Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
zajímavé, no ten menší průměr by mohl byt i pozitivní
Pry az jako prst u babicek.
To uz asi moc vyhra neni.
Fuj, uplne me tim vydesil, ja to nikdy neslysela.
@Cimada píše:
Jsou pro ženy pomocné kapsle… Gynekoložka je doporučí…
Hooolky, já už mám zkušeností, radši bych je neměla.
povídej ![]()
taky jich mam dost, ale asi jine
@Lucie_Sx píše:
Pry az jako prst u babicek.
To uz asi moc vyhra neni.
Fuj, uplne me tim vydesil, ja to nikdy neslysela.
taky ne
@Mango_Lassi píše:
Jak píšu, já už nevidím moc motivace v tomto věku někoho hledat. Staří hnusní dědkové, kteří vyžadují péči apod. Nic je za mě lepší.
A zase vidím příklad na své matce, která nikoho nehledala a nikoho nemá. Žije si spokojeně. Ale ona nebyla po celý život vdaná, jako tady Cimada. První manželství s mým otcem vydrželo asi 12 let, pak kreténa kopla do zadku. Druhé manželství na prahu padesátky vydrželo pár let. Není ten chlap k životu nutnost.
V tom případě máš pravdu, to ano. Akorát pokud někdo s někým chce být, tak prostě hledá a pak se k tomu zase bohužel přidružuje taková nepříjemná věc, že v určitém věku, třeba kolem té 50ky, už si oba dva těžko zvykají na způsob života toho druhého.
Je to škoda, protože právě takzvaně na stáří je asi líp být s někým, ovšem jak říkáš: většina chlapů potřebuje obsluhu, sami té ženské moc nepomůžou, takže…
Nutnost to pro ženskou rozhodně není
.
@Cimada píše:
Nechají si je posílat z Číny, vyjde to levněji. Nevím, jak dlouho by srdce vydrželo, ale rozhodně po 50ce chlap klidně i 2× denně může. Zažila jsem.
Myslela jsem ty prášky, kolik by jich srdce vydrželo. Zbytek nerozporuji, manželovi klepe na dveře 60, tak o tom něco vím ![]()
@Cimada píše:
Nemá smysl se toho bát, je to součást života (stárnutí) a potká Tě to taky, nikdo se tomu nevyhne. Záleží pak asi na mnoha dalších faktorech.
S těmi ikonami jsem na tom zhruba stejně jako Tvoje mamča. Mně vždycky radí děti. Časem totiž hůř vidíš, máš obecně jakoby méně času na všecko, bolí páteř, klouby, takže celkově člověka ty technické věci otravují, než že by nebyl inteligentní. Já jsem říčná, když banka změní „tvář“ stránky, to mě fakt zlobí.![]()
Příspěvek upraven 08.08.21 v 13:51
Je pravda, že dělám s PC roky, ale když je doma syn, tak jsem ráda, když mi některé věci třeba s telefonem pomůže. Ne, že bych si neporadila, ale proste se mi už nechce vydávat energii, když nemusím. ![]()
@Venetia píše:
tak s tim zkusenost nemam, ze by museli brat prasky.
příteli dal někdo něco, ze po tom déle vydrží, ale nejal to asi nefungovalo
A nebál se si to jen tak vzít? Mi celkem nahání hrůzu, že ti chlapi se o sebe vůbec nebojí.
@Cimada píše:
Jsou pro ženy pomocné kapsle… Gynekoložka je doporučí…
Hooolky, já už mám zkušeností, radši bych je neměla.
A proc uz nechces teda zadny sex? Kvuli problemum po prechodu, je to pak otravne, bolestive nebo nic neprinasi?
@Akinee píše:
A nebál se si to jen tak vzít? Mi celkem nahání hrůzu, že ti chlapi se o sebe vůbec nebojí.
Ja bych se prasku z Ciny teda bala.
@Akinee píše:
nebal
@Josefuna píše:
Ja bych se prasku z Ciny teda bala.
No právě
Měla bych o manžela takový strach, ať se mu něco nestane. Takže by z toho sexu nakonec nic nebylo ![]()
@Josefuna píše:
A proc uz nechces teda zadny sex? Kvuli problemum po prechodu, je to pak otravne, bolestive nebo nic neprinasi?
Vlastně všechno dohromady
. Ne, dělám si legraci. K vysvětlení bych mohla použít i zmínku Mango, něco v tom smyslu, že někdo dokáže oddělit povahu chlapa od sexu, já ne. Takže další minus pro tělesno, zároveň to není na rozchod. Není to tak, že vůbec nechci, ale - to by asi bylo vysvětlování nadlouho.
@Akinee píše:
Myslela jsem ty prášky, kolik by jich srdce vydrželo.
Já vím.
Ale jak jde o to jedno, je jim dost jiných věcí jedno. ![]()
@Cimada píše:
Vlastně všechno dohromady. Ne, dělám si legraci. K vysvětlení bych mohla použít i zmínku Mango, něco v tom smyslu, že někdo dokáže oddělit povahu chlapa od sexu, já ne. Takže další minus pro tělesno, zároveň to není na rozchod. Není to tak, že vůbec nechci, ale - to by asi bylo vysvětlování nadlouho.
mne to zajima, tak klidně, jisti ti to nevadí.
Taky mam spojeny sex se spokojenosti vseobecne..to snad skoro kazda zena.