Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
7.8.21 18:01
@Wani píše:
@Josefuna Máš doma fracka, co ti na to říct. :nevim:

Co nadelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
7.8.21 18:45
@drewlet píše:
kolem 40 je větší. :mrgreen:

Není to pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.8.21 10:13
@Josefuna píše:
Tak ale zase sedesatnici uz toho sexu stejne tolik nechteji nebo maji problemy s erekci, ne? Vzdyt tady mi devcata kolikrat psala, ze muzi kolem 50 jsou uz sexualne temer nepouzitelni.Tak pokud bys hledala vrstevnika, tak bych se casteho sexu uz asi nebala.

To mi bývá právě záhadou, protože já jsem na žádného takového nenarazila. :nevim: tedy zase neměla jsem až tolik známostí, abych to mohla tvrdit jako paušál, ale co znám já, tak to jsou „borci“ :-) :-). Kdybych potkala někoho, kdo řekne, já nemůžu, skočila bych po něm všema deseti :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.8.21 10:16
@Mango_Lassi píše:
Největší překvapení dne je pro mě zjištění, že po paní 60+ ještě někdo požaduje postelové hrátky.

Jestli myslíš mě, tak mám do 60ky ještě pár… A bohužel :-) vypadám mladší. A stárnoucí chlapi jsou protivní v tom, že si ještě potřebují něco dokazovat, chápeš, ujíždí jim vlak a to člověka ovlivní moc. Fakt si nemysli, že jim padne určitý věk a jsou v klidu. Bohužel ne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.8.21 10:19
@Mango_Lassi píše:
K čemu ti je v tomhle věku vztah už?

Víš, v 55 nebo v 60 život nekončí. Byla jsem desítky let vdaná, jsem normální rodinný typ a představa, že se po práci vracím do prázdného bytu, mě zatím úplně neláká. Sice se zabavit dokážu, ale přece jen chceš odpoledne a večer i na někoho promluvit nebo něco slyšet (ne teda kecy o sexu) :). Asi každý člověk potřebuje nějakého „kamaráda“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.8.21 10:21
@Mango_Lassi píše:
Fakt, že u nás s tím kvůli řadě důvodů (i zdravotních na straně partnera) v tomto věku již nepočítám.

Mě právě jedenašedesátník vyloženě kvůli tomu odmítl, jinak jsme si docela rozuměli, připadal mi fajn, ale usoudil, že „takhle brzy skončit, to fakt ne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.21 10:39
@Cimada píše:
Mě právě jedenašedesátník vyloženě kvůli tomu odmítl, jinak jsme si docela rozuměli, připadal mi fajn, ale usoudil, že „takhle brzy skončit, to fakt ne“.

Jen piš piš :D
EM je pro mě magická brána do jiného světa, aspoň se člověk doučí, jak to lidé mají jinde.

• Citovat
  • Upravit
12501
8.8.21 10:48
@Cimada píše:
To mi bývá právě záhadou, protože já jsem na žádného takového nenarazila. :nevim: tedy zase neměla jsem až tolik známostí, abych to mohla tvrdit jako paušál, ale co znám já, tak to jsou „borci“ :-) :-). Kdybych potkala někoho, kdo řekne, já nemůžu, skočila bych po něm všema deseti :D :D.

A jak casto to teda v tomto veku chteji a zvladaji? Mne tu kdysi devcata rekla, ze pokud padesatnik zvlada nekolikrat tydne, tak je spise vyjimka :roll: Mozna ty poruchy erekce nejsou az tak caste a tak brzy, jak si my mladsi myslime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.8.21 10:50
@Mango_Lassi píše:
Jen piš piš :D
EM je pro mě magická brána do jiného světa, aspoň se člověk doučí, jak to lidé mají jinde.

Ale vidime, cimada take potvrzuje, ze zivot, ani sexualni nekonci tak brzy, jak si tu rada lidi kolem 40+ mysli. Je to optimisticke, ne?

Příspěvek upraven 08.08.21 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
8.8.21 10:53
@Cimada píše:
To mi bývá právě záhadou, protože já jsem na žádného takového nenarazila. :nevim: tedy zase neměla jsem až tolik známostí, abych to mohla tvrdit jako paušál, ale co znám já, tak to jsou „borci“ :-) :-). Kdybych potkala někoho, kdo řekne, já nemůžu, skočila bych po něm všema deseti :D :D.

A ja jich zase potkala az prolis

Příspěvek upraven 08.08.21 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.21 10:53
@Josefuna píše:
Ale vidie, cimada take potvrzuje, ze zivot, ani sexualni nekonci tak brzy, jak si tu rada lidi kolem 40+ mysli. Je to optimisticke, ne?

Já nepočítám s tím, že s přibývajícím věkem budu kohokoli přitahovat. Už to oslabuje teď a bude to zesílovat, samozřejmě. Prostě život a jeho koloběh.

Příspěvek upraven 08.08.21 v 10:56

• Citovat
  • Upravit
109781
8.8.21 10:56
@Cimada píše:
Víš, v 55 nebo v 60 život nekončí. Byla jsem desítky let vdaná, jsem normální rodinný typ a představa, že se po práci vracím do prázdného bytu, mě zatím úplně neláká. Sice se zabavit dokážu, ale přece jen chceš odpoledne a večer i na někoho promluvit nebo něco slyšet (ne teda kecy o sexu) :). Asi každý člověk potřebuje nějakého „kamaráda“.

jde jen o to, aby ten kamarád vic dával než bral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
8.8.21 10:57
@Mango_Lassi píše:
Já nepočítám s tím, že s přibývajícím věkem budu kohokoli přitahovat. Už to oslabuje teď a bude to zesilovat, samozřejmě. Prostě život a jeho koloběh.

Chapes ale, ze ten starsi clovek hleda ve svych vodach a neceka, ze budes vypadat na 20 nebo 30. To je jak kdybys rekla, ze vsichni nad 50 jsou skaredi. Budes atraktivni pro svoji vekovou skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
8.8.21 10:58
@Mango_Lassi píše:
Já nepočítám s tím, že s přibývajícím věkem budu kohokoli přitahovat. Už to oslabuje teď a bude to zesílovat, samozřejmě. Prostě život a jeho koloběh.Příspěvek upraven 08.08.21 v 10:56

aby ses nespletla, uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.21 10:58
@Josefuna píše:
Chapes ale, ze ten starsi clovek hleda ve svych vodach a neceka, ze budes vypadat na 20 nebo 30. To je jak kdybys rekla, ze vsichni nad 50 jsou skaredi. Budes atraktivni pro svoji vekovou skupinu.

Po 50 moc hezkých lidi nevidím, ani já nebudu výjimka. Atraktivní pro svou věkovou skupinu? C'mon, uz teď se mi líbí víceméně tricatnici. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky