Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
7.8.21 13:16
@Venetia píše:
ovsem to minimum sexu musí byt na seznamce jako červený hadr :D

To si piš, že bylo.
Já jsem nějaké reakce čekala, ale takovou smršť, co přišla… Škoda, že jsem to tehdy smazala, mohla jsem vás dnes pobavit.
Hele, ale požadavek na minimum sexu bohužel vychází u 60nic především ze zdravotních důvodů - já jsem to brala jako férovku to sdělit, aby zbytečně někdo nedržený nebyl zklamán a neztrácel čas. :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
7.8.21 13:19
@Josefuna píše:
To jsi do inzerat psala, ze chces minimum sexu? To zni divne u seznamky, to jsi mela spis napsat, ze hledas jen spolecnost, kamarada, ne? Nejak jinak.

Seznamka přece není jen o sexu. :) A řeči o kamarádkách chlapi moc vážně neberou, mnozí si myslí, že „něco víc“ pak přece jen jednou bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.8.21 13:21
@Cimada píše:
Jako u nás.
A sice poděkuje a chválí, ale dobře vím, že to v duchu bere jako moji povinnost. :D :pocitac:
Nedávno se odkudsi vrátil a opravdu upřímně udiven a rozhořčen poznamenal, jak je strašné, že tam baby jen seděly a chlapi si sami ohřívali jídlo.
Já myslím, že tohle mělo být utraceno už před půl stoletím :D :D.

Tak tohle u nás není. Manželovi. je to jídlo fuk, když je, dobry, když ne, vezme si chleba. Snídani pro sebe a děti. dělá on, já spím. dýl. :mrgreen: U nás jde spíš o. čas a o schopnosti. Po střeše lízt nebudu, radši uvařím. Ale manžel má silně vyvinutý pud sebezáchovy, takže je mu jasné, že pouhé naznačení, že se ode mě něco očekává, by znamenalo, že to dělat nebudu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.21 13:21

@Cimada já být tebou, už žádného chlapa nehledám.

• Citovat
  • Upravit
8558
7.8.21 13:22
@Mango_Lassi píše:
Já jsem pryč z domova téměř 2 týdny. Co si tam vaří nebo nevaří, netuším vůbec a ani mě to nezajímá. Však mražená pizza od Dr. Oetkera se stále prodává, tak co. Když tak, aspoň zhubne.

Na to by Ti fůra chlapů řekla, že je tím pádem nemáš dostatečně ráda. :D V tomto ohledu spíš něco kazí maminky než partnerky. Rozmazlí je a chlap potom podvědomě hledá to maminčino zázemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
7.8.21 13:23
@Mango_Lassi píše:
@Cimada já být tebou, už žádného chlapa nehledám.

Však já jsem ve vztahu a už chlapa nehledám :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.21 13:25
@Cimada píše:
Však já jsem ve vztahu a už chlapa nehledám :D.

K čemu ti je v tomhle věku vztah už?

• Citovat
  • Upravit
109725
7.8.21 13:25
@Cimada píše:
To si piš, že bylo.
Já jsem nějaké reakce čekala, ale takovou smršť, co přišla… Škoda, že jsem to tehdy smazala, mohla jsem vás dnes pobavit.
Hele, ale požadavek na minimum sexu bohužel vychází u 60nic především ze zdravotních důvodů - já jsem to brala jako férovku to sdělit, aby zbytečně někdo nedržený nebyl zklamán a neztrácel čas. :D ;)

V sedesati to chapu, ale melo by to byt pojato spise jako pratelstvi.
A ze zdravotnich duvodu jakych? At vim co mne ceka?
Jak stary chlapi odepisovali? Ono jim to uz vetsinou taky nefunguje.Na cem je, ale pak takovy vztah postaven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109725
7.8.21 13:29
@Cimada píše:
Na to by Ti fůra chlapů řekla, že je tím pádem nemáš dostatečně ráda. :D V tomto ohledu spíš něco kazí maminky než partnerky. Rozmazlí je a chlap potom podvědomě hledá to maminčino zázemí.

Nechtela bych chlapa co si plete lasku s jidlem. Tyhle kecy nesnasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.21 14:26
@Cimada píše:
Seznamka přece není jen o sexu. :) A řeči o kamarádkách chlapi moc vážně neberou, mnozí si myslí, že „něco víc“ pak přece jen jednou bude.

Tak ale zase sedesatnici uz toho sexu stejne tolik nechteji nebo maji problemy s erekci, ne? Vzdyt tady mi devcata kolikrat psala, ze muzi kolem 50 jsou uz sexualne temer nepouzitelni. Tak pokud bys hledala vrstevnika, tak bych se casteho sexu uz asi nebala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.21 14:34
@Cimada píše:

Jenze Mango jsou oba netradicni, jak tu ctu, ona neni typicka zena a i se seznamili netradicne vedou tak i domacnost. U nich pry neni moc rad a takova ta naklizena domacnost s domaci stravou a deti v 20 nebo 21 v postelich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.8.21 14:43
@Mango_Lassi píše:
K čemu ti je v tomhle věku vztah už?

Sdileni zivota, neprichazis do prazdneho bytu, mas s kym promluvit, snad i vzajemna vypomoc. Porad tam neco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.8.21 14:45
@Josefuna píše:
Jenze Mango jsou oba netradicni, jak tu ctu, ona neni typicka zena a i se seznamili netradicne vedou tak i domacnost. U nich pry neni moc rad a takova ta naklizena domacnost s domaci stravou a deti v 20 nebo 21 v postelich.

Ale jo, naklizena domácnost je fajn, tomu se vůbec nebráním. :D potřebovala bych na to ale stínovou manželku. Ale mít doma uvařeno a tak, to beru všemi 10, je to příjemné :andel:

• Citovat
  • Upravit
12501
7.8.21 14:49
@Mango_Lassi píše:
Ale jo, naklizena domácnost je fajn, tomu se vůbec nebráním. :D potřebovala bych na to ale stínovou manželku. Ale mít doma uvařeno a tak, to beru všemi 10, je to příjemné :andel:

Tak kazdy by to bral, ale malokdo to rad zajistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10046
7.8.21 15:09
@Josefuna píše:
Tak kazdy by to bral, ale malokdo to rad zajistuje.

My si na zajisteni velkeho tydenniho uklidu najimame uklizecku. Na nadobi mame mycku, na pradlo pracku a susicku. V podstate my vubec neuklizime. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí