Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
31.7.21 14:04
@Mango_Lassi píše:
Nevím. Prostě si myslím, že chlap, který za něco stojí a může si vybrat, neos.uka ihned vše, co se nabízí. Toť má zkušenost.

Ono i záleží, jestli ten chlap má aktuálně nouzi…když má člověk velký hlad, tak taky sáhne po tom prvním, co najde, ač jindy by o to okem nezavadil…když uspokojí základní potřeby, a nacpe se tím nic moc mletým, pak teprve začne k dlouhodobějším plánům hledat nějaký ten steak :D Samozřejmě mohou být i tací, co si počkají rovnou až na ten steak, to pak klobouk dolů…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
31.7.21 14:05
@Sonarka píše:
Ono i záleží, jestli ten chlap má aktuálně nouzi…když má člověk velký hlad, tak taky sáhne po tom prvním, co najde, ač jindy by o to okem nezavadil…když uspokojí základní potřeby, a nacpe se tím nic moc mletým, pak teprve začne k dlouhodobějším plánům hledat nějaký ten steak :D Samozřejmě mohou být i tací, co si počkají rovnou až na ten steak, to pak klobouk dolů…

On normální chlap si vždy něco sežene a nouzi mít nebude.

• Citovat
  • Upravit
109097
31.7.21 14:22
@Cimada píše:
To přijde věkem.
Jsou totiž i hodnotnější věci než nějaké tělesno.
nepřijde :D zase je to jen o nastaveni toho kterého jedince
@pouzitychlap píše:
A jsi s někým alespoň 20 let?
Nemají to tak všichni, ale s délkou partnerství se často pohled mění. Bývá silnější a nezboří ho stejné věci jako po pěti letech.

o tom nerozhoduji roky, ale kvalita vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.7.21 14:56
@Mango_Lassi píše:
On normální chlap si vždy něco sežene a nouzi mít nebude.

Myslím to tak, když má nouzi o sex v manželství…tam pak může uklouznout neplánovaně s nějakou, co není úplně top…

• Citovat
  • Upravit
ffan23
31.7.21 16:07
@pouzitychlap píše:
Mě přijde že biologická podstata je trochu jiná.
Chlapovi totiž za 9 měsíců z břicha nic nevyskočí. Chlap mezi tím už může rozsévat jinde.
Prostě úplně jiný možnosti.

Z biologickeho hledicka ani muz ani zena nemusej byt verni. Jestli u chlapu je to o rozsevani vsude mozne tak u zeny je to zas z BIO. hlediska delat dite se zdravymi, geneticky dobrymi jedinci. Tudiz chlap si nemuze byt jistej ze doma nema ditko od nejakyho geneticky vyhodnejsiho borce :mrgreen:, o to vic na to ma myslet kdyz sam rozseva jinde ( na jeho zahrade mu taky muze rozsevat jiny :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
2485
31.7.21 16:52
@ffan23 píše:
Z biologickeho hledicka ani muz ani zena nemusej byt verni. Jestli u chlapu je to o rozsevani vsude mozne tak u zeny je to zas z BIO. hlediska delat dite se zdravymi, geneticky dobrymi jedinci. Tudiz chlap si nemuze byt jistej ze doma nema ditko od nejakyho geneticky vyhodnejsiho borce :mrgreen:, o to vic na to ma myslet kdyz sam rozseva jinde ( na jeho zahrade mu taky muze rozsevat jiny :mrgreen: )

Souhlas

Chlapi ale jedou spíš na kvantitu, ženy na kvalitu.

Ono žena vybírá kvalitní materiál i proto aby zajistil jí a dítěti přežití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffan23
31.7.21 17:08
@pouzitychlap píše:
Souhlas

Chlapi ale jedou spíš na kvantitu, ženy na kvalitu.

Ono žena vybírá kvalitní materiál i proto aby zajistil jí a dítěti přežití.

Ano, chlap radsi bude mit za zivot 50 zen a malo se kterou by mel kvalitni sex ( endorfinivy boom ze zakazeneho ovoce se nerovna jvalitnimu sexu), kdezto zenska si najde jednoho kvalitniho milence k manzelovi a pokud neselze v sexu tak ho nebude mit potrebu menit za dalsiho :mrgreen:. U muzu je to tak, ze krom ty backory doma ktera neni na sex, bude jeste milenka ale i s tou ho to casem omrzi a za zivot a v ruznych vztazich vymeni xx bokovek pro pocit ega ( jsem kral= podlehlo mi xx zen). Samozrejme se to tyka bud 1. Strasne hezkych chlapu ( charisma, vzhled atd.) a bohatych chlapu. Ostatni mohou jenon slintat :mrgreen:

Jo a ohledne toho jak chlapi kdyz videj hezkou zenskou tak si ji predstavujou v posteli a zeny si predstavujou spolecnou prochazku s hezkym chlapem- tak si dovolim oponovat :mrgreen: a rict za zeny, ja kdyz vidim nekoho kdo se mi libi tak si predstavuju jak me ojede :mrgreen: a ne, ne romantickej sexik v posteli usypane ruzemi :mrgreen: :nevim: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
21593
31.7.21 18:38
@Sonarka píše:
On bydlí hrozně daleko…samozřejmě jsme se viděli, ale je to spíš virtuální vztah…a k tomu má přítelkyni, o které mi neřekl :lol:

No hele, tak to nebude zase takova vyhra, kdyz ti taji pritelkyni.

A nevim, zda mas vseobecne zkusenosti s online vztahy… ja ano, bohate. A pravda je takova, ze online se leckdo muze zdat jako idealni partner, protoze ten dojem nekazi realita. Kdybys mela prilezitost ho poradne poznat, tak by nejspis jeho perfektni fasada dostala poradne trhliny.

Ale jinak soucitim s tebou, taky jsem se takto zabouchla kdysi davno pradavno do jednoho kluka online, silene jsme si rozumeli, z me strany souzneni dusi jako s nikym predtim. On svou pritelkyni netajil, mel ji rad a vedela jsem o ni od zacatku. Nesla jsem to tezce, nase pratelstvi zustalo na platonicke urovni, ale jakmile jsem se konecne smirila s tim, ze mezi nami nic nebude a vyprchala laska, tak nejak vysumel i kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.7.21 18:55
@warita píše:
No hele, tak to nebude zase takova vyhra, kdyz ti taji pritelkyni.

A nevim, zda mas vseobecne zkusenosti s online vztahy… ja ano, bohate. A pravda je takova, ze online se leckdo muze zdat jako idealni partner, protoze ten dojem nekazi realita. Kdybys mela prilezitost ho poradne poznat, tak by nejspis jeho perfektni fasada dostala poradne trhliny.

Ale jinak soucitim s tebou, taky jsem se takto zabouchla kdysi davno pradavno do jednoho kluka online, silene jsme si rozumeli, z me strany souzneni dusi jako s nikym predtim. On svou pritelkyni netajil, mel ji rad a vedela jsem o ni od zacatku. Nesla jsem to tezce, nase pratelstvi zustalo na platonicke urovni, ale jakmile jsem se konecne smirila s tim, ze mezi nami nic nebude a vyprchala laska, tak nejak vysumel i kontakt.

Já vím, že není výhra… To ani já ne :mrgreen: Jen jsme si prostě sedli… Jak říkám, nikdy se mi to nestalo až natolik… A že si často s někým píšu, prostě to není ono… Kdyby bydlel blíž a neměl ji, troufla bych si tvrdit, že je to ON… Ale za těhle podmínek, se snažím na to pohlížet tak, že to holt jednoho dne taky vyšumí.. Sama se divím, že mě to po 2 letech ještě baví… Ale prostě jo, baví… On je už součást mého života. Je to pro mě zcela ojedinělé. Věděla jsem od první zprávy, že je to nějaké jiné…každá jeho zpráva mě hrozně nabíjí energií.

• Citovat
  • Upravit
MarcelUrban
31.7.21 19:19

Ja jsem vždycky dost flirtoval ale odsuď posud, vždy jsem byl věrný. Po nevěře jedne mé přítelkyně, už si nejsem jist že bych nezahl. Mám rád vyrovnaný vztah navzájem se doplňovat nebo dělat kompromisy, ale už se bojím že zeny něco takového nechtějí že chtějí spíše takového nadřazeného samce jinak je to pro ně ňouma. A tak toho samce hledaji jinde. Teda mamaminky jestli můžu taky reagovat :-)

• Citovat
  • Upravit
21593
31.7.21 22:57
@Josefuna píše:
Kéž by.

Josefuna, premyslis nad rozchodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 09:39
@warita píše:
Josefuna, premyslis nad rozchodem?

Ne, to jsem psala obecně, že kdybych zůstala náhodou sama, tak těžko už najdu někoho, kdo mě bude mít opravdu rád. Vidím to u kamarádky. Ti chlapi 45+ vesměs dlouhodobé vztahy nechtejí, pokud byli dlouho sami. Za sebe doufám, že u nás to bude na celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 09:45
@Josefuna píše:
Ne, to jsem psala obecně, že kdybych zůstala náhodou sama, tak těžko už najdu někoho, kdo mě bude mít opravdu rád. Vidím to u kamarádky. Ti chlapi 45+ vesměs dlouhodobé vztahy nechtejí, pokud byli dlouho sami. Za sebe doufám, že u nás to bude na celý život.

Po čtyřiceti bych si nehledala už vůbec nikoho.

• Citovat
  • Upravit
21593
1.8.21 09:55

Ja bych si po 40 hledala. Ale ja mam vysoke naroky a neslevuju, takze bych uz asi nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 10:32
@warita píše:
Ja bych si po 40 hledala. Ale ja mam vysoke naroky a neslevuju, takze bych uz asi nenasla.

Já bych taky hledala, moje kamarádka se stala po hledání cynická á už má taky jen krátkodobé vztahy na sex, nic jiného ti chlapi totiž nechtějí. Jí je 46.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí