Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako stat se muze vselico, ale ja za poslednich 10 let nezazila, ze by se mi libil jiny chlap.
Dovedu si ale predstavit, ze kdybych byla ve vztahu dlouhodobe nestastna, tak bych se o jine chlapy zajimat mohla. A nevera by me pak mohla nakopnout k rozchodu.
Ale za stavajici situace, ze jsem spokojena a stastna, tak nevidim duvod se poohlizet jinde.
@Sonarka píše:
Tak to je dobře a věřím ti toTaky mám totiž obavy, že mě tohle potkalo…bohužel s né zrovna perspektivním protějškem
Myslím, že potkat vhodný protějšek je strašně složité. Jsem taky přesvědčená o tom, že nemít toho svého, byla bych sama. Ale to usuzuju z toho, co jsem potkala před ním a vlastně i po něm ![]()
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že potkat vhodný protějšek je strašně složité. Jsem taky přesvědčená o tom, že nemít toho svého, byla bych sama. Ale to usuzuju z toho, co jsem potkala před ním a vlastně i po něm
No právě…taky bych toho současného postavila na vrchol pyramidy…a potkat někoho takového znovu, to by byl učiněný zázrak…
@Sonarka píše:
No právě…taky bych toho současného postavila na vrchol pyramidy…a potkat někoho takového znovu, to by byl učiněný zázrak…
Ja si treba rikam, ze ten muj ma uplne neuveritelny rozsah zajmu, takovi renesancni muzi uz nejsou.
@Lucie_Sx píše:
Ja si treba rikam, ze ten muj ma uplne neuveritelny rozsah zajmu, takovi renesancni muzi uz nejsou.
O co se treba zajima?
@Lucie_Sx píše:
Já mému tvrdím od začátku, že je limitovaná edice
Ale nevím, jestli se dá říct, že je v něčem výjimečný, spíš jen v tom, že mi naprosto a ve všem sednul…
@Mango_Lassi píše:
Myslím, že potkat vhodný protějšek je strašně složité. Jsem taky přesvědčená o tom, že nemít toho svého, byla bych sama. Ale to usuzuju z toho, co jsem potkala před ním a vlastně i po něm
Obávám se, že čím je člověk starší, tím jsou vztahy více z rozumu a praktických záležitostí. Pochybuju, že by mě měl někdo rád jako teď manžel. Vidím to u kamarádky, která se snaží najít dlouhodobý vztah. Ti muži už hledají jiné věci než lásku a u řady žen je to taky tak. Muži, hlavně starší, hledají služky a pecovatelky. Ženy s dětmi zase chtějí muže jako finanční pomoc. Je to těžké. Moc nevěřím, že by se mnou teď byl někdo nový jen z čisté lásky.
@Sonarka píše:
Já mému tvrdím od začátku, že je limitovaná ediceAle nevím, jestli se dá říct, že je v něčem výjimečný, spíš jen v tom, že mi naprosto a ve všem sednul…
Ale je zadaný a nežijete spolu, takže to může být spíš iluze než realita.
@warita píše:
O co se treba zajima?
Ja to nechci psat uplne konkretne verejne, ale cca od meetingu v anglictine pres zabudovani stresniho okna, pres zavodni sport az po peceni chleba… A to jsem spoustu veci vynechala.
@Josefuna píše:
Ale je zadaný a nežijete spolu, takže to může být spíš iluze než realita.
To nepopírám…každopádně v tom psaném projevu, jsem si nikdy s nikým tolik nerozuměla…
@Lucie_Sx píše:
Ja to nechci psat uplne konkretne verejne, ale cca od meetingu v anglictine pres zabudovani stresniho okna, pres zavodni sport az po peceni chleba… A to jsem spoustu veci vynechala.
No to je pěkné, ale u vztahu jde spíše o to, jak se k tobě chová než o výčet zájmů, ne? Pro mě je teď nejdůležitější, aby mě měl muž rád a dával to najevo.
@Sonarka píše:
To nepopírám…každopádně v tom psaném projevu, jsem si nikdy s nikým tolik nerozuměla…
No jo, jsi asi zatížená hodně na slova jako jazyk lásky. Kdybys chtěla společný čas, co je třeba důležité pro mě, tak toho se ti od něj nedostane.
@Josefuna píše:
No jo, jsi asi zatížená hodně na slova jako jazyk lásky. Kdybys chtěla společný čas, co je třeba důležité pro mě, tak toho se ti od něj nedostane.
Proc? To nevis. To se uvidi pak behem spolecneho souziti.
@Josefuna jinak vidim, ze mas nastudovane 5 zpusobu lasky. Dobrabkniha, lecos vysvetluje. Mimo jine i to, proc nam to s manzelem tak klape, jsme oba na stejne vlne.
Nicmene, ja si myslim, za malokdo je jenom jede druh lasky. Ja osobne jsem mix v tomto poradi:
1. Spolecne traveny cas
2. Sluzby
3. Dotek
Darky ci slova neurazi, oboji je pekne, ale je stesti by mi to nestacilo.
@warita píše:
Proc? To nevis. To se uvidi pak behem spolecneho souziti.
Já to myslela jen na sonarku a jejího milence, že se téměř nevidí a nejvice má ta slova v mobilu.