Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.7.21 10:57
@Parninas píše:
Já jsem přesvědčená, že většina lidí není nevěrných proto, že by doma neměli sex. Hromada lidí vyhledává šuk mimo vztah, protože je to vzrůšo a zábava. Feťáci motýlků v břiše, nic víc. A dokud se bude argumentovat tím, že je to pro muže přirozenost, tak do té doby to bude tak rozšířený vrtoch jako dnes. Tímhle omlouváním fakt ničeho nedosáhneme, právě naopak. Ale nejdej bože aby měla žena ráda sex, to už je pak kurvisko a tam to rozhodně tolerovat nebudeme! :cert: Ostatně jeden takový výkřik lze najít i v téhle diskuzi. :lol:Vůbec nerozporuju, že je nevěra běžná věc a nebo nehodnotím morální stránku věci. Jen nesnáším jak se lidem a obzvlášť mužům tyhle sviňárny tolerují a omlouvají, protože jsou to chudáčci zmítaní pudy. Za svá rozhodnutí je nutné mít zodpovědnost.

A melo by se pri tech pudech jeste dodat, at si chlapci chudáčci litaj za babama, „kdyz to jinak nejde“ ok, ale at dodrzuji i jine chlapske povinnosti doma jako postarání se o svou ženu a rodinu, výplatu na stůl a vše kolem baráku hotové! A pak at valí… :mrgreen: Na to se uz pak taky zapomina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
334
30.7.21 11:05
@Mango_Lassi píše:
Tvůj chlap tedy s tebou souloži, protože ses mu naskytla po cestě?
Možná budeš překvapená, ale jsou muži, co si i vybírají a nelezou na vše, co projde kolem. Taková trochu vyšší liga trochu :D

Jo no, kdyby to bylo tak biologicke, pudove, zvireci.. bylo by ti jedno s kym chrápeš… ojeli byste i bezdáka/bezďačku :* bez rozdilu.. :mrgreen: Takhle to vy pudovi mate jo? :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.7.21 11:33

Všichni nějak cítíme, že nevěra není dobrá a určitě s ní v mladším věku nepočítáme. Bohužel dnes lidi mají často jiné hodnoty a berou vztahy lehčeji a nejsou moc ochotni řesit problémy nebo na ně nejsou připraveni. Celoživotní hezký fungující vztah bez nevěr je zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
30.7.21 12:11
@purplee píše:
Jo no, kdyby to bylo tak biologicke, pudove, zvireci.. bylo by ti jedno s kym chrápeš… ojeli byste i bezdáka/bezďačku :* bez rozdilu.. :mrgreen: Takhle to vy pudovi mate jo? :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Tohle je hroznej průser, člověk několik dní okukuje přiměřeně vypadajícího hocha a on poté promluví… bohužel. :zed: :P

• Citovat
  • Upravit
17311
30.7.21 12:37

Podle mě je nevěra normální, kolem mě znám snad všechny milence sousedek a kamarádek a milenky sousedů a kamarádů :mrgreen: Ta moja taky nebude svatá. Však ať je na co vzpomínat na smrtelné posteli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.7.21 13:02
@zoidberg píše:
Podle mě je nevěra normální, kolem mě znám snad všechny milence sousedek a kamarádek a milenky sousedů a kamarádů :mrgreen: Ta moja taky nebude svatá. Však ať je na co vzpomínat na smrtelné posteli :cert:

To je právě otázka, jestli člověk bude chtít na smrtelne posteli na tohle vzpomínat. Na to, že neměl v životě pravou lásku a podvadel. Spolužák mi taky nabízel sex s tím, že nevěří, že 20 let jsem s jedním ze to musí být příšerná nuda a ať máme nač vzpomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10046
30.7.21 13:06
@Thomassss píše:
Tak už jen z biologické podstaty jsou muži nastaveni tak, aby rozsévali své sémě a předávali svoje geny dál. Ženy, naproti tomu, jsou ze své podstaty pečovatelky, které se starají o potomky.
Samozřejmě, že ženy mají také své potřeby a chtíč, ale že by se to vyrovnalo mužům?
Další věc je, že muži potřebují pravidelně ejakulovat, nejsem tedy muž, ale např. manžel mi vysvětloval, že když muž delší dobu neejakuluje, je mu to nepříjemné a potřebuje to ze sebe “dostat” (možná se to dá přirovnat k tlaku prsou při kojení, kdy žena cítí, že to mléko potřebuje dostat ven a ulevit si). Toto žena nemá, bez orgasmu se delší dobu obejde.

Ejakulovat se da i pri masturbaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.7.21 13:12

Tvůj švagr je blbeček. Na základě toho, že neumí ovládnout vlástní pudy šíří stupidní „moudra“ aby se obhájil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17311
30.7.21 13:13
@Josefuna píše:
To je právě otázka, jestli člověk bude chtít na smrtelne posteli na tohle vzpomínat. Na to, že neměl v životě pravou lásku a podvadel. Spolužák mi taky nabízel sex s tím, že nevěří, že 20 let jsem s jedním ze to musí být příšerná nuda a ať máme nač vzpomínat.

Láska je jen chemická reakce. Moc se přeceňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.7.21 13:16
@zoidberg píše:

To říkají ti, co skutečnou lásku nepoznali, nebo jí nejsou schopni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
30.7.21 13:17
@Josefuna píše:

Nevím no. Kolik ženských si myslí, že má x let pravou lásku, a pak zjistí, že je manžel x měsíců či let podvádí… A ony byly věrné jako Penelope, přitom si mohly užít pozornosti a péče někoho jiného. Je to vždycky dvojsečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.7.21 13:18
@zoidberg píše:

Jak si vysvětliš, že někomu vydrží sotva dva roky a někomu 10 a více let? Jak to, že u některých vidíš zamilovanost i po xx letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
30.7.21 13:21
@Freeandwild píše:
Nevím no. Kolik ženských si myslí, že má x let pravou lásku, a pak zjistí, že je manžel x měsíců či let podvádí… A ony byly věrné jako Penelope, přitom si mohly užít pozornosti a péče někoho jiného. Je to vždycky dvojsečné.

Tak samozřejmě, že to tak být může. Akorát zamilovaný člověk nemá potřebu podvádět, ani ho to nenapadne. O to to je právě, že pokud někdo podvádí, tak je mu ten podvedený už ukradený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.7.21 13:25

Tak nevěra normální není, kdyby byla, netajili by to lidé před svými partnery a okolím :P Čili společensky přijatelná není… Když se na to ale podívame z biologické stránky, tam je to trochu jiné.. :) A takové ty různé touhy a chutě na jiného/jinou, jsou přirozené, nelze jim zabránit… Záleží pak už jen na nás, co s tím uděláme dál.. To závisí zase na naší povaze a na vztahu, který aktuálně máme.

• Citovat
  • Upravit
12501
30.7.21 13:35
@Sonarka píše:
Tak nevěra normální není, kdyby byla, netajili by to lidé před svými partnery a okolím :P Čili společensky přijatelná není… Když se na to ale podívame z biologické stránky, tam je to trochu jiné.. :) A takové ty různé touhy a chutě na jiného/jinou, jsou přirozené, nelze jim zabránit… Záleží pak už jen na nás, co s tím uděláme dál.. To závisí zase na naší povaze a na vztahu, který aktuálně máme.

Ja chutě na jiné třeba vůbec nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria