Neustálá bolest hlavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
16.2.15 14:41
@Antonie Bolavá píše:
@Inam tak si mám dojít na ORL, že to vypadá na ten zánět dutin. Bohužel mě maminka od dětství krmí historkou, jak jí dělali punkce a jak to strašně bolelo. No uvidíme

Tak snad to až k punkci nedojde, třeba zaberou antibiotika a vše bude dobré. :kytka: A kdy jsi objednaná na to ORL? Hlavně aby to bylo brzy, abys neměla čas moc o tom přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.2.15 16:19
@ivašot. píše:
Tak od punkcí se pry ustupuje a dělají se až v krajním případě. S největší pravděpodobností to vyřeší antibiotika. Na základě čeho doktora napadli ty dutiny?

To by mě taky zajímalo. Klepala mi na čelo jestli to bolí. Já že ne. Pak jestli to víc bolí v předklonu. Já že ani nevím. Na to se zanračila a pravila, že to vypadá na dutiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
16.2.15 16:22

@Antonie Bolavá Já si teď z dutinama užívám už pomalu dva měsíce a je pravda, že při předklonu je to výrazně horší. Kolikrát si radši dřepnu, než bych se pro něco předklonila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
16.2.15 16:28
@ivašot. píše:
@Antonie Bolavá Já si teď z dutinama užívám už pomalu dva měsíce a je pravda, že při předklonu je to výrazně horší. Kolikrát si radši dřepnu, než bych se pro něco předklonila.

Já cítím tlak. Ale že by to nějak výrazně bolelo, to ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.2.15 16:14

Uff, tak je to zánět dutin. Mám ATB. Zaplať pánbůh za to. Děkuji všem za podporu a rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.2.15 16:22
@Antonie Bolavá píše:
Uff, tak je to zánět dutin. Mám ATB. Zaplať pánbůh za to. Děkuji všem za podporu a rady :kytka:
:kytka: Jsem ráda, že je to v pohodě a bez punkce. :palec: Já mám také atb. Náběh na zápal plic, říkala včera večer paní doktorka.
Otázka mimo téma.
Jaký je to se čtyřma dětma? Já mám tři. Je to velký rozdíl? Myslím mít tři nebo čtyři? Nemyslím to ve zlém. Jen uvažuji, jestli někdy možná ještě jednou…?

Příspěvek upraven 17.02.15 v 16:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
17.2.15 16:23
@Antonie Bolavá píše:
Uff, tak je to zánět dutin. Mám ATB. Zaplať pánbůh za to. Děkuji všem za podporu a rady :kytka:

Hned v prvním příspěvku jsem ti tuhle diagnózu nabízela :lol:. Tak ti spadl kámen ze srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.2.15 17:33

@Inam to nejstarší není vlastní. Máme ji jen ve střídavce, takže ti úplně neporadím. Ale myslím, že 3 nebo 4 moc velký rozdíl není. Je tady takovej kravál, že další uřvánek se tady ztratí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
17.2.15 17:34
@ivašot. píše:
Hned v prvním příspěvku jsem ti tuhle diagnózu nabízela :lol:. Tak ti spadl kámen ze srdce.

Tyjo. Nečekala bych, že se budu někdy modlit, abych měla zánět dutin :) Já už tu včera brečela, že umřu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.17 14:39

Možná někdo poradí-neskutečně mě bolí hlava. Ne pořád, někdy hodinu, někdy dvacet minut, pak je chvíli klid. Někdy se mi i hlava zamotá, musím zastavit a být chvilku v klidu. Prošla jsem snad všemi vyšetřeními a nic, hlava bolí pořád. Jsem už z toho zoufalá, neměl někdo něco podobného a pomohlo mu něco?

• Citovat
  • Upravit
495
19.2.17 14:45

Máš dostatek tekutin? Kolik toho za den vypiješ? Piješ průběžně po celý den nebo po chvilkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.17 14:50

Ano, vypiji 2 až 2,5 l neslazeného čaje a vody

• Citovat
  • Upravit
3429
19.2.17 14:56

Co za vyšetření ti dělali? Důvodů může být plno, vysoký tlak, krční páteř, oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.17 15:05

Neurologie, ortopedie, oční, interna, CT, MR

• Citovat
  • Upravit
7157
19.2.17 15:11
@Anonymní píše:
Neurologie, ortopedie, oční, interna, CT, MR