Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
2.8.21 11:59
@Mango_Lassi píše:
Dyk jo. Podívej, já ho násilím u sebe vážně nedržím a nemám to v plánu. Nicméně chlap, který poslouchá maminku, u mě taky moc respektu nevyvolává, co s takovým? Ať si jde. Je ale zajímavé, že když jsme několikrát měli krizi a navrhla jsem rozchod, mohl se přetrhnout, aby mě vyslyšel a mi vyhověl :)

Já Ti moc rozumím, protože jsem právě založením podobná. Ale… jak to tak kolem sebe pozoruju… Musíme jen doufat, že tu mladší generaci maminky moc neprasí. ;-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
2.8.21 12:01
@Cimada píše:
Ale kdepak zahořklost, to jsou ty zkušenosti a vidím kolem sebe, jak to dopadá. Mluvím o té starší generaci.
A jinak, já žiju v partnerství s tím pardálem, který si uvaří maximálně kafe. Když si budu hrát na samostatnou, budu sama (čehož se nebojím, ale pořád mám důvod zůstat). Protože k čemu jinému by jako 60nice chlapovi byla? (jejich udivené otázky, když by si měli sami pověsit prádlo a uvařit oběd). :D
Samozřejmě to pro názornost zveličuji, ale bohužel je to klasika.

A jsi šťastná?
Jestli ano, tak je to naprosto v pořádku. Jestli ne, tak by mě asi bylo smutno tu šarádu hrát. Já samozřejmě ráda vyjdu ve spoustě věcech vstříc, ale pokud bych měla potlačovat sama sebe, tak budu raději sama. A o tom to je.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.8.21 12:02
@Cimada píše:
Ale kdepak zahořklost, to jsou ty zkušenosti a vidím kolem sebe, jak to dopadá. Mluvím o té starší generaci.
A jinak, já žiju v partnerství s tím pardálem, který si uvaří maximálně kafe. Když si budu hrát na samostatnou, budu sama (čehož se nebojím, ale pořád mám důvod zůstat). Protože k čemu jinému by jako 60nice chlapovi byla? (jejich udivené otázky, když by si měli sami pověsit prádlo a uvařit oběd). :D
Samozřejmě to pro názornost zveličuji, ale bohužel je to klasika.
Chlapi jsou obecně obětaví opravdu jen minimálně, snad si nemyslíš, že si k sobě vezmou partnerku jen aby pro ni makali a neměli výhody. ;) :-)Příspěvek upraven 02.08.21 v 12:01

To je klasika ve vaši generaci. Promiň, že to píšu zcela na rovinu.

• Citovat
  • Upravit
10046
2.8.21 12:03
@Cimada píše:
Bohužel jsem někdy kolem 40ky taky byla z určitých důvodů přesvědčená, že toho mého by žádná nechtěla. A vida, ženská, která mi nesahá po kotníky, s ním dnes žije :-). Nevěřila jsem. A původně ani nikdo z okolí :D :nevim:.
Jenže oni nehledají ani tak inženýrky a samostatné šikovné baby, jako spíš ženy, které jim budou podkuřovat a chválit je a budou hrát divadýlko, jak by bez nich nemohly žít.Příspěvek upraven 02.08.21 v 11:53

Memu muzi tedy neni padesat, ale muj muz po pecovatelce nikdy netouzil. :nevim: Rika, ze by si pridal jak neschopny k. reten, kdybych ho opecovavala a kolem nej litala a mela v hlave jenom domacnost. :think: On ma rad nezavisle feministky, co vi, co chteji. On se umi o sebe sam postarat.
Na divadilko neni zvedavy a chvalime se normalne navzajem, kdyz se nam neco podari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
2.8.21 12:03
@Mango_Lassi píše:

Taky mám ten pocit. Chlapi v mé generaci, co se takhle chovají, jsou fakt za trapáky. A to ne jen pro ženy, ale i mezi sebou.

• Citovat
  • Upravit
10046
2.8.21 12:07
@Parninas píše:
Taky mám ten pocit. Chlapi v mé generaci, co se takhle chovají, jsou fakt za trapáky. A to ne jen pro ženy, ale i mezi sebou.

Taky si myslim, ze v nasi generaci to hlavne u chytrych lidi uz tolik neni. Ale u tech mene chytrych to je podle me ve vetsi mire, muz driv delal manazera skladnikum a tam mu kolikrat zeny rikaly, ze musi domu, protoze tatinek ma fotbal a deti nehlida. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.8.21 12:09
@Josefuna píše:
Ja to chapu, ale je blbe rikat, ze byvaly ma zenu, ktera ti nesaha ani po kotniky. Jini lidi by to treba videli jinak. Zrejme ta pani neco ma, co je pro nej dulezite.

Věděla jsem, že to někoho zaujme.
Mám důvody to takhle napsat, ty tady ale nebudu vyjmenovávat.
Ano, ta paní má důležitou věc ;-), především často nohy do praku. Právě proto jí „jiní lidi“ neříkají paní. ;-)
Ale už mi to po letech nevadí, ostatně já jsem právě byla ta, co holt netolerovala dlouhodobou nevěru a požádala o rozvod. Sám by za ní neodešel, jen by si chodil užívat.
Je to prostě zajímavé poznání. Co hýbe světem ;-).
A v souvislosti s těmi původními rodinami jsem to zmínila proto, že ona vaří zastarale, stejně jako jeho matka, kydne se do hlubokého talíře bramborová kaše a podá se lžička. Já jsem někde jinde, no :-) :-). jemu toto nevadí, nemá nároky, protože takhle to dělala jeho matka a to je prostě silné. O tom šla řeč…
Ale dnes to beru tak, že co si kdo přeje, ať má, jedině tak je všecko v pořádku. :palec:

Příspěvek upraven 02.08.21 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.8.21 12:11
@Mango_Lassi píše:

Není co promíjet, vždyť o tom tady pořád melduju :D, že se to takhle a podobně odehrává v té starší generaci. A že doufám, že ta mladší generace chlapů už bude samostatnější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.8.21 12:14
@Parninas píše:
Já třeba vím, že podle standardů manželovy rodiny jsem jim hodně proti srsti a taky mi to celkem dlouho dávali najevo (a stejně jim to bylo prt platný). Těžko tchýni vysvětlit, že to co si ona pro synáčka představuje jako ideál je něco o co on ani moc nestojí. On „bydlenkovské“ vlastnosti sice samozřejmě ocení, ale je mu ve finále fuk jestli je nějaká žena má nebo ne. Mnohem raději je když má partnerku, která si s ním dá LAN párty a k tomu objedná pizzu a pivko. :jazyk:

Rodinu partnera jsem si nevybrala, vybrala jsem si JEHO. Taky to tak beru. Není moje povinnost se jim líbit, ano je to určitě bonus, je to fajn, ale za každou cenu to podstupovat nebudu.
Tchyně má představu, že si syn najde paní, jako je ona, protože o sobě je přesvědčena, že je perfektní a vše v životě dělá správně. No, hodil jí do toho vidle :D

• Citovat
  • Upravit
8558
2.8.21 12:15
@Parninas píše:
A jsi šťastná?
Jestli ano, tak je to naprosto v pořádku. Jestli ne, tak by mě asi bylo smutno tu šarádu hrát. Já samozřejmě ráda vyjdu ve spoustě věcech vstříc, ale pokud bych měla potlačovat sama sebe, tak budu raději sama. A o tom to je.

Ne, žádná šaráda. Mám se dobře, akorát právě z té své generace chlapů nějak vybočuji, ale mám štěstí, že mě domácnost baví. Pochopitelně si volno udělám atd., ale když vidím tu jeho nechuť pověsit si prádlo, protože „to přece dělají ženský, ne“ bože :D :D. Vraždila bych.
Jsem ráda, že naše děti jsou na tom jinak.
Jenom mladým říkávám, aby dali u svých známostí bacha právě na ty rodinné vzorce, že jsou velmi silné.

Příspěvek upraven 02.08.21 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
2.8.21 12:17
@Mango_Lassi píše:
Rodinu partnera jsem si nevybrala, vybrala jsem si JEHO. Taky to tak beru. Není moje povinnost se jim líbit, ano je to určitě bonus, je to fajn, ale za každou cenu to podstupovat nebudu.

Jednám stejně, okolí mě vnímá jako tvrdohlavou. Není to tak, jenom prostě neklesnu (příliš) :D.
Jenom bych doplnila, že jsem už někdy, moment… před asi 38 lety slyšela radu, ať se při nějakém seznamování s klukem nejdřív podívám, z jaké rodiny je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
2.8.21 12:18
@Mango_Lassi píše:
Tchyně má představu, že si syn najde paní, jako je ona, protože o sobě je přesvědčena, že je perfektní a vše v životě dělá správně. No, hodil jí do toho vidle :D

Tak k tomuhle jsem už taky dozrála. A mám pocit, že jeho rodina taky. Jen to chtělo čas a trochu vzájemného porozumění. Nechápeme se, ale tolerujeme se.

Ale teda na doby našich začátků fakt nerada vzpomínám. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.8.21 12:20
@Cimada píše:
Jednám stejně, okolí mě vnímá jako tvrdohlavou. Není to tak, jenom prostě neklesnu (příliš) :D.
Jenom bych doplnila, že jsem už někdy, moment… před asi 38 lety slyšela radu, ať se při nějakém seznamování s klukem nejdřív podívám, z jaké rodiny je.

Popravdě, štěstí z tebe moc nestrika. Jinak bys neměla potřebu shazovat někoho, kdo do tvých správných představ o životě moc nezapadá. :)

• Citovat
  • Upravit
12501
2.8.21 12:21
@Cimada píše:
Věděla jsem, že to někoho zaujme.
Mám důvody to takhle napsat, ty tady ale nebudu vyjmenovávat.
Ano, ta paní má důležitou věc ;-), především často nohy do praku. Právě proto jí „jiní lidi“ neříkají paní. ;-)
Ale už mi to po letech nevadí, ostatně já jsem právě byla ta, co holt netolerovala dlouhodobou nevěru a požádala o rozvod. Sám by za ní neodešel, jen by si chodil užívat.
Je to prostě zajímavé poznání. Co hýbe světem ;-).
A v souvislosti s těmi původními rodinami jsem to zmínila proto, že ona vaří zastarale, stejně jako jeho matka, kydne se do hlubokého talíře bramborová kaše a podá se lžička. Já jsem někde jinde, no :-) :-). jemu toto nevadí, nemá nároky, protože takhle to dělala jeho matka a to je prostě silné. O tom šla řeč…
Ale dnes to beru tak, že co si kdo přeje, ať má, jedině tak je všecko v pořádku. :palec:Příspěvek upraven 02.08.21 v 12:12

Urcite s ni neni jen kvuli kasi v hlubokem taliri a lzici. Pises, ze pani je na sex. Nevera je blba, ale nekdy je to tak, ze se muz nebo zena musi doma sexu doprosovat, potom jdou nekteri zkusit stesti o dum dal, coz chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
2.8.21 12:25
@Cimada píše:
Ne, žádná šaráda. Mám se dobře, akorát právě z té své generace chlapů nějak vybočuji, ale mám štěstí, že mě domácnost baví. Pochopitelně si volno udělám atd., ale když vidím tu jeho nechuť pověsit si prádlo, protože „to přece dělají ženský, ne“ bože :D :D. Vraždila bych.
Jsem ráda, že naše děti jsou na tom jinak.
Jenom mladým říkávám, aby dali u svých známostí bacha právě na ty rodinné vzorce, že jsou velmi silné.Příspěvek upraven 02.08.21 v 12:18

Ono by treba nevadilo, kdyby se zeny angazovali v domacnosti vice nez muzi. Problem je, ze muzi uz dnes ty muzske prace nezvladaji. Neni jich uz teda ani tolik, ale malokdo dokaze sam doma neco opravit apod. Tak je pak smesne chtit po zene zenske prace, kdyz muzskych je malo nebo je stejne nezvladaji. Nekteri neumi ani vymalovat, vymenit tesneni u kohoutku apod. Dobre, mohou si na to nekoho najmout, ale pak by nemeli chtit automaticky po zenach obstarani cele domacnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí