Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rodinka4 píše: Více
Evidentne jsi nikdy podvedena nebyla. Predpokladam, ze jsi byla spis na te druhe strane. KAZDY podvedeny se chova nevyrovnane a je to naprosto samozrejme, pochopitelne a v poradku.
7 let spolu, ikdyz mi řekla ať si najdu milenku, zatím ji nemám.
@Nikdo důležitý píše: Více
A proč ti to řekla?
Kdyby mi to někdo po 7 letech vztahu řekl, tak bych to asi nedržela. Jaký má smysl takový vztah, pokud v něm nejsou děti?
@bigl píše: Více
Máme malou dceru. Proč mi to řekla? Protože prý ví, že já bych rád sex častěji než ona, tak prý pro mé dobro…
@botl2 píše: Více
Ci ma niekto podviedol neviem, ja nepodvadzam. Cize je bezne kazdemu naokolo rozpravat, ze ma zena podviedla? Ok, neberiem ti tvoj nazor, mozno aj do casopisu by to mali ludia zverejnovat. Ja co mam kamaratky s touto skusenostou, tak to skutocne kolegom v praci nerozpravali, mali problem to povedat najblizsim.
Přijdeš mi, že tě zatím žádný muž, kterého jsi upřímně milovala nepodvedl, protože jinak bys takhle neznale nereagovala.
Ono obvykle lidé, kteří někoho už podvedli, nebo podvádí samotnou nevěru bagatelizují, zatímco ti, co s ní mají zkušenosti reakci druhých chápou a soucítí.
@Nikdo důležitý píše: Více
Vobec to nebagatelizujem. Len nie som zvyknutá na to, ze taketo veci niekto rozprava kolegom v praci. Este som sa s tym aspon nestretla.
@Hokust píše: Více
Nevěra je fifty fifty. Ženy velmi rády poukazují na to, že muži jsou ti špatní, nicméně už jen čistě z matematickeho hlediska je to samozřejmě hloupost. Navíc tohle dogma už je dávno vyvrácené a ženy jsou úplně stejně morálně špatné, jako muži - co se never týče. Jenže muži to neumí tak sofistikovaně tajit a ani mnohdy nepálí mosty, a právě v tomhle jsou ženy ba naopak mnohem zákeřnější a vypočítavějsi a samozřejmě i chladnější.
Není nic krásnějšího, než když se po dlouhé době snažení povede novomanželům konečně miminko a manžel se dozví, že to není jeho ![]()
@pragovka píše: Více
znamena to, ze do toho byla citove angazovana. Nechala se uplne opanovat. psali si uplne o vsem, dokonce ji pomahal s jeji praci. Nerekla me, rekla jemu.
Jak si to mam vylozit, kdyz tohle v plne intenzite trvalo pres rok? Ona opakuje porad to stejne - byl to utek, bylo to prijemne, byla to chyba, na tobe mi zalezi nejvic.
Ale je to pravda? Jak to maji zeny? Muze to tak byt nebo je to mnohem, nez mi rika? Nebo je to opravdu katalyzator nasich problemu a ted mame uprimnou sanci opravit chyby v nasem vztahu, ktere jsme leta neresili?
Nebo uz tu bitvu ona sama davno svedla a oba jsme ji prohrali a ted jde jen o to si to priznat?
@Keron píše: Více
diky za porozumeni a slova podpory. Cenim si toho, pomohlo mi to.
@pho001 píše: Více
Jaká řešení k nápravě vztahu jsi nabídnul v době, kdy zjistila tvé nevěry, ty sám? Jak ses ty snažil, aby ti mohla věřit, když jsou ti její současné návrhy málo?
Ano, a já mám zas kamarádky, co to potřebovali ze sebe dostat a svěřovali se okolí i webu.
Koneckonců i emimino je takových lidí plné a nejedná se o jedince labilní. Ti lidé jsou tak prostě nastavení. V krizi, naštěstí, reaguje každý jinak a není jeden mustr toho, co je správné a co ne.
Já mám tendence věci rozebírat a probírat, moje sestra je zas dusí v sobě.
Z nás dvou ta labilnější je ale ona.
@botl2 píše: Více
Web a anonymita na nom je nieco uplne ine ako hovorit to kolegom v praci. Ja som sa este s tym nestretla. Jedine ze si za chrbtom kohosi v praci ludia o tom sepkali, ale to je cosi ine. Ale kazdy nech si rozobera co chce a s kym chce. Ja napr. nepotrebujem nic rozoberat s clovekom co vie o mne velke nic a napise, ze pravdepodobne podvadzam ![]()
Vdaná 24 let, velmi odsuzující nevěru ……nyní 1 rok ženatý milenec