Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Antonie Bolavá píše:
@Inam tak si mám dojít na ORL, že to vypadá na ten zánět dutin. Bohužel mě maminka od dětství krmí historkou, jak jí dělali punkce a jak to strašně bolelo. No uvidíme
Tak snad to až k punkci nedojde, třeba zaberou antibiotika a vše bude dobré.
A kdy jsi objednaná na to ORL? Hlavně aby to bylo brzy, abys neměla čas moc o tom přemýšlet.
@ivašot. píše:
Tak od punkcí se pry ustupuje a dělají se až v krajním případě. S největší pravděpodobností to vyřeší antibiotika. Na základě čeho doktora napadli ty dutiny?
To by mě taky zajímalo. Klepala mi na čelo jestli to bolí. Já že ne. Pak jestli to víc bolí v předklonu. Já že ani nevím. Na to se zanračila a pravila, že to vypadá na dutiny ![]()
@Antonie Bolavá Já si teď z dutinama užívám už pomalu dva měsíce a je pravda, že při předklonu je to výrazně horší. Kolikrát si radši dřepnu, než bych se pro něco předklonila.
@ivašot. píše:
@Antonie Bolavá Já si teď z dutinama užívám už pomalu dva měsíce a je pravda, že při předklonu je to výrazně horší. Kolikrát si radši dřepnu, než bych se pro něco předklonila.
Já cítím tlak. Ale že by to nějak výrazně bolelo, to ne ![]()
Uff, tak je to zánět dutin. Mám ATB. Zaplať pánbůh za to. Děkuji všem za podporu a rady ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Uff, tak je to zánět dutin. Mám ATB. Zaplať pánbůh za to. Děkuji všem za podporu a rady
Příspěvek upraven 17.02.15 v 16:23
@Antonie Bolavá píše:
Uff, tak je to zánět dutin. Mám ATB. Zaplať pánbůh za to. Děkuji všem za podporu a rady
Hned v prvním příspěvku jsem ti tuhle diagnózu nabízela
. Tak ti spadl kámen ze srdce.
@Inam to nejstarší není vlastní. Máme ji jen ve střídavce, takže ti úplně neporadím. Ale myslím, že 3 nebo 4 moc velký rozdíl není. Je tady takovej kravál, že další uřvánek se tady ztratí ![]()
@ivašot. píše:
Hned v prvním příspěvku jsem ti tuhle diagnózu nabízela. Tak ti spadl kámen ze srdce.
Tyjo. Nečekala bych, že se budu někdy modlit, abych měla zánět dutin
Já už tu včera brečela, že umřu ![]()
Možná někdo poradí-neskutečně mě bolí hlava. Ne pořád, někdy hodinu, někdy dvacet minut, pak je chvíli klid. Někdy se mi i hlava zamotá, musím zastavit a být chvilku v klidu. Prošla jsem snad všemi vyšetřeními a nic, hlava bolí pořád. Jsem už z toho zoufalá, neměl někdo něco podobného a pomohlo mu něco?
Máš dostatek tekutin? Kolik toho za den vypiješ? Piješ průběžně po celý den nebo po chvilkách?
Co za vyšetření ti dělali? Důvodů může být plno, vysoký tlak, krční páteř, oči…
@Anonymní píše:
Neurologie, ortopedie, oční, interna, CT, MR
Psychika