Neštovice

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
3.1.12 16:13

Ivuško, tak se držte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
4.1.12 09:18

uz vypadame takhle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LJ
4.1.12 10:22

Zrovna čtu, že řešíte to samý :) chtěla jsem se zeptat, zda stačí, pokud dcera má jen 50-60 neštovic po 4 dnech výsevu. Nebo pak radši dát testnout na protilátky? Má jich pár naplněných tekutinou, ale žádná hrůza. Moc jí to nesvědí a nic jí není… :think:

• Citovat
  • Upravit
17050
4.1.12 10:39

LJ: podle mě stačí. Nahlásíš dr a uvidíš, co řekne. Veru měla ty puchýřkovitý taky tak nějak co tipuju.. Pak se to mírnilo s počtem dní, kdy se objevily. Poslední byly fakt jen tečky červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.1.12 10:45
Lakynka píše:
LJ: podle mě stačí. Nahlásíš dr a uvidíš, co řekne. Veru měla ty puchýřkovitý taky tak nějak co tipuju.. Pak se to mírnilo s počtem dní, kdy se objevily. Poslední byly fakt jen tečky červené.

Děkuji Lakynko… mamka (stará škola :) ) mě děsila, že musí mít horečky a být pořádně opupínkovaná, jinak to prej není ono… jenže ona měla horečky tak táden před tím, než se osypala a 2-3 dny před jí pobolívalo bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
4.1.12 10:49

aninka treba horecky nemela skoro zadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.1.12 10:51

Verča měla horečky taky týden před neštovicema, byla nachlazená a pak znovu, dva dny při neštovicích.. Tom měl pupínky dva, to je podle mě málo:D A ještě bez puchýřků. A bez horečky taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.1.12 14:09

Myslím, že soudit podle horečky se nedá, spíš podle výsevu. Být na tvém místě, Lilijo, tak jsem v klidu.
Jsou lidi, kteří mívají při virózách horečky a pak lidi jako třeba já, kteří mají max. 38,5, ale mizerně je jim taky. Takže údaje z teploměru si myslím že nejsou podstatný. Každopádně se poptej doktorky a budeš mít jistotu, stejně by měla vědět, že dítě prodělalo neštovice a zapsat to do karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
4.1.12 14:18
Nelisa píše:
Myslím, že soudit podle horečky se nedá, spíš podle výsevu. Být na tvém místě, Lilijo, tak jsem v klidu.
Jsou lidi, kteří mívají při virózách horečky a pak lidi jako třeba já, kteří mají max. 38,5, ale mizerně je jim taky. Takže údaje z teploměru si myslím že nejsou podstatný. Každopádně se poptej doktorky a budeš mít jistotu, stejně by měla vědět, že dítě prodělalo neštovice a zapsat to do karty.

Já jsem to už Dr. hlásila. Stejně je mají ve školce a jen po telefonu mi sdělila, co a jak a na kontrolu máme dorazit, až bude mít stroupky vyléčené. Stejně myslím, že je to dost individuální :nevim: optám se jí, na té kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.1.12 14:46

Naše dr se ptala sestřičky, zda si myslí, že to jsou neštovice a neporadila vůbec s ničím, ani o kontrole neříkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.1.12 14:52
Lakynka píše:
Naše dr se ptala sestřičky, zda si myslí, že to jsou neštovice a neporadila vůbec s ničím, ani o kontrole neříkala

8o a má vystudovanou medicínu? :mrgreen: To bych se zamyslela, jestli nepřejít k jiné doktorce. :think: My na kontrole byli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.1.12 14:59

ona tam právě dělá záskok naší skvělé doktorce:(. Která má po porodu… Je šílená, jsou na ni stížnosti, ale děti nemocné nemívám, blbá taky nejsem. Tak to přežijeme. Je to nějaká starší paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.1.12 15:19

Aha, no tak přeju, ať tu pauzu přežijete ve zdraví a nemusíte k ní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
4.1.12 22:44

Tak my taky máme přijít na kontrolu.jinak domca horečkuje ,pupínky má všude a dnes asi nebudeme moc spát.i když má dithiaden pořád se kroutí:0( no musíme vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
4.1.12 22:47
kalimerko píše:
uz vypadame takhle :pankac:

Kalimerko,kolikátý den je máte?domca je 2 den.martovi se pupinkz dělali 4 dny ;0(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí