Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
7.8.21 15:15

Největší překvapení dne je pro mě zjištění, že po paní 60+ ještě někdo požaduje postelové hrátky.

• Citovat
  • Upravit
12501
7.8.21 15:18
@Wani píše:
My si na zajisteni velkeho tydenniho uklidu najimame uklizecku. Na nadobi mame mycku, na pradlo pracku a susicku. V podstate my vubec neuklizime. :think:

Jo, jenze nejvice prace neda uklidit koupelnu, vytrit zem apod., ale spise provozni neporadek, ruzne se valejici veci vsude mozne, aspon u nas. To uklizecka nezajisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.21 15:19
@Mango_Lassi píše:
Největší překvapení dne je pro mě zjištění, že po paní 60+ ještě někdo požaduje postelové hrátky.

Nebud jak Pavlik Morozov. Fakt ho zablokovali.
Treba, az ti bude 60, tak to pochopis, lidi sexuji, dokud muzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.21 15:20
@Josefuna píše:
Nebud jak Pavlik Morozov. Fakt ho zablokovali.
Treba, az ti bude 60, tak to pochopis, lidi sexuji, dokud muzou.

Fakt, že u nás s tím kvůli řadě důvodů (i zdravotních na straně partnera) v tomto věku již nepočítám.

• Citovat
  • Upravit
12501
7.8.21 15:20
@Mango_Lassi píše:

Ve vasem pripade s vasi soucasnou frekvenci se da ocekavat, ze v 60 se budete blizit 0. Existuji i aktivnejsi jedinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.21 15:22
@Mango_Lassi píše:
Fakt, že u nás s tím kvůli řadě důvodů (i zdravotních na straně partnera) v tomto věku již nepočítám.

Ja vubec nevim, jak to bude, je treba zit okamzikem :) Treba nam uz zbyva jen par let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
7.8.21 15:28
@Josefuna píše:
Jo, jenze nejvice prace neda uklidit koupelnu, vytrit zem apod., ale spise provozni neporadek, ruzne se valejici veci vsude mozne, aspon u nas. To uklizecka nezajisti.

U nás máme všichni 2 zdravé ruce, takže to žádný čas nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.21 15:36
@Wani píše:
U nás máme všichni 2 zdravé ruce, takže to žádný čas nezabere.

Nejaku cas to vzdy zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.21 15:44
@Josefuna píše:
Ve vasem pripade s vasi soucasnou frekvenci se da ocekavat, ze v 60 se budete blizit 0. Existuji i aktivnejsi jedinci.

Určitě existují. Stejně tak, jako existují lidi, co si postavili barák nebo mají 10 děti. My to ale nejsme :)

• Citovat
  • Upravit
10047
7.8.21 15:45
@Josefuna píše:
Nejaku cas to vzdy zabere.

A jak moc času to podle tebe zabere? Oblečení po vysvlíknutí dáváme rovnou zpět do skříně nebo rovnou do prádla, hračky u nás po celém bytě nejsou roztahané a děti si je po sobě uklízejí sami. Jediné, po kom uklízím, jsou psi. Uklidit po nich hračky mi zabere tak 30 sekund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18258
7.8.21 16:01
@Mango_Lassi píše:

Ale nikdo netvrdí, že v 60 musíš mít sex se svým současným partnerem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.21 16:10
@bigl píše:
Ale nikdo netvrdí, že v 60 musíš mít sex se svým současným partnerem :mrgreen: :mrgreen:

Už vidím ty fronty na babky v 60+

• Citovat
  • Upravit
18258
7.8.21 16:12
@Mango_Lassi píše:
Už vidím ty fronty na babky v 60+

By ses divila :D. Udržovaná 60+ je furt ještě šťabajzna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.21 16:14
@bigl píše:
By ses divila :D. Udržovaná 60+ je furt ještě šťabajzna.

Naštěstí udržovaná nejsem, na mě fronty nestály ani ve 20. Navíc v 60 jsou ti chlapi opelichani už docela dost. Nedík.

• Citovat
  • Upravit
18258
7.8.21 16:18
@Mango_Lassi píše:
Naštěstí udržovaná nejsem, na mě fronty nestály ani ve 20. Navíc v 60 jsou ti chlapi opelichani už docela dost. Nedík.

V 60 můžeš být pro některé chlapy atraktivnější než teď, nikdy nevíš. Navíc nikdo netvrdí, že si musíš najít dědka, si najdeš nějakého energického padesátníka, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí