Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
430
30.7.21 08:21
@Piju čaj píše:
No podle nějakejch statistik, co jsem četla před deseti lety prý valná většina mužů zahybá právě proto, protože jim prý „manželka nerozumí“, maj doma nepohodu, manželka prudí, jsou doma pod tlakem atd. Pro mě to byl tehdy docela šok, myslela jsem si, že chlapi zahybaj právě hlavně proto, že ho neudrží v trenclích, ale ukázalo se, že je to hodně o citechPříspěvek upraven 30.07.21 v 08:18

Jo a ženský v těch statistikách prej moc nepodváděj, ale statistici tam sami uváděli, že nízké číslo neni relevantní, protože se ženy, na rozdíl od můžu, bojí nebo se stydí nevěru přiznat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
30.7.21 08:36
@Anonymní píše:
S tím naprosto souhlasím.. dědeček se vždy chvástal tím, jak neveru neuznává, nikdy by to za svůj život neudělal.. nakonec když onemocněl se přiznal, že nevěrny byl a má nemanželské dítě, které 40 let tajil.
Takže nikdy neříkejte nikdy. Babička celou dobu žila v domnění, že si byli věrní.

No ono je vůbec podezřelý, že o tom takhle zarytě kázal. To je jasný, že měl máslo na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14113
30.7.21 08:43

Nemyslím si, že verni jsou hloupí, či naivní. Jenže nevěra je dost častá a někdo to ma bohužel jako normu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
30.7.21 08:43
@Ernais píše:
Hele ja nevim jak ty, ale ja kdyz jsem tyden bez sexu, tak pomalu lezu po strope a dokazala bych si to predstavit s kdekterym a cim je abstinence delsi, s tim vetsim poctem chlapu bych si to umela predstavit. Takze tolik k zenskemu vyberu. Opravdu si nemyslim, ze se to u zen oproti muzum tolik lisi :mrgreen:
Že tohle o sobě někdo tak hrdě napíše. :roll: Když to máš v hlavě takto nastavené proč nejdeš pracovat do Eskortu? Člověk s takovou fylozofii by se vůbec neměl párovat.
  • Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
30.7.21 08:45

@Thomassss Ježkovy zraky. :lol: Mohla bych třikrát denně. Okolo ovulace i pětkrát. Mám chuť na sex i když jsem nemocná, to už musí být jo zle, aby tomu bylo jinak.

• Citovat
  • Upravit
7375
30.7.21 08:45
@ffan23 píše: :D :lol: na toto jsem zas alergicka ja :lol: - z biologickeho hlediska muz je sice mozna rozsevac ale zena je takzvany filtr, ve ktere se odehrava " vyberove rizeni", ci seminko se v ni usadi a komu prodlouzi jeho geny :mrgreen:. Takze brzd, ty rozsevaci :mrgreen:…Krestanstvi zenam dalo nalepku baby v domacnosti, ktera nema nejake obzvlast velke sex. a reprodukcni touhy, ve skutenosti z bio hlediska chlap je rozsevac a zensky jsou tzv. arena na soutezeni lepsich spermii resp. genu.

Staletí utlačovaní ženské sexuality prostě vykonalo svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
30.7.21 08:47
@JanaDaR píše:
@Thomassss Ježkovy zraky. :lol: Mohla bych třikrát denně. Okolo ovulace i pětkrát. Mám chuť na sex i když jsem nemocná, to už musí být jo zle, aby tomu bylo jinak.
Ách… 🤗
  • Citovat
  • Upravit
7375
30.7.21 08:49
@Thomassss píše:
Já nemluvím o svém manželovi, ale obecně o mužích, že u nich je už díky potřebě pravidelně ejakulovat vyšší riziko nevěry než u ženy.

Vyšší riziko je to jen proto, že jim společnost víc toleruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
30.7.21 08:49

A vy co můžete porad je vám třeba kolem 35 a máte 3deti jako já :D? ne fakt mě to zajímá.
On je jiný apetit kolem 20 a jiný kolem 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
30.7.21 08:50

@ametyst jo, čtyřicítka relativně „za pár“, děti čtyři.

• Citovat
  • Upravit
34322
30.7.21 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, předem můžu s klidným svědomím říct, že jsem svému muži nikdy nevěrná nebyla. Tuhle diskuzi zakládám po rozhovoru s mým švagrem, který tvrdí, že nevěra je prý normální a nevěrný je ve vztahu každý, a chlap co nikdy ​ženské nezahnul není chlap, ale podpantoflák a ženská co nebyla nevěrná tak je naivní. Jako to mě fakt dostalo, já jsem nikdy manželovi nevěrná nebyla a on mě taky ne. Přijde mi to vůči tomu druhému vyloženě nechutné a bylo by mi ze sebe samotné špatně. Co vy, byli jste někdy nevěrní, nebo jaký máte názor vy?

Cim vic ma takto plnou hubu kecu, tim spis nezahyba. Asi nema s kym.

Spis mi prijde, ze snaz se nechaji semlit ti, co verejne neveru odsuzuji a porad se k tomu musi vyjadrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.21 08:53
@ametyst píše:
A vy co můžete porad je vám třeba kolem 35 a máte 3deti jako já :D? ne fakt mě to zajímá.
On je jiný apetit kolem 20 a jiný kolem 40.

Mám známého, 3 děti.. 50skoro nakrku a užívá si s dvacítkama. Doma ma ženu, krásnou, aktivní. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13021
30.7.21 08:54

Tak už mlčím, asi jsme divní jen u nás že jsme na každodenní radovánky až moc unavení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
30.7.21 08:54

Není to normální, ale dost častý, každopádně nikdy bych nezvrdila, že mi chlap nikdy nebyl nevěrnej - to prostě nikdy nevíš :lol: :lol: :lol:
Za sebe mluvit můžeme, ale za protějšek si netroufam mluvit, samozřejmě, že mu věřim, nemá ani čas kdy být nevěrnej a máme pro nás dokonalej vztah bez jediný hádky, ale vždycky může být ale…takovejch už bylo co tvrdily to samý co já a pak zjistily kolik let už z nich manžel dělá blbce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffan23
30.7.21 08:57
@ametyst píše:
A vysvětlí mi někdo nějak logicky proč tedy ti nevěrnici mají manželky, přítelkyně…takže jsou všichni nespokojení? proto podvádí? to většina lidí neumí řesit problémy a pokud ano a nejde to tak se rozejít/rozvést?
Dobre, znám dost chlapu kteří to mají „v povaze“ ale jiní? To jim opravdu není ze sebe špatně?

Protoze
1. Nudej se ( rozimej udelaj dite chlubej se jak maji syna dceru a ze by byly zaprahnuti do pece o dite to ne- to oni " vydelavaji")
2. Spolehaji se, ze ta blbka doma nic nezjisti a kdyby jo, tak vse odpusti( chyba zen)
3. Dostupny sex ( seznamky, seznamovani se v praci, kadernictvi, v obchode a tuna dalsich prilezitosti ktere zenska nema)- kde by tak pres den lovila chlapy kdyz jsou v praci? Kdezto u muzu je to jednoduchy- pres den jsou v praci a obcas si odskocej za bokovkou a vecer delaj sporadanyho manzela ( jak tvrdi ten muj, " hlavni ze chlap je pres no doma :roll: ).
4. Jsou si jisty, ze sito same stara nedovoli :mrgreen: ( taky chyba zen)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky