Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109173
1.8.21 12:00
@Mango_Lassi píše:
To si fakt nemyslím. Včera mi to řekla dokonce moje mamka. Že ještě nikoho, jako ten můj, fakt nepoznala :) prý „žádný jiný by s tebou nebyl“ :mrgreen:

taky si myslim, ze v zivote poznas jen jednoho toho pravého. Nekomu to s nim vyjde a někomu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 12:09
@Mango_Lassi píše:
Tak spíš s mým přístupem k domácím pracem a pořádku a tak vůbec… Vždyť to tu čteš každou chvíli.Třeba tchyně je přesvědčená, že pro syna jsem vyloženě prohra. Řekla mi to do očí :D

To ti fakt řekla? To je dost hrozný. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 12:10
@Venetia píše:
taky si myslim, ze v zivote poznas jen jednoho toho pravého. Nekomu to s nim vyjde a někomu ne.

Tak ono zase s tolika žít dlouhodobě nestihneš, abys to mohla posoudit. Co ja vím, jak by to vypadalo s jinými, které jsem znala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 12:12
@Josefuna píše:

Jj, řekla mi to, i mojí matce :) jen tak mezi řečí

• Citovat
  • Upravit
109173
1.8.21 12:12
@Josefuna píše:
Tak ono zase s tolika žít dlouhodobě nestihneš, abys to mohla posoudit. Co ja vím, jak by to vypadalo s jinými, které jsem znala.

no to je pravda..treba někde je nejaly podobny nebo dokonce ještě lepší…ale to se niky nedozvíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 12:19
@Venetia píše:
no to je pravda..treba někde je nejaly podobny nebo dokonce ještě lepší…ale to se niky nedozvíš

Jasně, existuje nějaký lepší a víc vhodný, ale potkat ho v daném case a prostoru je nadlidský úkol :D pracujeme s kartami, které máme k dispozici, protože máme jen jeden život :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21593
1.8.21 12:31
@Josefuna píše:

To me rika moje matka pravidelne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.8.21 12:32
@Mango_Lassi píše:
Jasně, existuje nějaký lepší a víc vhodný, ale potkat ho v daném case a prostoru je nadlidský úkol :D pracujeme s kartami, které máme k dispozici, protože máme jen jeden život :mrgreen:

Coz o to, potkat potkas. Ale jak zaridis, aby te chtel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
1.8.21 12:38
@Mango_Lassi píše:
Jj, řekla mi to, i mojí matce :) jen tak mezi řečí

Moje telefonovala s tchyni a mimo jiné jí říkala, že když byla u nás, manžel umyva okna a vari, a že si říkala, že se nestydím. To nechápu, místo aby byla ráda, že nemusím doma dělat služku, tak takhle hloupě mluví. Navíc teď čekám na lékařský zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 12:41
@warita píše:
Coz o to, potkat potkas. Ale jak zaridis, aby te chtel?

Asi tak. Spíš je jednodušší odpovědět na otázku, proč by mě nechtěl :)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
1.8.21 12:42
@Josefuna píše:
Moje telefonovala s tchyni a mimo jiné jí říkala, že když byla u nás, manžel umyva okna a vari, a že si říkala, že se nestydím. To nechápu, místo aby byla ráda, že nemusím doma dělat služku, tak takhle hloupě mluví. Navíc teď čekám na lékařský zákrok.

Já tchyni nehodnotím, nepřísluší mi to. Navíc já jsem si ji nevybrala

• Citovat
  • Upravit
12501
1.8.21 12:44
@Mango_Lassi píše:
Já tchyni nehodnotím, nepřísluší mi to. Navíc já jsem si ji nevybrala

Já mám dobrou tchýni, tohle jí volala moje matka. Tchýně je naopak ráda, že manžel doma něco dělá. Moje matka říkala tchýni, že jestli já se nestydím, že manžel umýval okna a vařil. Dobrý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.8.21 12:46
@Josefuna píše:
Já mám dobrou tchýni, tohle jí volala moje matka. Tchýně je naopak ráda, že manžel doma něco dělá. Moje matka říkala tchýni, že jestli já se nestydím, že manžel umýval okna a vařil. Dobrý, ne?

Matku si taky nevybereš :)

• Citovat
  • Upravit
12501
1.8.21 12:52
@Mango_Lassi píše:
Matku si taky nevybereš :)

To ne, ale mě by nenapadlo tohle říkat, je to trapný. Je z generace žen služeb a pěkně svému příteli po smrti mého otce slouží. Když jsme jí to říkali, uráží se a prý jí to přijde normální. To jsou ty lásky v pozdějším věku, kdy chlapi hledají hlavně služku a pečovatelku a myslí hlavně na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.8.21 12:59

@Josefuna, co horsi, ze se nas snazi narvat do stejneho modelu, i kdyz samy byly v nem nestastne. Co ja se jako dite naposlouchala, jak je vsechno na ni, nikdo ji nepomuze, nikdo neoceni, ona kmita jako hadr na holi, bla bla bla a pak me tlaci do stejne role. Mne to hlava nebere. O co ji jde? Ze kdyz si to musela vyzrat ona, tak i ja musim? Nebo abych se nedejboze snad nemela lepe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí