Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zlato to bude spíš těma diskuzema do kterých denně čumíš do noci ![]()
A rýmu nebo ucpaný nos nemáš, že by to bylo k dutinám? Já na bolesti hlavy docela trpěla a stalo se mi, že mě třeba i 3 dny bolela prakticky v kuse, ale zase týden to už je fakt hodně.
@Run píše:
Zlato to bude spíš těma diskuzema do kterých denně čumíš do noci
Na tebe jsem čekala
Hele asi ne, já jsem tu stejně jako dřív, spát chodím nejpozději v jedenáct, musím mít 8 hodin spánku. To víž že mě to napadlo, jestli to nemám ztoho. Ale včera jsem šla spát snad ještě před desátou a od rána mě hlava bolí jako střep ![]()
@ivašot. píše:
A rýmu nebo ucpaný nos nemáš, že by to bylo k dutinám? Já na bolesti hlavy docela trpěla a stalo se mi, že mě třeba i 3 dny bolela prakticky v kuse, ale zase týden to už je fakt hodně.
Rýmu nemám, nic takovýho. Začalo to, jak hodně klesl ten tlak, tak když začal stoupat, začala mě bolet hlava. Tak mi všichni říkali, že je to z toho a že to zítra bude dobrý. Ale těch zítra už bylo nějak moc ![]()
Ahoj, nezačala jsi brát v poslední době HA? Já „v mládí“ brala HA normálně bez bolestí hlavy, ale po porodech už ji nemůžu. Vystřídala jsem asi 4 preparáty během roku a půl a vzdala to, v pauze jsem měla jak kdy, někdy 3 dny někdy 5-6 dní bolesti, snesitelné, ale permanentní a naprosto otravné ![]()
Jinak mě hlava dokáže pár dní pozlobit i jen proto, když si jeden den špatně napolohuji polštář…
@Antonie Bolavá píše:
Rýmu nemám, nic takovýho. Začalo to, jak hodně klesl ten tlak, tak když začal stoupat, začala mě bolet hlava. Tak mi všichni říkali, že je to z toho a že to zítra bude dobrý. Ale těch zítra už bylo nějak moc
A co zkusit hořčík, mě to na hlavu docela pomáhalo.
@Antonie Bolavá Mě takto bolí hlava, když mám slabé brýle. Minule mě ani nepřišlo, že blbě vidím, změna byla půl dioptrie, ale po výměně skel se problém vyřešil.
@ivašot. píše:
A co zkusit hořčík, mě to na hlavu docela pomáhalo.
ano, to je bezva nápad, mně pomáhalo vypít během dne jednu Magnézku ![]()
@Mája128 píše:
@Antonie Bolavá Mě takto bolí hlava, když mám slabé brýle. Minule mě ani nepřišlo, že blbě vidím, změna byla půl dioptrie, ale po výměně skel se problém vyřešil.
To mě taky napadlo, ale to by hlava snad nebolela hned po probuzení ![]()
@Antonie Bolavá Ja uz po zkusenostech v rodine bych s dlouhodobejsim bolenim hlavy vyhledala dr, at neco nepodcenis. Nestoji to za to. Cimz te nechci nijak strasit
. Ale muze to klido byt treba i jen od patere nebo krcnich svalu ![]()
Antikoncepci neberu, brle nemám a vidím dobře
Jako už z toho mám docela strach, nedavno mi umřel strejda, měl nádor na mozku ![]()
@ivašot. Já to tak mám. Opravdu jsem se budila s bolestí hlavy. Když jsem šla na oční, tak jsem nevěřila, že by to pomohlo. Ale pomohlo.
Ale samozřejmě to nemusí být od očí.
@Antonie Bolavá Nemít brýle neznamená, že je nepotřebuješ…
A z léků na bolest hlavy bych zkusila Migralgin nebo půl paralen, půl acylpyrin a zapít kafem.
@Mája128 píše:
@Antonie Bolavá Nemít brýle neznamená, že je nepotřebuješ…A z léků na bolest hlavy bych zkusila Migralgin nebo půl paralen, půl acylpyrin a zapít kafem.
Tak myslíš ještě k doktorovi nechodit?