Neštovice

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
867
26.12.11 23:45

Aha, tak druhý pokus:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 23:46

Nutel, to je hrozný, u tak malinkých dětí to musí být děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
26.12.11 23:48

No bylo to strašný, myslela jsem, že se to nikdy nezahojí, ale moc pomohlo moře, ikdyž sem tam jizvičku ještě má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3866
26.12.11 23:55

no my to mame podobne :( akorat anca ma tu vyhodu ze muze behat a tvoje mala musela jen lezet to tomu asi tez moc nepridalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
26.12.11 23:59

a jedna zepředu - to jich má tak polovinu
Jinak je chytla od Matýska poslední inkubační den (21.) Myslela jsem, že se nám to vyhne a prdlajs… Maty měl celkem 42 pupínků po celém těle, poctivě jsme je počítali každej večer :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
27.12.11 00:02

Kalimerko - to si nevybereš… zase si to neškrabala, ale děsně plakala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
27.12.11 00:15

Ještě přidám jednu aktuální a už fakt mizím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.12.11 01:06

já bych raději počkala až bude zdravý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.12.11 05:32
PetaP píše:
Já se na této diskuzi taky trošku přiživím :oops: :oops: jdeme v 15m na očkování priorix a dr.nám vřele doporučuje očkování neštovic.. a já váhám, protože jsem si myslela, že to je nemoc, kterou si má dítě projít - dr.mi na to řekla, že to je to samé jako bych řekla, že si má projít žloutenkou a že to doporučujou, protože mají neštovice horší průběh a dětí „trpí“.. jaký na to máte názor vy? Na začátku ledna jdeme ještě na TBC tak se zeptám ještě v kalmetizačním centru.. díky a omlouvám se za OT

Ahoj, nas se to ještě netýká, máme 8M, ale když jsem řešila očkování TBC na Karláku, říkala mi doktorka, že by neštovice nedávala…
a přidávám zajímavý odkaz na poradnu
 http://www.vakciny.net/…/P_PLANE.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
27.12.11 12:14

Teda u těch miminek to vypadá hrozně co ? :( no u nás je líp,ale svědí to pořád a už si Martínek strhl dva stroupky a má to ošklivé.....ale hlavně že se nedělají další puchýřky …tak teď jen čekat na první pupínek u domči ......
jinak jsem včera dala martovi fenistil a ten mu vůbec nepomohl,pak až dithiaden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
27.12.11 12:15

nutel,měla to malá ošklivé,ale na aktuální fotce je už princezna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.12.11 13:45

Ahojky,

my jsme prožili taky Vánoce s neštovicema. Chytla je dcerka 2,5 a na svědění docela zabraly Fenitil kapky. Jinak jsem koupala v roztoku toho hypermanganu a dle mě to hodně zabralo, aby se netvořily ty puchýře. Protože první dny to měla příšerné a jak pudr zasychal, svědilo to asi ještě víc. Do toho jí rostou stoličky :roll: . Horečky měla dva dny. Nejvíce 38,6.

Teď má 6. den a nové se nedělaly už včera, tak nevím… Jak dlouho nesmíme někam ven??? Dneska jsem šla s nima na nákup, nemám jinou možnost. Tak jen rychlovka. Jinak syn měl jen dva pupínky, ani ne puchýřky a zmizlo to. Tak nevím :nevim:

Jo a nejhorší to vypadalo, když měla pupínky 3 vedle sebe přesně v koutku oka a pak na pipce:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.12.11 13:55

Lakynko, nesmí se na sluníčko. Pak už je to jen o tom, že může být přenašeč a že je oslabená. Ale přece nepojdete hlady, ne. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.12.11 13:56
pavlíne píše:
já bych raději počkala až bude zdravý ;)

Zajímalo by mě, proč si to myslíš? Máš špatnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.12.11 13:57

Nelisa: noo a k někomu na návštěvu? Na posílení imunity se cpeme pořád něčím.. Ale zřejme nepomáhá, když jsme všichni celý prosinec nemocní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí