Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše: Více
no vidíš, mě přijde Aurora stejná jako Adolf, nebo Putin nebo Lenin - někteří lidé historii znají, je smutné, že ne všichni
@stinga píše: Více
znám Auroru, která je z Maynmaru ![]()
ale nikdy bych ji nedala, je to prostě loď
Lilibeth je hrůza to máš okopírované z královské rodiny když už nechala bych ji Lilly to nebude takový exot ve skole … jinak znam i holčičku Merlyn a to je teprve peklo.. takze super za me ale přejmenuj se tak sama a netrap svoje děti..ty si to vybrat nemůžou …
@Al35 píše: Více
Merlyn? A to rodiče nevěděli, jak se píše Marylin nebo popletli jméno čaroději Merlinovy?
@SimiSima píše: Více
To mel byt kluk merlin jako ten čaroděj a narodila se holka..podle mě zkomolenina Marylin a Merlin.. no jak píšu děs běs..
@Al35 to opravdu nemám, jméno se mi zalíbilo už když jsem četla knihu od Astrid Lindgrenové, dávno před tím než se začala řešit nějaká Meghan. Navíc myslím že královská rodina to má bez h, ale vzhledem k tomu, že bulvár nesleduji, tak nevím jistě. Ale ano, přesně kvůli té spojitosti jsem váhala
a jméno nakonec máme jiné ![]()
@Al35 píše: Více
Lilibeth je urozená zdrobnělina a nechala bych ji urozeným lidem. Plebsu slušet nebude.
@884135 pro mě ale bude dcera princezna, takže… Ale ta asociace právě s královskou rodinou je bohužel silná, proto vyhrála varianta Lilien
Nikdo neví, kam ho vítr zavane a řešit pak tuhle asociaci bych já osobně nechtěla, tak proč to dělat jí ![]()
@Anonymní píše: Více
Promiň, ale tento přístup je pro mě divný. Ano, pro tebe bude princezna. Ale pro pár lidí bude kamarádka, manželka, maminka apod. a pro ostatní to bude paní z úřadu, učitelka nebo trenérka jejich dítěte, právnička, vědkyně, pokladní, fyzioterapeutka, kadeřnice, finanční poradkyně… Ale nebude pro ně princezna.
Připomnělo mi to, jak se moje děti kdysi na výletě seznámily na hřišti s holčičkou jménem Mia. Vysvětlila mi: „Mia znamená moje. A mamka mě tak pojmenovala, protože jsem její.“ Přeběhl mi tehdy mráz po zádech.
@Janča6 tak myslím, že vzhledem k tomu, že jsme jméno nezvolili, tak není potřeba rozebírat co a jak
no vidíte, Mia je krásné jméno a maminky je ne? Tak v čem je problém ![]()