Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No bylo to strašný, myslela jsem, že se to nikdy nezahojí, ale moc pomohlo moře, ikdyž sem tam jizvičku ještě má
no my to mame podobne
akorat anca ma tu vyhodu ze muze behat a tvoje mala musela jen lezet to tomu asi tez moc nepridalo ![]()
a jedna zepředu - to jich má tak polovinu
Jinak je chytla od Matýska poslední inkubační den (21.) Myslela jsem, že se nám to vyhne a prdlajs… Maty měl celkem 42 pupínků po celém těle, poctivě jsme je počítali každej večer ![]()
Kalimerko - to si nevybereš… zase si to neškrabala, ale děsně plakala
PetaP píše:
Já se na této diskuzi taky trošku přiživím![]()
jdeme v 15m na očkování priorix a dr.nám vřele doporučuje očkování neštovic.. a já váhám, protože jsem si myslela, že to je nemoc, kterou si má dítě projít - dr.mi na to řekla, že to je to samé jako bych řekla, že si má projít žloutenkou a že to doporučujou, protože mají neštovice horší průběh a dětí „trpí“.. jaký na to máte názor vy? Na začátku ledna jdeme ještě na TBC tak se zeptám ještě v kalmetizačním centru.. díky a omlouvám se za OT
Ahoj, nas se to ještě netýká, máme 8M, ale když jsem řešila očkování TBC na Karláku, říkala mi doktorka, že by neštovice nedávala…
a přidávám zajímavý odkaz na poradnu
http://www.vakciny.net/…/P_PLANE.htm
Teda u těch miminek to vypadá hrozně co ?
no u nás je líp,ale svědí to pořád a už si Martínek strhl dva stroupky a má to ošklivé.....ale hlavně že se nedělají další puchýřky …tak teď jen čekat na první pupínek u domči ......
jinak jsem včera dala martovi fenistil a ten mu vůbec nepomohl,pak až dithiaden
nutel,měla to malá ošklivé,ale na aktuální fotce je už princezna ![]()
Ahojky,
my jsme prožili taky Vánoce s neštovicema. Chytla je dcerka 2,5 a na svědění docela zabraly Fenitil kapky. Jinak jsem koupala v roztoku toho hypermanganu a dle mě to hodně zabralo, aby se netvořily ty puchýře. Protože první dny to měla příšerné a jak pudr zasychal, svědilo to asi ještě víc. Do toho jí rostou stoličky
. Horečky měla dva dny. Nejvíce 38,6.
Teď má 6. den a nové se nedělaly už včera, tak nevím… Jak dlouho nesmíme někam ven??? Dneska jsem šla s nima na nákup, nemám jinou možnost. Tak jen rychlovka. Jinak syn měl jen dva pupínky, ani ne puchýřky a zmizlo to. Tak nevím ![]()
Jo a nejhorší to vypadalo, když měla pupínky 3 vedle sebe přesně v koutku oka a pak na pipce:(
Lakynko, nesmí se na sluníčko. Pak už je to jen o tom, že může být přenašeč a že je oslabená. Ale přece nepojdete hlady, ne.
![]()
pavlíne píše:
já bych raději počkala až bude zdravý
Zajímalo by mě, proč si to myslíš? Máš špatnou zkušenost?
Nelisa: noo a k někomu na návštěvu? Na posílení imunity se cpeme pořád něčím.. Ale zřejme nepomáhá, když jsme všichni celý prosinec nemocní..