Netradiční příkrmy 7měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@balenka
jo, mackat vidlickou jsem zkousela, ale zatim ho z toho natahovalo, kdyz to nebylo jemnoucke pyre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna a banan nedavas?
@Ali-Ali rozkrojim, vydlabu lzickou ze slupky a rozmackam na kaši
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali velmi dulezity je kupovat hnedy avokado!!! zeleny je nezraly, kupuj pouze to co je mekky kdyz na nej v obchode sahnes, zeleny se musi nechat mimo lednici dozrat do hnede barvy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@balenka tobě mala uz kousne banán? Já se asi nikdy nedočkam… Samuel by si ještě nekousl a to je starsi ![]()
Ale máme jen dva zuby dole. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mobidick píše:
@Ali-Ali velmi dulezity je kupovat hnedy avokado!!! zeleny je nezraly, kupuj pouze to co je mekky kdyz na nej v obchode sahnes, zeleny se musi nechat mimo lednici dozrat do hnede barvy
Zelene avokado, nikdy nebude mít hnědou slupku. Jsou to dve odrůdy… Muze byt měkké a zralé i zelene avokado a stejne tak tvrde do hnede…
Já osobne mám raději to zelene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Avokado je super s bananem. Pul avokada a pul banánu rozmackat a hned podávat (obe věci hnednou). Maly to miluje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanapospis hahaha samozrejme avokád existují dokonce stovky odrůd, ja jen doporučuji hnědé, protoze ma mekkou duzinu a dá se lehce rozmackat, pro dítě nebo guacamole idealní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanapospis Aduš má taky jen dva zuby dole, ale banán užužlá… baví ji to víc než lžičkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit