Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wani píše:
My si na zajisteni velkeho tydenniho uklidu najimame uklizecku. Na nadobi mame mycku, na pradlo pracku a susicku. V podstate my vubec neuklizime.
Jo, jenze nejvice prace neda uklidit koupelnu, vytrit zem apod., ale spise provozni neporadek, ruzne se valejici veci vsude mozne, aspon u nas. To uklizecka nezajisti.
@Mango_Lassi píše:
Největší překvapení dne je pro mě zjištění, že po paní 60+ ještě někdo požaduje postelové hrátky.
Nebud jak Pavlik Morozov. Fakt ho zablokovali.
Treba, az ti bude 60, tak to pochopis, lidi sexuji, dokud muzou.
@Josefuna píše:
Nebud jak Pavlik Morozov. Fakt ho zablokovali.
Treba, az ti bude 60, tak to pochopis, lidi sexuji, dokud muzou.
Fakt, že u nás s tím kvůli řadě důvodů (i zdravotních na straně partnera) v tomto věku již nepočítám.
@Mango_Lassi píše:
Největší překvapení dne je pro mě zjištění, že po paní 60+ ještě někdo požaduje postelové hrátky.
Ve vasem pripade s vasi soucasnou frekvenci se da ocekavat, ze v 60 se budete blizit 0. Existuji i aktivnejsi jedinci.
@Mango_Lassi píše:
Fakt, že u nás s tím kvůli řadě důvodů (i zdravotních na straně partnera) v tomto věku již nepočítám.
Ja vubec nevim, jak to bude, je treba zit okamzikem
Treba nam uz zbyva jen par let.
@Josefuna píše:
Jo, jenze nejvice prace neda uklidit koupelnu, vytrit zem apod., ale spise provozni neporadek, ruzne se valejici veci vsude mozne, aspon u nas. To uklizecka nezajisti.
U nás máme všichni 2 zdravé ruce, takže to žádný čas nezabere.
@Wani píše:
U nás máme všichni 2 zdravé ruce, takže to žádný čas nezabere.
Nejaku cas to vzdy zabere.
@Josefuna píše:
Ve vasem pripade s vasi soucasnou frekvenci se da ocekavat, ze v 60 se budete blizit 0. Existuji i aktivnejsi jedinci.
Určitě existují. Stejně tak, jako existují lidi, co si postavili barák nebo mají 10 děti. My to ale nejsme ![]()
@Josefuna píše:
Nejaku cas to vzdy zabere.
A jak moc času to podle tebe zabere? Oblečení po vysvlíknutí dáváme rovnou zpět do skříně nebo rovnou do prádla, hračky u nás po celém bytě nejsou roztahané a děti si je po sobě uklízejí sami. Jediné, po kom uklízím, jsou psi. Uklidit po nich hračky mi zabere tak 30 sekund.
@Mango_Lassi píše:
Ale nikdo netvrdí, že v 60 musíš mít sex se svým současným partnerem
![]()
@bigl píše:
Ale nikdo netvrdí, že v 60 musíš mít sex se svým současným partnerem![]()
Už vidím ty fronty na babky v 60+
@Mango_Lassi píše:
Už vidím ty fronty na babky v 60+
By ses divila
. Udržovaná 60+ je furt ještě šťabajzna.
@bigl píše:
By ses divila. Udržovaná 60+ je furt ještě šťabajzna.
Naštěstí udržovaná nejsem, na mě fronty nestály ani ve 20. Navíc v 60 jsou ti chlapi opelichani už docela dost. Nedík.
@Mango_Lassi píše:
Naštěstí udržovaná nejsem, na mě fronty nestály ani ve 20. Navíc v 60 jsou ti chlapi opelichani už docela dost. Nedík.
V 60 můžeš být pro některé chlapy atraktivnější než teď, nikdy nevíš. Navíc nikdo netvrdí, že si musíš najít dědka, si najdeš nějakého energického padesátníka, ne? ![]()