Neumím kreslit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15468
24.9.15 17:28
@weyky píše:
Podle mne se to dá natrénovat, ale pokud není talent, tak to nikdy nebude nic moc

Jó talent - proč ho někdo má a někdo (já) ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.9.15 17:30

Vloženo 2×

Příspěvek upraven 24.09.15 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.9.15 17:31
@Sára 1
Nemám talent na kreslení a ani mi nejde nic vyrábět. A hudební sluch taky nemám. Je tu taky někdo takový? Jo a já a sport… škoda slov.
:hug: klídek jsem taky taková :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15468
24.9.15 18:03

@Tom-Jerry Že by… A v čem jsi dobrá? Na co máš talent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.9.15 18:16

@Sára 1 mám hodně dobrý odhad na lidi, až mě to kolikrát děsí jak se nepletu jak v dobrém tak bohužel i v tom špatném. Nedělají mi problém technické věci a návody, něco naladit nainstalovat program do pc taky není problém, opravit v pc systém když spadne taky zvládám. co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
24.9.15 20:22

@Sára 1 existuju kurzy kreslenia pre dospelych. Je to na 2-3 hodiny do tyzdna. Najskor by si asi mala ist tam. V umeleckej skole ta naucia napriklad vnimat priestor, vzdialenosti, tienovanie a xy dalsich veci ktore si precitas, ale prelozit do praxe podla prirucky bude asi tazsie. Vyber si lahsiu formu kresny/malby - napriklad temperove farby alebo jednoduche obrazky ktore sa volaju doodles :mrgreen: mozes sa ich naucit podla tahov - vyzeraju cool a ked to vies nejako zladit, tak to moze byt celkom parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.9.15 17:20

Taky můžu kurz jenom doporučit, já začala chodit asi před půl rokem s tím, že mi bude stačit, když zvládnu namalovat nejaký pěkný obrázek, který i budu moct pověsit někam na zeď.. no a jak už to většinou je u všeho, moje cíle se postupně posouvají dál a dál, když už něco zvládnu, chci zvládnout i víc a to jsem taky začala z ničeho.
Mimochodem na kurzu nám hned na začátku říkali, že u kreslení jde o talent tak z 5%, 95% je různé přeměřování a mravenčí práce. Spíš u malování je ten poměr trochu jiný, ale taky se dá toho hodně naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí