Neštovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
22.6.14 12:42

@Mufina diky…a teplotu jste meli jak vysokou? Nas mel rano 38.2 dostal paralen, ted uz 39.2,tak jsme dali nurofen…to uz je k zubum asi moc, ne? Rano spal 9-11:30 a ted uz zase usina a mel i prujem…tak nevim k cemu se priklonit-horecka a prujem muze byt jak k zubum, tak k nestovicim…asi nezbyva nez cekat…ale ta horecka me teda desi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21560
22.6.14 13:15

@xxLeninka a nebo mohl chytit někde nějakou virozu. variant je fakt hodně. holt musíš počkat, jestli se objeví pupínky nebo ne. nic jiného nevymyslíš. a i takto vysoké teploty mohou být před neštovicemi. občas to bývá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
22.6.14 18:01

@xxLeninka první den měl 38,8, další dny 38,5-38,2. Může mít i střevní chřipku, to teď taky řádí, my jsme se ještě nevyhrabali z neštovic a už ji máme :zed:

• Citovat
  • Upravit
3221
22.6.14 22:16

Ahoj všem, děkuji za Vaše reakce. Teď jsme se vrátili z pohotovosti…Večer v 18h měl 39,8, což mi nepřišlo normální, tak jsme raději jeli. Dělali mu CRP, měl 37, což je prý hraniční hodnota, moč negativní. V krku mám minimálně zarudlo, takže se přiklání spíš k nějaké lehké viroze v kombinaci se zubem, jelikož mu tam prý raší několik najednou(nekašle, rýmu má minimálně) K neštovicím se nepřiklání, že by už je spíše měl po těch 20dnech…Zítra máme jít ještě na výtěr na streptokoka, jelikož tam ten test neměla…Jo a taky to prý může být 6. nemoc, což se teď ale stejně nepozná…i když já mám ten pocit, že už ji měl :think: Máme srážet teplotu a uvidíme…no jsou to teda věci… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
23.6.14 10:43

@xxLeninka tak ať je brzo fit a můžete na dovolenou :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3221
23.6.14 10:49

@Mufina díky, no ono to nebude tka jednoduché :zed: ráno jsme byli u doktorky na streptokoka a ten byl teda negativní, ale crp přes noc vylezlo na 51, takže je to bakteriální, nejspíš angína, možná i spálová…dostal antibiotika…navíc to může chytit dcera, my… :pocitac: letos mi ta dovolená nějak přána…(první jsme zrušili kvůli mé operaci žlučníku, teď tohle…)začínám si trochu zoufat, asi fakt nemá smysl plánovat…každopádně díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
23.6.14 15:11

@xxLeninka aha, tak to je blbý. Tak přeju ať to nechytnete.

• Citovat
  • Upravit
3221
11.7.14 23:13

Ahoj, tak jsme neštovice nechyli :dance: dokonce mi učitelka ze školky říkala, že mluvila se svou doktorkou (měla strach aby je nechytla, jelikož je zatím neměla :zed: ) a že jí doktorka řekla, že je děti do 2 let chytnou jen zřídka…dcera je měla ve 2,5 letech, tak je možné, že na tom něco je :think: :nevim: tak to jen info pro další maminky… ;) takže máme po dovolené, děti po krásných prázdninách u babičky a dědy a všichni jsou spokojení :kytka: mějte se krásně a díky za podporu…no a hlavně ZDRAVÍ!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.7.14 16:37

@xxLeninka tak to jsem nějaké výjimky, když to chytil nejen čertvě 2 letý syn, ale i 3 měsíční miminko :)

• Citovat
  • Upravit
21560
17.7.14 18:34

@Mufina my taky. Syn je mel v 6 měsících. Dcera poprvé ve dvou a pul a podruhé o rok později. Tak snad už je potřetí nechytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 11:00

Ahoj, mam dotaz, dcerka je u babicky a ta tam ma vnucku, ktera ma od vcera vecer nestovice, je mi jasne, ze je dcera chyti (19 mesicu), jen se chci zeptat, kdyz jeste nebyla ockovana proti tem zardenkam, priusnicim atd, jestli to ma na to nejakej vliv, meli jsme jit v utery, ale onemocnela jsem, tak mame preklad na pondeli, jenze s nestovicema zas nebudem moct, uz sem fakt zoufala, rikala, ze musime ockovat co nejdriv, jinak se muze neco stat :/

• Citovat
  • Upravit
6525
10.12.14 11:05

No nesla bych na to ockovani MMR ani nahodou… Doktorce bych normalne vysvetlila, ze dcera byla v kontaktu s dítětem s neštovicema a hotovo. Přijdu po Novém roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.14 11:08

@Black Cat dekuji za reakci a ty nestovice nebudou mit treba horsi prubeh, kdyz nema tadyto ockovani?? Me prave rikala tchyne, ze by mela byt proti nestovicim ockovana, coz se mi nezda, to je nepovinny ockovani, ne?

• Citovat
  • Upravit
17609
10.12.14 11:08

A co se může stát? Ledaže je chytí, což asi ne, když bude doma s neštovicemi. ;) Navíc i kdyby to chytila, tak to nejsou choroby smrtelné, jen nepříjemné. Poradila bych se s doktorkou, ale spíš bych trvala na neočkování. Reakce na vakcínu nebývá dobrá a k tomu neštovice, to by nebylo myslím dobré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
10.12.14 11:10

Neni to povinny, bud si vyberes ockovani MMR nebo MMR tetra = tedy plus neštovice. A nestovice urcite nebudou mit horsi prubeh, protoze zatim neni nackovana vakcinou MMR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí