Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8397
9.8.21 08:22
@Josefuna píše:
To ja nevim, neni mi ani 45.

Tak ta pajska tu je coby dup. Nevím, přišlas mi taková radikální a nekompromisní s tím minimem pro všechny. Tak jsem měla dojem, že to máš jasný pro všechny věkové kategorie. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
9.8.21 08:24
@botl píše:
Tak ta pajska tu je coby dup. Nevím, přišlas mi taková radikální a nekompromisní s tím minimem pro všechny. Tak jsem měla dojem, že to máš jasný pro všechny věkové kategorie. :nevim:

Ne, kazdemu podle jeho gusta. Uz jsem ted mene radikalni, kdyz tu nekteri psali, ze maji kolem 40 let sex 2-3× mesicne a povazuje se to tu za normalni a muz kolem 40 ani casteji nechce. Uvedomila jsem si, ze mam jeste nadstandart s ohledem na delku souziti a vek manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
9.8.21 08:41
@Josefuna píše:
Ne, kazdemu podle jeho gusta. Uz jsem ted mene radikalni, kdyz tu nekteri psali, ze maji kolem 40 let sex 2-3× mesicne a povazuje se to tu za normalni a muz kolem 40 ani casteji nechce. Uvedomila jsem si, ze mam jeste nadstandart s ohledem na delku souziti a vek manzela.

Nojo, je to individualní. A na netu se člověk setká spíš s problémy, než s klídkem.

Mně to přijde, že jde spíš o obodobí, než přímo o věk. I v 55 může chlap chtít sex denně.
V dlouhodobých vztazích to chodí spíš v takových vlnách, jsou období, kdy možná jednou za 3 týdny a období, kdy skoro denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
9.8.21 08:51
@botl píše:
Nojo, je to individualní. A na netu se člověk setká spíš s problémy, než s klídkem.Mně to přijde, že jde spíš o obodobí, než přímo o věk. I v 55 může chlap chtít sex denně.
V dlouhodobých vztazích to chodí spíš v takových vlnách, jsou období, kdy možná jednou za 3 týdny a období, kdy skoro denně.

Do cizich loznic a vztahu nevidime. Vlny, kdy je 3 tydny nic, mi prijdou zvlastni, pokud to neni dano nepriznivymi okolnostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
9.8.21 08:54
@botl píše:
Nojo, je to individualní. A na netu se člověk setká spíš s problémy, než s klídkem.Mně to přijde, že jde spíš o obodobí, než přímo o věk. I v 55 může chlap chtít sex denně.
V dlouhodobých vztazích to chodí spíš v takových vlnách, jsou období, kdy možná jednou za 3 týdny a období, kdy skoro denně.

Jde hlavne o to vzajemne si vyhovet. Pokud jeden dlouhodobe odmita, ovsem duvody nerekne, a partnerstvi povazuje za fungujici, tak to chapu tak, ze mu je protejsek lhostejny. To na tom vidim jako nejhorsi. Nechat druheho trpet, doufat, ze nebude neverny a dale roky odpirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
9.8.21 09:09
@Josefuna píše:
Do cizich loznic a vztahu nevidime. Vlny, kdy je 3 tydny nic, mi prijdou zvlastni, pokud to neni dano nepriznivymi okolnostmi.

A mně zvláštní nepřijdou. Stejně jako v životě jsou vlny skělých období, strašných období, období jen na houby a období nic moc se neděje, tak jsou vlny i v sexuálním životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7842
9.8.21 19:33
@Venetia píše:
Muj je tedy o neco mladsi nez ja, ale dali jsme dohromady tesne pred mou padesatkou, koncem srpna spolu budeme 6.let

No já v tom právě nevidím problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.8.21 20:59
@Josef_l píše:
Jak to čtu jak jsme my chlapi neverni a ženy ne tak by mě zajímalo s kým… kde nevernici berou ty protějšky aby mohli neveru pachat…

mno myslim, ze tech 40 tisic zen v CR (to jsem nekde cetla nerucim, ze si to cislo pamatuji spravne) co se zivi nebo aspon prividelava sexem za penize obslouzi celkem dost muzu. I ldyz treba nektere opakovane a ne vsichni jsou zadani. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
14.8.21 14:29
@HulaHoop píše:
mno myslim, ze tech 40 tisic zen v CR (to jsem nekde cetla nerucim, ze si to cislo pamatuji spravne) co se zivi nebo aspon prividelava sexem za penize obslouzi celkem dost muzu. I ldyz treba nektere opakovane a ne vsichni jsou zadani. :think:

Takže když to shrnu, žije v ČR asi 5 mil. vztahově labilních mužů, (5 mil. - 40 000) ctnostných panen, paní a dívek, zbytek jsou k..vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
14.8.21 16:08
@Josefuna píše:

Nejobvykleji únavou z práce. Dovolené jsou toho důkazem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
17.8.21 15:07
@Thomassss píše:
Mě by zajímalo, jak si tu některé můžete být tak jisté, že vám manžel nezahnul? To jste s ním od seznámení 24/7 a máte přehled o každičkém jeho kroku? 8oAsi nejste moc zkušené. Neříkám, že podvést partnerku musí každý muž, to v žádném případě, ale i slušný, vzorný otec od rodiny, do kterého by to nikdo v okolí neřekl, je v určitých ohledech jen “chlap” a je řízen svými pudy, a když se mu naskytne příležitost, nemusí odolat.

Ano, pudy má.
Ale víš co nás odlišuje od zvířátek a věčného šukání se vším co se hýbe?
Mozek a to že člověk umí ovládat, klidně ti to vybučim jestli nerozumíš lidským jazykema a chceš to radši je vůlštině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
17.8.21 19:04
@Thomassss píše:
Mě by zajímalo, jak si tu některé můžete být tak jisté, že vám manžel nezahnul? To jste s ním od seznámení 24/7 a máte přehled o každičkém jeho kroku? 8oAsi nejste moc zkušené. Neříkám, že podvést partnerku musí každý muž, to v žádném případě, ale i slušný, vzorný otec od rodiny, do kterého by to nikdo v okolí neřekl, je v určitých ohledech jen “chlap” a je řízen svými pudy, a když se mu naskytne příležitost, nemusí odolat.
@Eimy90 píše:
Ano, pudy má.
Ale víš co nás odlišuje od zvířátek a věčného šukání se vším co se hýbe?
Mozek a to že člověk se umí ovládat, klidně ti to vybučim jestli nerozumíš lidským jazykema a chceš to radši je vůlštině

Hi hi hi! :mrgreen:
Mít doma manželku, pro kterou pojem „věrnost“ znamená, že se umí „ovládat“, takže sama sebe znásilní, sama sebe ovládne, aby nedělala to, co v té chvíli dělat chce? :lol: Tak to je sen tohle mít doma! :mrgreen: Pojďme tomu říkat „věrnost“! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.8.21 22:16

Nemyslim si, ze je to normalne, na co su potom ti dvaja ludia vo vztahu, ak maju nutkanie si zahybat? Ak sa uz dam s niekym do vztahu, tak preto, ze toho druheho cloveka milujem, vazim si ho, chcem aby aj on voci mne pocitoval rovnake pocity a mam v plane si s nim budovat nejaku spolocnu buducnost. Na co by som mala spat s niekym inym, ked moj partner mi vyhovuje? A az mi prestane nejakym sposobom vyhovovat, tak je normalne ten problem vydiskutovat a vyriesit. Ak sa to neda, tak sa rozist a hladat inde. Nevedela by som byt s niekym, kto by ma podviedol. Neviem si predstavit, co moze byt vacsie pretrhnutie dovery. A bude to zniet asi otrepane, ale dovera je fakt zaklad vztahu. V kazdom smere. Svagra nepocuvaj a vobec, nechapem preco sa takymi zvastami zaoberas. Mele nezmysly. Nech si uziva nezavazne, ked potrebuje striedat zenske. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
17.8.21 22:35
@klokanncek píše:
Nemyslim si, ze je to normalne, na co su potom ti dvaja ludia vo vztahu, ak maju nutkanie si zahybat? Ak sa uz dam s niekym do vztahu, tak preto, ze toho druheho cloveka milujem, vazim si ho, chcem aby aj on voci mne pocitoval rovnake pocity a mam v plane si s nim budovat nejaku spolocnu buducnost. Na co by som mala spat s niekym inym, ked moj partner mi vyhovuje? A az mi prestane nejakym sposobom vyhovovat, tak je normalne ten problem vydiskutovat a vyriesit. Ak sa to neda, tak sa rozist a hladat inde. Nevedela by som byt s niekym, kto by ma podviedol. Neviem si predstavit, co moze byt vacsie pretrhnutie dovery. A bude to zniet asi otrepane, ale dovera je fakt zaklad vztahu. V kazdom smere. Svagra nepocuvaj a vobec, nechapem preco sa takymi zvastami zaoberas. Mele nezmysly. Nech si uziva nezavazne, ked potrebuje striedat zenske. :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No tohle je taky „věrnost“ až za hrob! :lol: Vyloženě jasná vize věrnosti! ;) :lol:
„Jsem ti věrná do té doby, dokud mi to zrovna vyhovuje.“ Z toho loajalita přímo stříká! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.8.21 22:39
@Montauk_INTJ píše:
Hi hi hi! :mrgreen:
Mít doma manželku, pro kterou pojem „věrnost“ znamená, že se umí „ovládat“, takže sama sebe znásilní, sama sebe ovládne, aby nedělala to, co v té chvíli dělat chce? :lol: Tak to je sen tohle mít doma! :mrgreen: Pojďme tomu říkat „věrnost“! :D

Proč by měla sama sebe znasilnovat? Ona snad chce být verna, tak vyuzije své kognitivni schopnosti a neudělá to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí