Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
„Na jeho obhajobu:
Chvilku si psali a ona chtěla pokecat osobně, na což přistoupil. Viděli se a ona mu začala vykládat o tom, jak bere antidepresiva, jak nemá rodinu, jak má špatné vztahy s okolím, jak si nemůže najít přítele, že ji všichni jen využívají. Jemu ji bylo lito.“
Promiň, ale je to šmejd. Jako ulítnout může každý, taky nejsem svatá. Ale on tedy ublížil tobě a zneužil jí, její situace. To že ho svedla? Že se mu nabídla? No však netušila, že má rodinu…
Mě by zajímalo, jak ona našla manželku, když on měl falešný jméno ![]()
@vulpes píše: Více
Souhlas. 75% vztahů si projde odhalenou či neodhalenou nevěrou.
@vulpes píše: Více
Souhlasim s tebou v jedne veci..neznam chlapa, ktery by alespon jednou nezahl..a opravdu se nepohybuji v patologickem prostredi. Staci sikovna holka, ktera trochu umi.., ktera ho bude moc chtit dostat..na neveru staci par minut..takze zakobani, dokazovani a zarleni je uplne na dve veci..
@lilith1 píše: Více
Blbost. Spousta chlapů má zásady a umí se ovládat, když přijde příležitost. Spíš je o tom, jak každý vnímáme během vztahu lásku a jak moc potřebujeme sex.
Na druhou stranu je obdivuhodne jak ji dokazal manzel oblbnout.. Misto toho aby si sypal popel na hlavu tak ze sebe dela mucednika. Nerikam ze by ho mela hned opustit ale rozhodne by se na to mela podivat strizlive.. Ono to ze si zalozil seznamku, a tahl to s ni rok vypovida spis o tom ze to mel dobre naplanovane.. Navic si myslim ze to neudelal poprve.. No a co si budem.. Urcite ne naposledy
Nezlob se, ale nejhorší snad ani není ta jeho nevěra těhotné, ale to, že věříš těmhle hovadinám a házíš to vlastně na ni.
Jak ho chudáčka(ne vlastně, chudinka má být ona) svedla.
Doufám, že to, že těm řečem věříš, je znak tvého zoufalství a ne hlouposti.
Určitě si zakládal falešný profil proto, že si chtěl tak hrozně povídat a pořád za ní chodil z lístosti a z lítosti se nějak zapomněl zmínit, že má doma malé dítě a manželku a strašně líto mu jí bylo na dálku opakovaně, že za ní lezl, i kdy jsi byla těhotná a mohl tě nakazit lecčím. Tak určitě.
Z toho tvého popisu věřím tak maximálně tomu, že jste měli krizi a nespali spolu.
Já bych to dál klidně zkusila, ale zahodila bych pryč tu tvoji naivitu a zavedla opatření.
@pikola píše: Více
Tak mohl proříct adresu nebo něco, nevím jestli bydlí v baráku nebo v bytě, znovu to číst nebudu, jestli to tam není. Ale podivný příběh to zase je, to jo.
No situace je to na houno. Nečekat dítě, tak bych radila jasný rozchod. Ale být svobodná tehule a pak svobodná matka taky není nic super. Budeš to sama zvládat? Finančně, časově? Zvážila bych, jestli nezůstat a pořádně ho nezapřáhnout - v péči o dítě, hlídání, domácnost, nechat si zaplatit vše, co potřebuješ. A uvidíš, jak to půjde. Rozhodně bych ale omezila péči o něj prakticky na nulu, jestli jsi byla taková ta nadšená hospodyňka, ať se stará on.
A jak přišla na to, kde bydlíš?
On si založil falešný profil, aby si promluvil o svém problému, kterým jsi byla ty, ale jaksi té zapomněl zmínit? To je docela velká díra v jeho teorii, ne?
Prvně děkuji všem, které tu moji slátanina přečetli do konce a ještě i odpověděli. Jakmile jsme to zveřejnila, dala jsem to přečíst i manželovi. Moc dobře si uvědomuje, že je hňup a co udělal, ale že jsem ho vylíčila jako impotentniho, nesvepravneho, kterej byl zneuzivanej. On se kaje, kaje se od doby co přišel ten dne domů. Říkal, že mi to chtěl říct, ale rozhodně ne, když jsme těhotná, aby to neublížilo miminku. Je si vědom toho co dělal, a nikdy netvrdil, že by nevěděl co dělá. Ano, v tomhle jsme to asi blbě podala já. Asi to sama před sebou potřebuju zlehčit. No tak jako tak, když člověk nevylici celý vztah od počátku, je těžké asi pochopit jaký vztah mezi námi byl, je…a doufám že bude. Je mi jasné, že neodpustim, nezapomenu, takhle naivní nejsem, ale asi to dokážu opravit natolik, aby nám to vyhovovalo, a jednou doufám, že mu zase budu moct uvěřit a ne denně kontrolovat vše co dělá a kde je. On se tkaovej chlap těžko opouští, okolo sebe mám sice chlapi co nepodvedli, ale jsou to otcové a manželé k ničemu. S dítětem nepomůžou a po práci jdou za kamarády, do hospody, na fotbal, na ryby a když ještě přijdou domů tak speskujou přítelkyni/manželku, že nemají co jíst. Ale jsou to,,hodní,, chlapi protože nepodvedli. Já mám zase nevernika, ale od narození dítěte jsem vyspana, protože v noci má směny on, bere nás na výlety, procházky, s dcerou si hraje hned jak skončí v práci a mě věnuje zbytek času, který jako manželka potřebují. Tím jeho status nevernika, ale nemizí, důvěra se nevrací, nezapomínám. Jen tím chci říct, že mít doma takoveho, co mu na nás nezáleží a raději stravi víkend na rybách, ale je vernej mi přijde dost podobné. Já trpím sice teď, ikdyz jak sjme už psala, tím, že s námi byl a byl tu pro rodinu a ve výsledku jsme nic nepoznala, ale věřím, že to jednou přejde, protože vidím snahu, vidím jak moc ho to mrzí, trápí, že dovolil svoje selhání…a ty slečny co znám okolo sebe trpí léta s chlapem které je vernej, ale kašle na ni i na děti, ale nikdo to nestigmatizuje.
Bože to je zase zmatenej výlev 🙈
@Anonymní píše: Více
Obhajuješ ho pořád dokola
prostě ti byl nevěrný, ještě v době, kdy jsi otěhotněla a byla těhotná. Tady není co řešit
to jen ty se snažíš z toho najít ta pozitiva, že nechodí na ryby nebo nechlastá.
Kde tedy slečna věděla, kde bydlí? To byl duplovaný vůl, že ji řekl, kde bydlí?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat