Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní…jak je to dlouho? Zajímalo by mě, podle čeho dr. usoudil, že těhotná není????
![]()
I kdyby to bylo sto let před opicema, tak to nechápu ![]()
Dobrý den, já s vámi souhlasím. Mám dvě kamarádky, které byly těhotné- jedna velmi štíhlá, na tě těhotenství přišla na konci 5. měsíce a to jen proto, že byla u gynekologa. Druhá, také hubená, na těhotenství přišla až na konci 7. měsíce. Ani jedna není hloupá nebo dokonce nějak postižená. Ale jsou mladé a mimčo jednoduše neplánovaly. Ani já si nejsem jistá, že kdyby se mi něco podobného stalo a já se nějak extrémně nekontrolovala, na těhotenství bych přišla. Je to jiný stav- vynechávání menstruace, bříško, apod. Ale co když tyto symptomy nejsou? Myslím, že je to možné.
I kdybych neměla symptomy - tak cítím pohyby, který ignorovat nejdou rozhodně. Ale znám osobu co šla k doktorce s bolestí zad a poslali ji rodit hned.Ale byla hodně mladá, tak myslím, že to spíš tajila než nevěděla ![]()
To jsou hodne zvlastni pripady…zvlastnich lidi…ale mozne to urcite je…o pohybech se da spekulovat…beru v uvahu ze si stahovala bricho ( napriklad)…a mimco bylo svazane…to se pak tezko hybe…a nejlepsi je ten konec…uplne zdrave mimco!!!