Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10425
30.11.15 21:02

@Hanulka89 hele, ja cekala 20!!! dni od prvniho pozitivniho testu a myslela jsem, ze se zblaznim. Fakt desna doba. A ted do dalsi ko cekam 23 dni! Ano, jdu 23.12. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
30.11.15 21:06

@sakota tak to věřím mi přijdou dav dny nekonečné a těch 20 no hrůza je tak to je krásné před štědrým dnem :D takový malý vánoční dárek… a v kterém týdnu by jsi měla bát před těma vánocema??? nic pro dnešek toho mam dost jdu spát zase zítra tak se tady ženské mějte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
30.11.15 21:09

Toho 23. bych mela byt 9+5 tusim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.12.15 14:33

@Dana V reaguji pozdě, včera jsem byla celý den mimo internet :) No já jsem si myslela, že se mi to doma potáhne, ale opak je pravdou. Čas utíká jak zběsilí. Všechny kamarádky mi říkají ať odpočívám dokud můžu, že potom už si pár let neodpočinu, tak se tím i řídím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.12.15 14:35

Holky dneska jsem byla na tom glukózovém testu a není to vůbec tak hrozné jak se říká. Té sladké tekutiny není moc, jen asi 3 decinky, takže vypít se to dá v pohodě. Jedinný problém pro měly ty dvojí odběry krve. Mám nízký tlak a tak mi to nedělá dobře. Jinak výsledky testu se dozvím až na další kontrole, tak snad bude vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
1.12.15 14:50

@ZT12 tak držím palce, ať to dobře dopadne ;) ta cukrovka je vážně protivná :? Každý den se musim pětkrát měřit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.12.15 14:53

@zuzkaholl děkuji :) Já z toho malinko strach mám, protože máme cukrovku v rodině. Tobě to zjistili až při tomto testu nebo už dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
1.12.15 14:57

:)

Ahoj holky, můžu se přidat? :) Před týdnem jsem si dělala těhotenský test po 2 dnech zpoždění a už tam byly //.. dnes jsem byla poprvé na uz a bublinka tam je :srdce:. I tak mě gynekoložka řekla, že nemám vyhráno. Jsem štastná, ale zároveň mám i strach, že se něco potentononc. Na kontrolu jdu za 14 dní :). Přeji všem krásné bezproblémové těhotenství :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.12.15 15:16

@ZT12 já du na cukrovku ve čtvrtek, tak doufám, že to taky proběhne v pohodě. Toho tlaku se taky bojim, mam ho také spíš nižší, tak aby se mi z toho nemotala hlava nebo tak. Kamarádka jde na cukrovku zítra, tak jsem taky zvědavá, co bude říkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.12.15 15:22

@Vikulín Ahoj, gratuluji :-) hlavně, aby tam bylo srdíčko a uvidíš, že bude :-) přeju, ať miminko hezky prospívá a roste :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
1.12.15 15:48

@ZT12 šla jsem na vypití toho driáku a ani jsem ho neochutnala :D poznali to z prvního odběru krve. Bohuzel taky ji máme v rodině až v takové mire, ze se to resilo anputaci :( ale ja mam jen dietu a měření :) jinak výsledky říkaj hned, divím se, že na ně čekáš. A neboj vše dopadne dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
1.12.15 15:50

@Vikulín gratuluju :) a přeji ať je vše v pořádku a mímo roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.12.15 17:38

@Vikulín gratuluji a ať hezky roste a za 14 dní jde vidět srdíčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.12.15 18:06

@Vikulín Moc gratuluji a přeji ať je vše v pořádku a mimi roste :) :kytka:

@Dana V Já jsem po prvním odběru byla dobrá, až po tom druhém mi začalo být zle, motala se mi hlava a byla jsem celá taková nějaká lehká :lol:

@zuzkaholl To je mi líto, že to máte takové těžké s tou cukrovkou. A máš i nějakou speciální dietu k tomu meření? Doufám že nevadí, že se tak ptám, ale zajímá mě jak to probíhá, když ti tu cukrovku zjistí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
1.12.15 18:24

@ZT12 vůbec to nevadí :) dostala jsem tabulky a musím si počítat cukry, takže vše musím vážit, není to nic hrozného :) ani mi to nepřijde, ze bych se nějak extrémně omezovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová