Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
30.7.21 21:44
@warita píše:
@Josefuna jinak vidim, ze mas nastudovane 5 zpusobu lasky. Dobrabkniha, lecos vysvetluje. Mimo jine i to, proc nam to s manzelem tak klape, jsme oba na stejne vlne.

Nicmene, ja si myslim, za malokdo je jenom jede druh lasky. Ja osobne jsem mix v tomto poradi:
1. Spolecne traveny cas
2. Sluzby
3. Dotek

Darky ci slova neurazi, oboji je pekne, ale je stesti by mi to nestacilo.

Moc nastudovane to nemám, jen jsem to kdysi četla a něco na tom je. Nejlepší je od všeho něco, to je jasné. No a pak má asi každý to své, co ho potěší nejvíce. Já mám asi fyzický kontakt a společný čas, služby ani ne. Slova by se mi taky líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.7.21 22:18
@Josefuna píše:
No to je pěkné, ale u vztahu jde spíše o to, jak se k tobě chová než o výčet zájmů, ne? Pro mě je teď nejdůležitější, aby mě měl muž rád a dával to najevo.

Ja ale reagovala na neco jineho :nevim:.
Cim mi ten muz prijde vyjimecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.7.21 22:50
@Josefuna píše:
No jo, jsi asi zatížená hodně na slova jako jazyk lásky. Kdybys chtěla společný čas, co je třeba důležité pro mě, tak toho se ti od něj nedostane.

Společný čas je pro mě taky důležitý…ale to s tím psaním je pro mě výjimečné, protože se mi to nikdy předtím nestalo…že by mě muž zaujal jen na základě psaní…nikdy předtím ani potom. Pořád to nějak neumím pochopit. Přitom on se nijak nesnažil, byl prostě jen svůj. Kdyby to byl kdokoliv jiný, už na něj dávno zapomenu…tak jako tisíckrát předtím.

• Citovat
  • Upravit
21593
30.7.21 23:42

@Sonarka a mas s nim teda neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
31.7.21 07:07
@robínek píše:
Tyhle biologické teorie mě baví. Dneska má každý hlavu strčenou v mobilu, přírodu viděl tak leda v oddělení zeleniny v supermarketu, ale když přijde na okecávání nevěry, vytasí se s rozsévačem a pečovatelkou. To je jako když mi kdysi kamarád vysvětloval, že ženský to mají jinak, že když chlap vidí hezkou ženskou, představí si ji v posteli, kdežto žena si hezkého chlapa představí, jak s ním jde za ruku po pláži. Tak určitě… :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.7.21 09:15
@warita píše:
@Sonarka a mas s nim teda neco?

No vídají se na občasný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109558
31.7.21 10:55
@Josefuna píše:
Obávám se, že čím je člověk starší, tím jsou vztahy více z rozumu a praktických záležitostí. Pochybuju, že by mě měl někdo rád jako teď manžel. Vidím to u kamarádky, která se snaží najít dlouhodobý vztah. Ti muži už hledají jiné věci než lásku a u řady žen je to taky tak. Muži, hlavně starší, hledají služky a pecovatelky. Ženy s dětmi zase chtějí muže jako finanční pomoc. Je to těžké. Moc nevěřím, že by se mnou teď byl někdo nový jen z čisté lásky.

nemyslím, ze to je o veku, ale ucel toho svazku.
Za mne nejvíc z rozumu jsou vztahy ovlivněne biologickými hodinami.
Ti starší co uz mají splněno, spis hledají lásku někoho s kam jim ještě muže byt dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.7.21 10:57
@Venetia píše:
nemyslím, ze to je o veku, ale ucel toho svazku.
Za mne nejvíc z rozumu jsou vztahy ovlivněne biologickými hodinami.
Ti starší co uz mají splněno, spis hledají lásku někoho s kam jim ještě muže byt dobre.

Kéž by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109558
31.7.21 10:58
@Josefuna píše:
No jo, jsi asi zatížená hodně na slova jako jazyk lásky. Kdybys chtěla společný čas, co je třeba důležité pro mě, tak toho se ti od něj nedostane.

ja to mam jako Sonarka…slova budou u mne první na zebricku neboli pozornost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.7.21 11:08
@Venetia píše:
ja to mam jako Sonarka…slova budou u mne první na zebricku neboli pozornost

Slova jsou dle mé zkušenosti nevýhodná, protože málo mužů nemá problém pravidelně ženě říkat hezká slova. Chválit jí a říkat, jak ji milují atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109558
31.7.21 11:33
@Josefuna píše:
Slova jsou dle mé zkušenosti nevýhodná, protože málo mužů nemá problém pravidelně ženě říkat hezká slova. Chválit jí a říkat, jak ji milují atak.

malo muzu ma tuto schopnost nebo nemá?
ja tedy poznala takového jenom jednoho jediného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109558
31.7.21 11:37
@Pan Dan píše:
Sex s bývalým spolužákem, nebo spolužačkou, nutně nemusí znamenat něco špatného.

ja tedy určitě…byl to ten nejlepší zážitek…Na to nemuzu nikdy zapomenout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109558
31.7.21 11:42
@Josefuna píše:
Jak si vysvětliš, že někomu vydrží sotva dva roky a někomu 10 a více let? Jak to, že u některých vidíš zamilovanost i po xx letech?

je to o nastaveni a vyberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.7.21 11:53
@Venetia píše:
malo muzu ma tuto schopnost nebo nemá?
ja tedy poznala takového jenom jednoho jediného.

Málo mužů tu schopnost má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
31.7.21 11:55
@Venetia píše:
je to o nastaveni a vyberu

Ano, většina lidí asi vybere špatně, semele je život nebo nejsou správně nastaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí