Nevedet o tehotenstvi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5394
23.6.10 10:02

Anonymní…jak je to dlouho? Zajímalo by mě, podle čeho dr. usoudil, že těhotná není???? :roll: :think:
I kdyby to bylo sto let před opicema, tak to nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
J.janee
24.8.12 22:35

Dobrý den, já s vámi souhlasím. Mám dvě kamarádky, které byly těhotné- jedna velmi štíhlá, na tě těhotenství přišla na konci 5. měsíce a to jen proto, že byla u gynekologa. Druhá, také hubená, na těhotenství přišla až na konci 7. měsíce. Ani jedna není hloupá nebo dokonce nějak postižená. Ale jsou mladé a mimčo jednoduše neplánovaly. Ani já si nejsem jistá, že kdyby se mi něco podobného stalo a já se nějak extrémně nekontrolovala, na těhotenství bych přišla. Je to jiný stav- vynechávání menstruace, bříško, apod. Ale co když tyto symptomy nejsou? Myslím, že je to možné.

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
24.8.12 22:41

I kdybych neměla symptomy - tak cítím pohyby, který ignorovat nejdou rozhodně. Ale znám osobu co šla k doktorce s bolestí zad a poslali ji rodit hned.Ale byla hodně mladá, tak myslím, že to spíš tajila než nevěděla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
uradada
22.9.13 14:57

nepoznat tehotenstvi

To jsou hodne zvlastni pripady…zvlastnich lidi…ale mozne to urcite je…o pohybech se da spekulovat…beru v uvahu ze si stahovala bricho ( napriklad)…a mimco bylo svazane…to se pak tezko hybe…a nejlepsi je ten konec…uplne zdrave mimco!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky