Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
To ja nevim, neni mi ani 45.
Tak ta pajska tu je coby dup. Nevím, přišlas mi taková radikální a nekompromisní s tím minimem pro všechny. Tak jsem měla dojem, že to máš jasný pro všechny věkové kategorie. ![]()
@botl píše:
Tak ta pajska tu je coby dup. Nevím, přišlas mi taková radikální a nekompromisní s tím minimem pro všechny. Tak jsem měla dojem, že to máš jasný pro všechny věkové kategorie.
Ne, kazdemu podle jeho gusta. Uz jsem ted mene radikalni, kdyz tu nekteri psali, ze maji kolem 40 let sex 2-3× mesicne a povazuje se to tu za normalni a muz kolem 40 ani casteji nechce. Uvedomila jsem si, ze mam jeste nadstandart s ohledem na delku souziti a vek manzela.
@Josefuna píše:
Ne, kazdemu podle jeho gusta. Uz jsem ted mene radikalni, kdyz tu nekteri psali, ze maji kolem 40 let sex 2-3× mesicne a povazuje se to tu za normalni a muz kolem 40 ani casteji nechce. Uvedomila jsem si, ze mam jeste nadstandart s ohledem na delku souziti a vek manzela.
Nojo, je to individualní. A na netu se člověk setká spíš s problémy, než s klídkem.
Mně to přijde, že jde spíš o obodobí, než přímo o věk. I v 55 může chlap chtít sex denně.
V dlouhodobých vztazích to chodí spíš v takových vlnách, jsou období, kdy možná jednou za 3 týdny a období, kdy skoro denně.
@botl píše:
Nojo, je to individualní. A na netu se člověk setká spíš s problémy, než s klídkem.Mně to přijde, že jde spíš o obodobí, než přímo o věk. I v 55 může chlap chtít sex denně.
V dlouhodobých vztazích to chodí spíš v takových vlnách, jsou období, kdy možná jednou za 3 týdny a období, kdy skoro denně.
Do cizich loznic a vztahu nevidime. Vlny, kdy je 3 tydny nic, mi prijdou zvlastni, pokud to neni dano nepriznivymi okolnostmi.
@botl píše:
Nojo, je to individualní. A na netu se člověk setká spíš s problémy, než s klídkem.Mně to přijde, že jde spíš o obodobí, než přímo o věk. I v 55 může chlap chtít sex denně.
Jde hlavne o to vzajemne si vyhovet. Pokud jeden dlouhodobe odmita, ovsem duvody nerekne, a partnerstvi povazuje za fungujici, tak to chapu tak, ze mu je protejsek lhostejny. To na tom vidim jako nejhorsi. Nechat druheho trpet, doufat, ze nebude neverny a dale roky odpirat.
@Josefuna píše:
Do cizich loznic a vztahu nevidime. Vlny, kdy je 3 tydny nic, mi prijdou zvlastni, pokud to neni dano nepriznivymi okolnostmi.
A mně zvláštní nepřijdou. Stejně jako v životě jsou vlny skělých období, strašných období, období jen na houby a období nic moc se neděje, tak jsou vlny i v sexuálním životě.
@Venetia píše:
Muj je tedy o neco mladsi nez ja, ale dali jsme dohromady tesne pred mou padesatkou, koncem srpna spolu budeme 6.let
No já v tom právě nevidím problém
@Josef_l píše:
Jak to čtu jak jsme my chlapi neverni a ženy ne tak by mě zajímalo s kým… kde nevernici berou ty protějšky aby mohli neveru pachat…
mno myslim, ze tech 40 tisic zen v CR (to jsem nekde cetla nerucim, ze si to cislo pamatuji spravne) co se zivi nebo aspon prividelava sexem za penize obslouzi celkem dost muzu. I ldyz treba nektere opakovane a ne vsichni jsou zadani. ![]()
@HulaHoop píše:
mno myslim, ze tech 40 tisic zen v CR (to jsem nekde cetla nerucim, ze si to cislo pamatuji spravne) co se zivi nebo aspon prividelava sexem za penize obslouzi celkem dost muzu. I ldyz treba nektere opakovane a ne vsichni jsou zadani.
Takže když to shrnu, žije v ČR asi 5 mil. vztahově labilních mužů, (5 mil. - 40 000) ctnostných panen, paní a dívek, zbytek jsou k..vy.
@Josefuna píše:
Nejobvykleji únavou z práce. Dovolené jsou toho důkazem ![]()
@Thomassss píše:
Mě by zajímalo, jak si tu některé můžete být tak jisté, že vám manžel nezahnul? To jste s ním od seznámení 24/7 a máte přehled o každičkém jeho kroku?Asi nejste moc zkušené. Neříkám, že podvést partnerku musí každý muž, to v žádném případě, ale i slušný, vzorný otec od rodiny, do kterého by to nikdo v okolí neřekl, je v určitých ohledech jen “chlap” a je řízen svými pudy, a když se mu naskytne příležitost, nemusí odolat.
Ano, pudy má.
Ale víš co nás odlišuje od zvířátek a věčného šukání se vším co se hýbe?
Mozek a to že člověk umí ovládat, klidně ti to vybučim jestli nerozumíš lidským jazykema a chceš to radši je vůlštině
@Thomassss píše:
Mě by zajímalo, jak si tu některé můžete být tak jisté, že vám manžel nezahnul? To jste s ním od seznámení 24/7 a máte přehled o každičkém jeho kroku?Asi nejste moc zkušené. Neříkám, že podvést partnerku musí každý muž, to v žádném případě, ale i slušný, vzorný otec od rodiny, do kterého by to nikdo v okolí neřekl, je v určitých ohledech jen “chlap” a je řízen svými pudy, a když se mu naskytne příležitost, nemusí odolat.
@Eimy90 píše:
Ano, pudy má.
Ale víš co nás odlišuje od zvířátek a věčného šukání se vším co se hýbe?
Mozek a to že člověk se umí ovládat, klidně ti to vybučim jestli nerozumíš lidským jazykema a chceš to radši je vůlštině
Hi hi hi! ![]()
Mít doma manželku, pro kterou pojem „věrnost“ znamená, že se umí „ovládat“, takže sama sebe znásilní, sama sebe ovládne, aby nedělala to, co v té chvíli dělat chce?
Tak to je sen tohle mít doma!
Pojďme tomu říkat „věrnost“! ![]()
Nemyslim si, ze je to normalne, na co su potom ti dvaja ludia vo vztahu, ak maju nutkanie si zahybat? Ak sa uz dam s niekym do vztahu, tak preto, ze toho druheho cloveka milujem, vazim si ho, chcem aby aj on voci mne pocitoval rovnake pocity a mam v plane si s nim budovat nejaku spolocnu buducnost. Na co by som mala spat s niekym inym, ked moj partner mi vyhovuje? A az mi prestane nejakym sposobom vyhovovat, tak je normalne ten problem vydiskutovat a vyriesit. Ak sa to neda, tak sa rozist a hladat inde. Nevedela by som byt s niekym, kto by ma podviedol. Neviem si predstavit, co moze byt vacsie pretrhnutie dovery. A bude to zniet asi otrepane, ale dovera je fakt zaklad vztahu. V kazdom smere. Svagra nepocuvaj a vobec, nechapem preco sa takymi zvastami zaoberas. Mele nezmysly. Nech si uziva nezavazne, ked potrebuje striedat zenske. ![]()
@klokanncek píše:
Nemyslim si, ze je to normalne, na co su potom ti dvaja ludia vo vztahu, ak maju nutkanie si zahybat? Ak sa uz dam s niekym do vztahu, tak preto, ze toho druheho cloveka milujem, vazim si ho, chcem aby aj on voci mne pocitoval rovnake pocity a mam v plane si s nim budovat nejaku spolocnu buducnost. Na co by som mala spat s niekym inym, ked moj partner mi vyhovuje? A az mi prestane nejakym sposobom vyhovovat, tak je normalne ten problem vydiskutovat a vyriesit. Ak sa to neda, tak sa rozist a hladat inde. Nevedela by som byt s niekym, kto by ma podviedol. Neviem si predstavit, co moze byt vacsie pretrhnutie dovery. A bude to zniet asi otrepane, ale dovera je fakt zaklad vztahu. V kazdom smere. Svagra nepocuvaj a vobec, nechapem preco sa takymi zvastami zaoberas. Mele nezmysly. Nech si uziva nezavazne, ked potrebuje striedat zenske.
![]()
No tohle je taky „věrnost“ až za hrob!
Vyloženě jasná vize věrnosti!
![]()
„Jsem ti věrná do té doby, dokud mi to zrovna vyhovuje.“ Z toho loajalita přímo stříká!
![]()
@Montauk_INTJ píše:
Hi hi hi!
Mít doma manželku, pro kterou pojem „věrnost“ znamená, že se umí „ovládat“, takže sama sebe znásilní, sama sebe ovládne, aby nedělala to, co v té chvíli dělat chce?Tak to je sen tohle mít doma!
Pojďme tomu říkat „věrnost“!
Proč by měla sama sebe znasilnovat? Ona snad chce být verna, tak vyuzije své kognitivni schopnosti a neudělá to, ne?