Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cimada píše:
Souhlas. Oni význam toho svého orgánu prostě přeceňují, všecko se v tom jejich mozku točí kolem toho, jsou kvůli tomu zbytečně zakomplexovaní a odtud potom pramení spousta problémů, které de facto vytvářejí. Normální, inteligentní ženská na něm oceňuje úplně jiné věci.
Fakt myslis, ze muzi resi neustale svuj organ? Jamp naopak nyslim, ze to resi mnohem mene nez zeny svoji velikost a vzhled prsou, celulitidu apod. V mladi si asi rikaji, jestli neni jejich organ maly nebo moc velky, ale jakmile se ozeni, tak myslim, ze se tim uz vubec nezabyvaji. Za to zeny resi svuj vzhled stale vice, postavu po detech a kolem 40 celkove starnuti.
@Cimada píše:
To jsi napsala hezky![]()
i s tou demencí.
Ano, já jsem o tom oblouku byla informovaná už od babičky!!! a bohužel se mi to potvrzuje v životě, co vidím kolem sebe. Nejen v těch vztazích, ale logicky i ve fyzičnu. Bolestí přibývá, nakonec starý člověk ani nemůže vstát a musí být krmený jako malé děcko. Kruh se uzavírá.
Asi se s tím nedá nic dělat, jen by možná pomohlo, kdyby o tomhle „jevu“byli informovaní už mladí někde na škole.
To neni ale novinka. Videla jsem kdysi takovy obrazek, kde od mimina clovek postupuje ke stari a ve stari potrebuje zase peci jako to mimino a i se tak treba uz mentalne chova. To je proste kolobeh zivota. Jen nase spolecnost se snazi stari vytesnit a neustale nam podsouva, ze vse je v nasi hlave, nase volba a mame byt stale mladi a akcni. Jako kdyby clovek zemrel tak, ze je stale zdravy, akcni a takhle kolem 80+ najednou zemrel. Pritom od tech 70 uz telo slabne a lidi nezemrou zdravi ze dne na den, to stari je tu dele a s nim spojene zdravotni potize, mensi energie apod.
@Josefuna píše:
No muzi toho mohou vyuzit, natlacila je do svatby, at pak teda slouzi.
Nevím, zrovna já jsem byla do svatby 2× tlačena chlapem. Druhou jsem v 50 letech odmítla. Proč asi, potřebují služku. Zatímco ženská si dnes vydělá peníze a může být samostatná, chlapi si dobrovolně a ochotně uvaří a vyperou málokdy. Ne že by to neuměli (mnozí ale opravdu ne), ale jsou líní jak vši a vypočítaví daleko víc než ženské. Pochopitelně si to málokteří sebekriticky přiznají.
@Josefuna píše:
To neni ale novinka.
Jistě, není. Ale dost lidí si to vůbec neuvědomuje. ![]()
Je to tak, akorát bych poupravila ty počty. Člověk ztrácí síly už po padesátce, bohužel to vidím nejen na sobě, ale na spolužácích, na kamarádkách, sousedkách, kolegyních. Škoda, člověk by měl být zdravý a krásný a pak usnout, že? ![]()
Příspěvek upraven 07.08.21 v 09:44
@Cimada píše:
Souhlas. Oni význam toho svého orgánu prostě přeceňují, všecko se v tom jejich mozku točí kolem toho, jsou kvůli tomu zbytečně zakomplexovaní a odtud potom pramení spousta problémů, které de facto vytvářejí. Normální, inteligentní ženská na něm oceňuje úplně jiné věci.
Tvou zkušenost nemůžu absolutně potvrdit. A to ani celoživotně. Je mi 40+.
@Mango_Lassi píše:
Tvou zkušenost nemůžu absolutně potvrdit. A to ani celoživotně. Je mi 40+.
Jasně, tak - taky nepíšu o 100% vzorku
, ale tak zhruba…
@Cimada píše:
Jasně, tak - taky nepíšu o 100% vzorku, ale tak zhruba…
Ani ne. Řekla bych, že naopak, a to pracuju v čistě mužském oboru.
@Josefuna píše:
Fakt myslis, ze muzi resi neustale svuj organ?
Neříkám, že neustále, ale že tomu přikládají větší význam, než je zdrávo.
A ne, fakt to ženy neřeší - aspoň co vidím a slyším kolem sebe. Tedy kromě těch, co jsou na to fyzicky zaměřené, jak tady kdesi psala jedna, že týden nemůže být bez sexu, jinak leze po zdi.
Různé známé spíš řeší chování chlapů než sex.
@Cimada píše:
Neříkám, že neustále, ale že tomu přikládají větší význam, než je zdrávo.
A ne, fakt to ženy neřeší - aspoň co vidím a slyším kolem sebe. Tedy kromě těch, co jsou na to fyzicky zaměřené, jak tady kdesi psala jedna, že týden nemůže být bez sexu, jinak leze po zdi.
Různé známé spíš řeší chování chlapů než sex.
@Josefuna, ke startu, připravit, teď! ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ani ne. Řekla bych, že naopak, a to pracuju v čistě mužském oboru.
Já taky. Už přes 30 let denně a nesedím ale izolovaná u PC doma, denně se s nimi bavím a vidím jejich reakce face to face.
A nezapomínej, že ajťáci jsou tak trošku jiný druh
.
@Cimada píše:
Já taky. Už přes 30 let denně a nesedím ale izolovaná u PC doma, denně se s nimi bavím a vidím jejich reakce face to face.
A nezapomínej, že ajťáci jsou tak trošku jiný druh![]()
.
Ajtaci. Naštěstí od ostatních dementů jsem odriznuta. A ajtak doma je výhodou ![]()
Sex ho moc nezajímá ![]()
@Josefuna píše:
Já to taky nechápu. Jednou řekla před tím svým přítelem a mým manželem, že proč by se chlap ženil, prý aby měl navařeno a vypráno. Úplně primitivní a ještě to řekne před tím svým. To nepochopím nikdy.
Víš, proč to od ní není primitivní? Protože poznala život a dnes už ví, co chlapi bohužel oceňují. Kašlou na naše diplomy, na naši kariéru, chtějí mít pohodlí.
Hele, nezapomenu na pár mailů v době mé inzerce na seznamce, jak mě chlapi horlivě poučovali (ano, dali si tu práci a s pravopisnými chybami mi potřebovali vyčinit, jak si dovoluji požadovat určité vzdělání a minimum sexu), proč by si jako hledali ženskou, kdyby nechtěla skotačit v posteli a mít navařeno a vypráno. Fakt. Jeden dodal, že nejsem normální
, když si myslím, že by se zahazoval s nějakou, která si chce v páru žít pro sebe. Od toho že on na inzerci nechodí.
Pochopitelně tato individua jsem důkladně hned mazala
.
Protože jsem starší generace, taky samozřejmě svým způsobem svému partnerovi sloužím, naštěstí mi vaření nevadí, ti chlapi mého věku jsou prostě přesvědčeni o tom, že když nechodí do hospody a i něco vydělají (co si ale hodlají utratit za svoje koníčky)
, tak jsou vlastně super partie
, ale už se přestávám divit svým vrstevnicím, že po různých karambolech raději zůstávají samy. Já k tomu asi taky dospěju.
Vůbec nejsem zapšklá, dokonce se některými poznatky i bavím, ale pozoruju život a jednání těch chlapů a optimismu mi s věkem v tomto směru nějak ubývá
.
@Mango_Lassi píše:
Ajtaci. Naštěstí od ostatních dementů jsem odriznuta. A ajtak doma je výhodou
Sex ho moc nezajímá
@Cimada píše:
všechno spolu souvisí…ony ty komplexy se taky nevyrábí samy
@Josefuna píše:
Myslim, ze vseho s mirou. Zase zena, ktere je jedno, jak bydli a nevytvori doma prijemne prostredi, ke kteremu patri i to domaci jidlo, nejak tusi, ze je jina. Mozna tvemu muzi chybel pocit, ze ho mas rada apod. Nektere zeny jen peskuji, nedaji najevo sve city. Muzi teda to same, tam je to jeste castejsi.
mas pravdu tusim to uz dlouho