Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wani píše:
A jak moc času to podle tebe zabere? Oblečení po vysvlíknutí dáváme rovnou zpět do skříně nebo rovnou do prádla, hračky u nás po celém bytě nejsou roztahané a děti si je po sobě uklízejí sami. Jediné, po kom uklízím, jsou psi. Uklidit po nich hračky mi zabere tak 30 sekund.
Nemame nejak extremni neporadek, ale nekdo necha na stole papirove kapesniky, tuzku, bryle, talir. Kuchynska linka to same. Tam lezi na pohovce kniha nebo casopis. Takove veci myslim.
@Josefuna píše:
Nemame nejak extremni neporadek, ale nekdo necha na stole papirove kapesniky, tuzku, bryle, talir. Kuchynska linka to same. Tam lezi na pohovce kniha nebo casopis. Takove veci myslim.
Já tě chápu, ale takové věci si u nás po sobě uklízí každý sám, ani by mě nenapadlo to po manželovi nebo dětech uklízet (obě jsou na prvním stupni). ![]()
@Mango_Lassi Taky si nedokážu představit, že bych si chtěla v 60 hledat někoho nového.
Já jsem ani nikdy neočekávala, že se vdám a budu mít děti. ![]()
@Wani píše:
@Mango_Lassi Taky si nedokážu představit, že bych si chtěla v 60 hledat někoho nového.Já jsem ani nikdy neočekávala, že se vdám a budu mít děti.
Hlavně že bych si v 60 hledala nabijece, protože třeba partner nebude moci. Tak určitě ![]()
@Mango_Lassi píše:
Hlavně že bych si v 60 hledala nabijece, protože třeba partner nebude moci. Tak určitě
No já mám sex ráda, ale zda ho budu chtít i v 60, to nevím. ![]()
@Wani píše:
No já mám sex ráda, ale zda ho budu chtít i v 60, to nevím.
To ale nevime, jestli v 60 budeme chtit. I deti si casto mysli, ze jejich rodice uz to nedelaji
Mozna ted uvazujeme ve vztahu k 60 jako ty deti. Syn nasel nedavno u nas v loznici obal Durex, omylem zustal lezet rano na zemi a hned to vzal a studoval. Pak rikal, ze jsme to delali a jeste odpoledne mi pred manzelem rika, tak mi to rekni, delalas lotrovstvi? Rikam nedelala. On vazne? Ja ne. Tak co ten Durex, co to bylo? To byl obal od takoveho kremu. Kremu na pipinu? Uz mi dej pokoj. Tak mi rekni pravdu, jestlis to delala, mne to vadit nebude. Jo, tak jsem to delala. To jako vazne? To jsi teda prase. Ne, nedelala jsem to, tak mi dej uz pokoj. Tak dobre, tak jsi to teda vazne edelala, tak to jsem rad.
To neni normalni tohle. Rikam mu, ze se takhle nebudeme bavit.
@Mango_Lassi píše:A jake jsou ty zdravotni duvody?
Fakt, že u nás s tím kvůli řadě důvodů (i zdravotních na straně partnera) v tomto věku již nepočítám.
@bigl píše:
V 60 můžeš být pro některé chlapy atraktivnější než teď, nikdy nevíš. Navíc nikdo netvrdí, že si musíš najít dědka, si najdeš nějakého energického padesátníka, ne?
To bych asi v sedesati nechtela.
@Mango_Lassi píše:
To je oblíbená mantra a mýtus všech žen, které se bojí stárnout.
Možná žiješ v nějaké alternativní realitě. Obecně atraktivita ženy klesá s její plodností, což je naprosto správně a v pořádku. Energický padesátník se rád otočí za třicítkou. Možná existuje pár zoufalců, co jim stačí díra, co dýchá. Popravdě, v 60 očekávám, že budu mít úplně jiné starosti. Vidím to na své matce, která je sama už od svých cca 53 let a tydle blbosti jí nechybí.
A co za starosti ocekavas v sedesati?
Kolik bude detem?
@Venetia píše:
Kolik bude detem?
Predpokladam kolem 20.
@Wani píše:
No já mám sex ráda, ale zda ho budu chtít i v 60, to nevím.
Uz se tomu veku blizim, tak dam vedet, co se stane.
@Venetia píše:
Kolik bude detem?
V 60 očekávám, že budu mít trochu klid, než někde sjíždět seznamky a svádět padesátníky. Fakt. ![]()
@Mango_Lassi píše:
V 60 očekávám, že budu mít trochu klid, než někde sjíždět seznamky a svádět padesátníky. Fakt.
No to asi chceme vsechny.
@ametyst píše:
A vy co můžete porad je vám třeba kolem 35 a máte 3deti jako já? ne fakt mě to zajímá.
On je jiný apetit kolem 20 a jiný kolem 40.
kolem 40 je větší. ![]()
To je oblíbená mantra a mýtus všech žen, které se bojí stárnout.
Možná žiješ v nějaké alternativní realitě. Obecně atraktivita ženy klesá s její plodností, což je naprosto správně a v pořádku. Energický padesátník se rád otočí za třicítkou. Možná existuje pár zoufalců, co jim stačí díra, co dýchá. Popravdě, v 60 očekávám, že budu mít úplně jiné starosti. Vidím to na své matce, která je sama už od svých cca 53 let a tydle blbosti jí nechybí.