Neštovice

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4392
26.12.11 22:17

kalimerko.......mě říkala dr že můžeme mazat tekutým pudrem pořád,i pak pupínky a stroupky........já puchýřky mažu pudrem a pupínky,hlavně co má stržené a má to do krve tak natírám betadinem.až nebude mít puchýřky a jen zahojené stroupky,pak budu mazet nějakým obyč krémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 22:22

Ivuško, to jste si teda zobli, ještě ke všemu tři dny horečka. No aspoň že doktorka šla k vám a ne vy k ní.
Jak jsem sem začala psát, tak jsem právě přemýšlela nad tím, jak dlouho ty pupínky vydrží na těle, teď už teda po třech týdnech jen stopy po nich, ale jsou pořád, asi hodně záleží na tom, kolik jich kdo má a jak velké, některé byli větší, některé menší.
Ty seschlé jsem pak promazávala tím bepanthenem plus a myslela si, jak budou rychle pryč. :think: Ale rozhodně to pomáhalo se svěděním, protože to seschlé svědilo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.12.11 22:22

no my bysme pudru potrebovali litry a litry a koupat ji v nem je jeden velky puntik prdelka moje nejhorsi to je vecer … spi stylem ze nozky ma hozene ven ze sprusli aby aspon na nich nemusela lezet … fakt je tak pokazde co ji du kontrolovat poprve jsem si myslela ze tak usla nechtene ale jak to je pokazde tak si rikame ze to dela schvalne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
26.12.11 22:27

Nelisko a ty puchýřky nevíš jak dlouho jsou ? to víš,každý se hojíme jinak,tak se ta doba vyléčení nedá odhadnout.
Kalimerko,dáváte něco proti svědění?a pudr bych určitě dávala,pomáhá to vysušit puchýř a urychlí to hojení…si myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
26.12.11 22:29

a přidávám jednu fotku …
jo a jinak marta měl neštovice i v puse :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 22:40
Ivuška píše:
Nelisko a ty puchýřky nevíš jak dlouho jsou ? to víš,každý se hojíme jinak,tak se ta doba vyléčení nedá odhadnout.
Kalimerko,dáváte něco proti svědění?a pudr bych určitě dávala,pomáhá to vysušit puchýř a urychlí to hojení…si myslím…

Ivuško, dcerka je měla pět dní, pět dní se vysévaly, pak už se jen hojily (ty, co se vysely jako poslední, už nebyly tak velké).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 22:42
Ivuška píše:
a přidávám jednu fotku …
jo a jinak marta měl neštovice i v puse :(

Tak to jsme měli podobný počet. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.12.11 22:43

Ivus snazime se pilat pudrem kde se da jak se da ale je to s ni slozite sije seou chvili neposedi nepostoji :-( zitra si ji taky vfotim :-( to my mame vic :-) :-( na svedeni ma fenistil kapecky , ale ze by ji to nejak pomohlo se rict neda :,( uz zvazuju ze ji dam na noc aspon kousinecek dithiadenu at se vyspinka aspon trochu :-( dnes vstavala ve 3.40 a to je spac spava mi skoro az do 9.30 jinak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.12.11 22:46

mame focenou jen pusinku predevcirem a to bylo jeste hezke od te doby jich tam ma dvakrat tolik :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 22:50

Dceři proti svědění taky nic nepomáhalo.
Kalimerko, já se na nějaké té dospělácké diskuzi dočetla od kohosi, že si pupínky nepudruje, protože pak se to nedá vůbec vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 22:53

Holky, tak my fotku nemáme, dcerka byla děsně naštavná, že ji chci vyfotit. :mrgreen: Se jí nedivím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
26.12.11 23:07

KALIMERKO,TO PŘESNĚ BUDOU U NÁS boje s Domčou :( my máme dithiaden........pokud nespí,tak bych asi menší půlku zkusila dát.....
Neliso,5 dní…my je máme 6 den,tak snad už od zítra bude jen líp a líp
a pak nanovo s Domčou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.12.11 23:10

Ivus ale zas dithiaden je az od dvou let … anicka ma 13mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 23:17

My měli i dithiaden a nepomáhal, pak zyrtec, taky nic. :zed:

Ivuško, ono po tom pátém dni to taky ještě trvalo, ale bylo fajn vědět, že už nebudou žádné další puchýřky, že už musí zmizet jen ty, co už jsou. Tak držím palce, ať už nemáte žádné nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
26.12.11 23:44

Holky, přeju pevné nervy :hug: Naše Vikinka je měla v půl roce + 40-tky horečky, bylo to strašné… spala jenom u maminky v náručí a ťupkovat se opravdu nedalo… musela jsem ji mazat komplet celou, měla je úpe všude, v očích, v puse, v pipce, v prdelce (nedovedete si představit ten děsnej řev, když jsem jí dávala čípek nebo měřila teplotu) Všichni mi tvrdili, že je dostat nemůže, když plně kojím a vidavida… A když je měla do roka, tak je prý může chytit ještě jednou… Koukněte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí