Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, předem můžu s klidným svědomím říct, že jsem svému muži nikdy nevěrná nebyla. Tuhle diskuzi zakládám po rozhovoru s mým švagrem, který tvrdí, že nevěra je prý normální a nevěrný je ve vztahu každý, a chlap co nikdy ženské nezahnul není chlap, ale podpantoflák a ženská co nebyla nevěrná tak je naivní. Jako to mě fakt dostalo, já jsem nikdy manželovi nevěrná nebyla a on mě taky ne. Přijde mi to vůči tomu druhému vyloženě nechutné a bylo by mi ze sebe samotné špatně. Co vy, byli jste někdy nevěrní, nebo jaký máte názor vy?
Podvadeni ve vztahu neni nic neobvykleho..Ale neni ani neobvykle byt ve vztahu verny prece.
Ja sii myslim, ze kdyz muz/zena podvede, tak protoze neni se svym protejskem spokojeny, uz ho sexualne nepritahuji a proto ta touha jinde no
.
A tvuj svagr je tada peknej prasak kdyz tohle ma potrebu rikat ![]()
Neldo dokaze ve vztahu tokerovst i jednorazovy ulet, coz ja uplne nechapu ![]()
@Josefuna píše:
Ano, většina lidí asi vybere špatně, semele je život nebo nejsou správně nastaveni.
ano
@Thomassss píše:na uspokojeni potreby by to stacit melo .
Ale já to vůbec neobhajuji, já jsem naopak názoru, že muž je tvor inteligentní (oproti jiným samcům ze zvířecí říše) a měl by proto své chtíče umět ovládat. Ale realita je leckdy někde jinde.
A ano, muži mají ruce a hračky, ale kdyby jim to stačilo, tak by asi nebyli nevěrní, ne?
@Parninas píše:žena smi mit rada sex jen doma
Já jsem přesvědčená, že většina lidí není nevěrných proto, že by doma neměli sex. Hromada lidí vyhledává šuk mimo vztah, protože je to vzrůšo a zábava. Feťáci motýlků v břiše, nic víc. A dokud se bude argumentovat tím, že je to pro muže přirozenost, tak do té doby to bude tak rozšířený vrtoch jako dnes. Tímhle omlouváním fakt ničeho nedosáhneme, právě naopak. Ale nejdej bože aby měla žena ráda sex, to už je pak kurvisko a tam to rozhodně tolerovat nebudeme!Ostatně jeden takový výkřik lze najít i v téhle diskuzi.
Vůbec nerozporuju, že je nevěra běžná věc a nebo nehodnotím morální stránku věci. Jen nesnáším jak se lidem a obzvlášť mužům tyhle sviňárny tolerují a omlouvají, protože jsou to chudáčci zmítaní pudy. Za svá rozhodnutí je nutné mít zodpovědnost.
Statistiky jsou jasné, během manželství je nevěrných 64 % ženatých mužů a 42 % vdaných žen
@Anonymní píše:
No dobře, nechtěla jsem to sem psát, ale v minulosti to už na mě zkoušel. Jasně jsem mu řekla, že ne. A dnes mi vykládal tohle. Využívá hodně toho, že jsme o 15 let mladší a prý jsem ještě mladá a hloupá.
Tak se s ním vídej co nejmíň.
Navíc zkus působit ve svých názorech, postojích a jednání víc sebejistě, odhodlaně, protože on asi v Tobě vidí snadnou kořist. Žij si prostě s manželem po svém a tyhle hovory s ním nevyhledávej, resp. zkus se jim vyhnout.
Je to prasák.
@_.Emilyyy píše:
Neldo dokaze ve vztahu tokerovst i jednorazovy ulet, coz ja uplne nechapu
To přijde věkem.
Jsou totiž i hodnotnější věci než nějaké tělesno.
@Josefuna píše:
Jen říkám, že spokojený člověk nemá potřebu tohle vyhledávat jen tak z nudy.
Ono je to i trošku jinak. Jsou povahy nestálé, věčně v pohybu, „nervózní“. Ty budou zahýbat, i kdyby se s partnerkou(partnerem měli jak v nebi.
@Mango_Lassi píše:
Tvůj chlap tedy s tebou souloži, protože ses mu naskytla po cestě?
Možná budeš překvapená, ale jsou muži, co si i vybírají a nelezou na vše, co projde kolem. Taková trochu vyšší liga trochu
To s Tebou i souhlasím, jsou takoví. Ale hlavně si za ta svoje léta zkušeností bohužel myslím, že i ta vyšší liga si vybírá tak, že jejich upřímný důvod by se ženám moc nelíbil. Prostě jedou spíš na promyšlené výhody než na „lásku“. Možná právě proto, že přemýšlejí, když jsou ta „vyšší liga“.
@Thomassss píše:
Tak už jen z biologické podstaty jsou muži nastaveni tak, aby rozsévali své sémě a předávali svoje geny dál.
To je strašlivá bl.bost, které moc rádi věří nevzdělaní, primitivní chlapi. tato pseudoterie jim totiž náramně vyhovuje.
Biologická podstata je totiž pro obě pohlaví stejná. ![]()
@Cimada píše:
To s Tebou i souhlasím, jsou takoví. Ale hlavně si za ta svoje léta zkušeností bohužel myslím, že i ta vyšší liga si vybírá tak, že jejich upřímný důvod by se ženám moc nelíbil. Prostě jedou spíš na promyšlené výhody než na „lásku“. Možná právě proto, že přemýšlejí, když jsou ta „vyšší liga“.
Nevím. Prostě si myslím, že chlap, který za něco stojí a může si vybrat, neos.uka ihned vše, co se nabízí. Toť má zkušenost.
@Cimada píše:
To přijde věkem.
Jsou totiž i hodnotnější věci než nějaké tělesno.
Hele mne neni 20 ![]()
@Cimada píše:
To je strašlivá bl.bost, které moc rádi věří nevzdělaní, primitivní chlapi. tato pseudoterie jim totiž náramně vyhovuje.
Biologická podstata je totiž pro obě pohlaví stejná.
Mě přijde že biologická podstata je trochu jiná.
Chlapovi totiž za 9 měsíců z břicha nic nevyskočí. Chlap mezi tím už může rozsévat jinde.
Prostě úplně jiný možnosti.
@_.Emilyyy píše:
Hele mne neni 20
A jsi s někým alespoň 20 let?
Nemají to tak všichni, ale s délkou partnerství se často pohled mění. Bývá silnější a nezboří ho stejné věci jako po pěti letech.