Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tento vzťah by som už nezachraňovala. Maximálne by som súhlasila kvôli deťom s bývaním v jednej domácnosti, samozrejme iba keby to fungovalo bez hádok a výčitiek. Na sex by som si našla niekoho iného. Čo s človekom ktorému nedôverujem. Neoplatí sa kvôli nej trápiť.
@pho001 píše: Více
Ano první reakce. Jak by reagovala, kdyby musela podepsat. Protože pak už nemusí být cesty zpět. A ta představa může být hodně tvrdá.
Tohle mi prijde…že na tom vztahu chce opravdu pracovat…pak je ten druhy krok…jestli to chces i Ty..
To, že to trvalo tak dlouho… těžko říct…za mne bych řekla, že to bylo proto, že neměla střet s realitou…
Dostavala svoji drogu pozornosti…obdivu…a pritom jí zůstavala jistota a pohodlí vztahu s Tebou…šla si k němu pro dávku štěstí…a vůbec jí nedochazelo, jak moc ohrozuje vas vztah…a že by o Tebe mohla prijit…Z jejiho pohledu to fumgovalo…mela.vse…Mozna si i uvedomovala, ze to neni fer vuci Tobe…ale chtela svoji davku stesti…
Jako by nasla klicky od luxusniho auta…a projela se…vedela..ze to neni dobre, ze to neni jeji auto… ale proslo ji to…nikdo o tom nevedel…tak se proste chtela projet znovu…
A docela bych ji i verila, ze Te nechtela opoustet…
Ale tohle jsou jen me pocity…a domnenky… Ta parova terapie by vam mohla v tomhle dost pomoci…uvedomit si…proc k tomu doslo…proc to trvalo tak dlouho…
Tiež sa správaš nejak nevyrovnane. Neviem či podvedený človek štandardne všetkým naokolo o tom rozpráva. Aj to volanue milencovej manželke mi príde zbytočné. Do dobrodružstiev s kolegyňami sa púšťaj, až keď budeš mať jasno, čo chceš.
Cítí vinu…uvedomujr si, že to podelala…to je dobry zacatek…
@pragovka píše: Více
Tak toto jsi napsala dobře. Ale ta důvěra je pryč a nastoupila nejistota a pochyby.
V tom nejde dlouho žít, to už je lepší být sám.
Ano asi jo. A nebo chce jen zachránit co nejvíce. Otevřelo ji to oči. Dobře si uvědomuje, co by následovalo a jaké důsledky pro ní. Vy ženy nejste hloupé.
@Steve718 píše: Více
Taky souhlas…neduvera cloveka zžírá zevnitř. A nejde v tom byt dlouhodobe..
Jen vím, že život neni černobílý…a na to řešení si musí zakladatel přijít sám…
A jak psal…ať ta situace dopadne jakkoliv, je potřeba minimalizovat dopady na deti…
Přijde mi, že jde na to spravne…jen je to bolestne a potrebuje cas…aby i on si dost veci uvedomil…dal do souvislosti…
@Steve718 píše: Více
ted verim, je to ukoncene. rekla mi, ze ji napsal.
A ne, nejsem dobry clovek, ac mi lichoti, ze mi to pisete.
manzelks mi vycita, ze jsme se odcizili, ze jsem si zacal brat do postele telefon s nechtel si s ni povidat. ale to mi prijde jsko zadtupny problem neceho uplne jineho.
manzelce jsem byl parkrat pred lety taky neverny. vzdy pod vlivem alkoholu a vzdy to byly jednorazovky.
manzelka se o nich dozvedela a vsechno to dokazala skousnout. mozna bych mel i ja ted, jenze ja se nedokazu prenest pres tu delku a pres to, ze s rim clovekem sdilela uplne vsechno. sve radosti, starosti, atd… mozna to byla kompenzace za trable v nasem vztahu, mozna ne.
pral bych si mit kouzelny proutek, mavnout jim a mit tu jistotu, ze manzelka mysli vse uprimne a ze mame co zachranovat. jenze nemam.
Chce, abys jí mohl znova věřit… proč to chce…na to budeš muset přijít časem…
to, ze si dochazela pro drogu a pocit stesti je presne to, co rika.
jestli pri tom premyslela o me, nepadlo zatim ani slovo.
Ptáš se, proč s ním sdílela běžné véci…a proč to trvalo tak dlouho…
Ona Ti dává odpovedi…chybel jí čas s s Tebou, povídaní…tak si to nasla jinde…neni to spravne reseni, ale odpoved Ti dala…