt, kamarádka ale až po screeningu ve 13tt

@ZT12 A kdy máš termín? Já 8.3. :-)že to asi bude kluk mi doktorka řekla už při screeningu ve 12tt a pak jen v 16tt potvrdila :-) už máš nějakou výbavičku? Já co se týká oblečení ano, moje máma začala nakupovat hned jak jsem jí řekla, že jsem těhotná :D kočárek už mám taky vybraný a během prosince ho chci objednat, aby už během ledna bylo vše připraveno :) Pozitivní těhu test jsem měla 4.7., kdy jsme se ráno chystali na svatbu mojí kamarádky a já si udělala testík, jestli teda můžu pít a kouřit nebo ne a zjistila jsem, že ne :D no a díky té svatbě jsem před kamarády byla schopná těhotenství utajit asi tak maximálně 2 hodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
29.11.15 14:22

Ja byla na cukrovce ve 24 tt… a tehu katricku jsem dostala na konci 13tt a screening jsem mela ve 12+ 3tt… dneska jsem byla na adventnich trhach a same dobrutky jsem si privezla udelam nejaky oblozeny tac a zapalim hezky svicku na venci a udelame si pohodicku… a v utery se tesim na kontrolu a pak se pujdu prihlasit do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
29.11.15 18:19

A kdy jste to oznámili? :) Já rodině v 16. tt a kamarádům až 24. tt :mrgreen: Ale já mám stále skoro nijaké bříško, takže když se dobře obleču, nikdo to nepozná ani teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová