Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzkaholl aha, tak to neni takova hruza jakou jsem si predstavovala
psala jsem si uz hruzostrasne scenare, ze kdyby nahodou mi to zjitilo, tak mi zakazou vsechno jist a budu jen na ma „zdrave“ strave ![]()
@ZT12 já jsem vydržela před několika lety na dietě víc jak půl roku od dietoložky a to byla teprve zdravá strava a každé sousto vážit
takže pokud cukrovka bude, nebude to pro mě asi nic nového
spíš ty odběry no, normálně mi to nevadí, ale nikdy člověk neví ![]()
@ZT12 ne neboj
každý si to upravi podle svého. já třeba jim to co predtim, akorát v menším množství. A hlidam si, abych se vesla do denní dávky cukru
a hlavně si myslím, ze uz by ti vyšší cukr vysel z prvního odběru
@zuzkaholl ja jsem prave z mensiho mesta a tady se na vysledky ceka, protoze ty odbery poslat do laboratore v ve Zline. Takze ja se vysledky tohoto testu dozvim az u dalsi kontroly. Teda pokud mi najdou zvyseny cukr, tak by me udajne mel doktor kontaktovat ![]()
@Dana V dieta je při mírně zvýšeném cukru, pozor na vysoký, to už je pak inzulin a to už by určitě změna byla
@zuzkaholl to máš určitě pravdu, no snad nebude nic z toho potřeba
@ZT12 To by ti určitě dal vědět dřív a šla bys rovnou na diabetologii, ale nestresuj se tím, určitě bude vše v pořádku ![]()
@zuzkaholl Já teda doufám že bude vše v pořádku, jen mě to zajímalo a moc Ti děkuji za informace ![]()
Teda holky začínám byt nějaká nervozní z té zítřejší návštěvy u doktorky
Mám najednou strach, aby vše dopadlo dobře ![]()
@Hanulka89 Naprosto te chapu. Ale nelamej si hlavu zbytecne, bude to uplne v pohode, fakt! Mela jsem stejne pocity. Ale hlavu vzhuru, prckovi tvoje nervy neprospejou
Drzim palce! A dej pak hned vedet! V kolik jdes?
Moc děkuji
, po celou dobu mě tak lehce pnulo břicho, dneska vůbec nic, taky jste to tak měli? Asi jen hrotím blbosti.. je to první těhotenství
. Děkuji ![]()
Holky děkuji za podporu za chvíli budu vyrážet… @sakota na řadu jdu 15:15 taky pěkně věřím že vše bude v pořádku ale ten malý brouček který ti v hlavě žere a co když… @Vikulín
jj pnutí atd. to mám taky a kamoška mi říkala, že se nemám tak pozorovat a uklidnit se
taky jsem poprvé těhotná a navíc po dost dlouhé době a ještě pomocí hormonu se zadářilo takže vím o čem mluvíš
Holky musíme věřít, že miminko si nás vybralo a že chce u nás zůstat a bude vše v pohodě
![]()