Nevěra manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
31.8.25 08:08
@pho001 píše: Více

Psala jsem…ukonceni kontaktu, snaha o napravu, snaha o ziskani duvery…navrh terapeuta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
31.8.25 08:10

Premyslela…jen ta droga byla silnejsi a bylo pohodlnejsi se ji poddat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
31.8.25 08:11

Evidentně si nemáte co vyčítat. Tys ji podvedl několikrát, jenže ženy málokdy jedou na vlně střídání sexuálních partnerů.

• Citovat
  • Upravit
595
31.8.25 08:24

Takže, teď dostaneš sodu, jak jsi byl špatný a až to přejde uděláte společné rozhodnutí, ale jestli ho neblokne, tak ty budeš pořád na druhé koleji a nic nevyřešíte. A jestli nenajde kousek lásky a touhy po tobě, tak to dopadne špatně taky, chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 08:36
@Steve718 píše: Více

v tomhle chci mit co jejdriv jasno. kvuli detem, i kvuli nam. oba mame narok byt stastni a ne zit ve vezeni, do ktereho se dobrovolne zavreme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
31.8.25 08:45

To vypada…že už v nem zavření jate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.8.25 08:49

Ještě je třeba se smířit s tím, že 100% důvěra se nevrátí už nikdy.
A taky že Váš vztah se hodně změní, jestli ho udržíte.
Teď už není co dodat. Snad se ozveš tak za3mesice, jak jste to ustálí z manželkou.
A víš jak to má manželčin milec doma? Jestli ho jeho žena vykopne, tak začne tlačit na tvou a vše může jít do kopru. Nebude už mít, co ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.8.25 08:51

Pro zakladatele

Tvá manželka je děsná - neumí si zamčít telefon, to je neohleduplné

Ty jsi ještě horší - NIKDY se partnerovi do telefonu nedívej

Zachovej si důstojnost (už nikdy nevoz svou manželku manželkám jejích milenců, akorát se ztrapníš a ony si ji stejně nevezmou)

Buď rád, že Tvá manželka má ráda sex, to ostatní muži často nemají. Být celý život jen s jedním sexuálním partnerem je nepřirozený, tak nebuď tak překvapený, nevlastníš ji!

Teď aspoň 3 měsíce nic NEŘEŠ dokud se nevyklidníš (vypovídat se můžeš, kdo je kamarád tě vyslechne) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 08:55
@Steve718 píše: Více

to ne, komunikujeme spolu normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
31.8.25 09:12

Diky vsem. snad to dopadne co nejlepe, at uz je to cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
31.8.25 09:26

@pho001 tak ti přeji ať to vyřešíš co nejlépe jak jen to půjde.
A dej vědět jak jsi dopadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
31.8.25 14:09

Pho001: Hodně síly, bratře. Byl jsem/stále jsem v podobné situaci. Manželka si našla milence a ze dne na den se z ní stal úplně jiný člověk, domácí trable a starosti u milence neexistovaly, lichotil jí, mazal med kolem pusy a dělal ze sebe hrdinu, ze mě se stal padouch číslo jedna, arcinepřítel. Přitom máme tři malé děti. Trvalo to půl roku, než pochopila, že si jí milenec namazal na chleba, než se trošku probrala a dalo se s ní zase racionálně mluvit. Bylo mi jasné, že si to musí prožít a v iděálním případě si dát pořádně na hubu, aby se něco změnilo a ve výsledku to tak snad i dopadlo. Omlouvala se, v mnoha věcech se jí snad i rozsvítilo, ale nedůvěra mě stále nahlodává. Vnitřně se k tomu snažím přistupovat pragmaticky - stalo se, nezmením to a užirat se nemá smysl. Každý si zaslouží druhou šanci, miluju svou ženu a za celou dobu se to u mě nezměnilo. Je teď jen a jen na ní, jak svou druhou šanci využije. Pokud mě zradí/zklame znovu, už žádná další šance nebude.

Během této krize jsem si i já prošel vnitřní očistou, dozráním, uvědoměním… Naučil jsem se chápat věci, které jsem dříve ani nedokázal vnímat. Pracuju na sobě, cítím se být mnohem vyzrálejší vůči ženskému vnímání a jsem si jistý, že mnoho svých chyb už opakovat nebudu.

Držím ti pěstí, nech čas plynout, mně se myšlenky po provalení měnily z hodiny na hodinu, ze dne na den a postupně se obloha rozjasňovala… Odlož myšlenky na rozvod, nejprve si srovnej svůj vnitřní prostor, nadechni se a nech prostor o manželce, protože jen čas ukáže, jak moc myslí vážně to, že jsi pro ni priorita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18134
31.8.25 14:25

@pho001
A taková technická.
Ona se nechala normálně posadit do auta a odvézt k milenci domů?
Tak to mě bys musel svázat do kozelce a hodit do kufru, jinak bys mě tam nedostal. :mrgreen:
Tak trochu si s tímto tvým přístupem říkám, že se jí nedivím. Jestli jsi tak arogantní, že ji šupneš do auta, ona ani necekne, nastoupí a nechá si udělat takovou osudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
31.8.25 14:30
@bigl píše: Více

Taky mne to zaujalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
31.8.25 16:19

S manželem jsme spolu 21 let, teprve loni byla svatba. Nevěrná jsem nikdy nebyla, nemám důvod, klape vztah i sex. Máme za sebou pár krizovek, ale zatím jsme vše ustáli, věřím, že to tak bude i dál.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky