Nevezmou mi dceru denně do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
23.3.15 17:45

@SIMONA1234 tak díky za poradu, i když je to teda pro mě překvapivé, že nekontrolují pobyt, když ho mají jako hlavní kritérium :-O No, ale občanku při podání žádosti asi zkouknou, nebo taky ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 17:47
@Mar__tanka1983 píše:
@SIMONA1234 tak díky za poradu, i když je to teda pro mě překvapivé, že nekontrolují pobyt, když ho mají jako hlavní kritérium :-O No, ale občanku při podání žádosti asi zkouknou, nebo taky ne??

Jo, OP musíš mít s sebou. Jsi li zákonný zástupce, či nikoliv… 8o 8o :pocitac: :mrgreen:
Edit: A RL dítěte… :mrgreen: jestli jsi jeho rodič… 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101927
23.3.15 17:50
@SIMONA1234 píše:
Jo, OP musíš mít s sebou. Jsi li zákonný zástupce, či nikoliv… 8o 8o :pocitac: :mrgreen:
Edit: A RL dítěte… :mrgreen: jestli jsi jeho rodič… 8o 8o

Tak tipuju, že pokud bude mít rodič jinou TP v OP než to dítko v přihlášce, tak zbystří a možná právě v tomto případě si to zkontrolují… alespoň třeba u nás jsou přesvědčení, že dítě musí mít stejný TP jako rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
23.3.15 17:51

@Mar__tanka1983 A nedava do skolek primo magistrat ci obecni urad seznam prihlasenych deti k trvalemu pobytu? Nedavno se tu neco podobneho resilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.3.15 17:53

A UŽ JSI NAŠLA TO POTVRZENÍ O PŘIJETÍ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.3.15 17:54

Prosím tě, máš v ruce potvrzení ze školky o přijetí dítěte? Co je na tom potvrzení napsáno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.15 17:58

@SIMONA1234 mame take školku jen od 7h do 15.30h a jista omezeni v letě dva měsice zavřeno, a prazdniny ted ty jarni byly děti doma a i ted před velikonocema budou doma. mame to tak jak to ma škola. ve městech jsou školky prostě déle ale samozdřejmně vyšší poplatky.

• Citovat
  • Upravit
6064
23.3.15 17:59

Podle toho Co je psane v potvrzeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
23.3.15 18:08
@SIMONA1234 píše:
Edit: A RL dítěte… :mrgreen: jestli jsi jeho rodič… 8o 8o

Ale kontrolují.
Musíš přinest k zápisu potvrzení o trvalém pobytu dítěte, který ti vyjedou na úřadě městské části, nebo musí mít dítě OP - Praha…

Edit…to patřilo @Mar_tanka1983

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 18:13
@j.a.n.i1 píše:
Tak tipuju, že pokud bude mít rodič jinou TP v OP než to dítko v přihlášce, tak zbystří a možná právě v tomto případě si to zkontrolují… alespoň třeba u nás jsou přesvědčení, že dítě musí mít stejný TP jako rodič.

Já mám taky jiný TP než moje dítě… :nevim: Teda, dcera chodí už dávno do ZŠ… :mrgreen: Ale tohle fakt není směrodatné…hodně lidí má TP jinde, než bydlí. Já ho mám v Praze a bydlím 30km za Prahou. Pokud si dají do kritérií stejný TP rodič + dítě, je to jiná…ale tam už bych spekulovala o tom, že se ředitelka brání právě těm podvodům s TP. Už se to hodně rozmohlo…no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 18:16
@Anonymní píše:
@SIMONA1234 mame take školku jen od 7h do 15.30h a jista omezeni v letě dva měsice zavřeno, a prazdniny ted ty jarni byly děti doma a i ted před velikonocema budou doma. mame to tak jak to ma škola. ve městech jsou školky prostě déle ale samozdřejmně vyšší poplatky.

Hmm..to je něco za něco…do 15,30 je sakra málo…my máme do 17,00. Jak to rodiče stíhají??? Vždyť to je otvírací doba stejně dlouhá jako pracovní doba…8 a půl hodiny… 8o 8o To všichni pracují na směny nebo zkrácený úvazek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 18:17
@pate81 píše:
Ale kontrolují.
Musíš přinest k zápisu potvrzení o trvalém pobytu dítěte, který ti vyjedou na úřadě městské části, nebo musí mít dítě OP - Praha…Edit…to patřilo @Mar_tanka1983

Ano, o TP dítěte…ale to lze třeba měsíc před zápisem změnit. Přihlásit dítě ke známým…prarodičům atd. To jsou ty „podvody“ s TP kvůli školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.3.15 18:18
@SIMONA1234 píše:
Ano, o TP dítěte…ale to lze třeba měsíc před zápisem změnit. Přihlásit dítě ke známým…prarodičům atd. To jsou ty „podvody“ s TP kvůli školce.

To není podvod, to je prostě řešení situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 18:19
@Karleon píše:
A UŽ JSI NAŠLA TO POTVRZENÍ O PŘIJETÍ???
@terinka4444 píše:
Prosím tě, máš v ruce potvrzení ze školky o přijetí dítěte? Co je na tom potvrzení napsáno?

Na to se tu ptám už asi po třetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.3.15 18:19
@Karleon píše:
To není podvod, to je prostě řešení situace.

Proto to mám v uvozovkách…podvod to defakto je…ale z nouze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital