Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
1.8.21 10:34
@Mango_Lassi píše:
Po čtyřiceti bych si nehledala už vůbec nikoho.

Jenže to znamená být třeba 40 let sama. Ty jsi spíš samotařský člověk, tak ti to třeba nepřijde, mně by bylo smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 10:40
@Josefuna píše:
Jenže to znamená být třeba 40 let sama. Ty jsi spíš samotařský člověk, tak ti to třeba nepřijde, mně by bylo smutno.

Stejně chlapa potřebuješ nejvíc, když jsou děti malé. Výchova je bloody těžká věc.

Navíc je mi jasné, že další takový, jako můj, už fakt není. Takže bych už žádné další investice do hledání nevkládala.

• Citovat
  • Upravit
109173
1.8.21 10:40
@Josefuna píše:
Já bych taky hledala, moje kamarádka se stala po hledání cynická á už má taky jen krátkodobé vztahy na sex, nic jiného ti chlapi totiž nechtějí. Jí je 46.

ja zase ve 46. se seznamováním začínala a chtěla jen ty vztahy na sex..a nakonec to vyšlo uplyne jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 10:57
@Josefuna píše:
Já bych taky hledala, moje kamarádka se stala po hledání cynická á už má taky jen krátkodobé vztahy na sex, nic jiného ti chlapi totiž nechtějí. Jí je 46.

Asi záleží, jaké kdo má požadavky. Spíš nechápu, že si nenajde jednoho sex nabíječe. Nebavilo by mě to střídat. Mám to teda vyzkoušené a je to peklo. Hledat někoho každé 3 měsíce, protože ten předchozí se přestal ozývat, mělo na mě takový dopad, že jsem radši byla sama. A to mi bylo 20+. Ve 40+ bych si to zkusila maximálně jednou.

• Citovat
  • Upravit
21593
1.8.21 11:15
@Josefuna píše:

O to zase ja nemam moc zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 11:20
@Mango_Lassi píše:
Stejně chlapa potřebuješ nejvíc, když jsou děti malé. Výchova je bloody těžká věc.Navíc je mi jasné, že další takový, jako můj, už fakt není. Takže bych už žádné další investice do hledání nevkládala.

Na světě je plno lidí, určitě takových existuje více. Já ho nepotřebuji z praktických důvodů výchovy, ale i pro sebe, abych měla s kým sdílet život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 11:21
@Mango_Lassi píše:
Asi záleží, jaké kdo má požadavky. Spíš nechápu, že si nenajde jednoho sex nabíječe. Nebavilo by mě to střídat. Mám to teda vyzkoušené a je to peklo. Hledat někoho každé 3 měsíce, protože ten předchozí se přestal ozývat, mělo na mě takový dopad, že jsem radši byla sama. A to mi bylo 20+. Ve 40+ bych si to zkusila maximálně jednou.

Tak ona má jen jednoho milence, nemá jich současně více. A více jí ti muži nenabízejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 11:22
@warita píše:
O to zase ja nemam moc zajem.

To já taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 11:25
@Josefuna píše:
Na světě je plno lidí, určitě takových existuje více. Já ho nepotřebuji z praktických důvodů výchovy, ale i pro sebe, abych měla s kým sdílet život.

To si fakt nemyslím. Včera mi to řekla dokonce moje mamka. Že ještě nikoho, jako ten můj, fakt nepoznala :) prý „žádný jiný by s tebou nebyl“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12501
1.8.21 11:45
@Mango_Lassi píše:
To si fakt nemyslím. Včera mi to řekla dokonce moje mamka. Že ještě nikoho, jako ten můj, fakt nepoznala :) prý „žádný jiný by s tebou nebyl“ :mrgreen:

To se tak říká, určitě by si člověk rozuměl s xx dalšími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.8.21 11:47

Ja myslim, ze fajn chlapi jsou, ale jdou blbe najit.
Treba se motaji jen kolem sveho konicku a prace a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 11:48
@Lucie_Sx píše:
Ja myslim, ze fajn chlapi jsou, ale jdou blbe najit.
Treba se motaji jen kolem sveho konicku a prace a tak.

Stejně jako ženy. Ten poměr bude dost podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 11:48
@Josefuna píše:
To se tak říká, určitě by si člověk rozuměl s xx dalšími.

Hele, nevím. Za svou celoživotní praxi jsem nikdy tento dojem neměla. Vlastně jsem ráda, že se našel aspoň jeden :D vážím si toho.

Najít někoho, kde je to oboustranný, je nejvíc Sci fi.

Příspěvek upraven 01.08.21 v 11:50

• Citovat
  • Upravit
12501
1.8.21 11:49
@Mango_Lassi píše:
Hele, nevím. Za svou celoživotní praxi jsem nikdy tento dojem neměla. Vlastně jsem ráda, že se našel aspoň jeden :D vážím si toho.

To jsi tak zvláštní osobnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 11:51
@Josefuna píše:
To jsi tak zvláštní osobnost?

Tak spíš s mým přístupem k domácím pracem a pořádku a tak vůbec… Vždyť to tu čteš každou chvíli.

Třeba tchyně je přesvědčená, že pro syna jsem vyloženě prohra. Řekla mi to do očí :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky