Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já už na vás, ženský, fakt s.ru. Měl jsem našetřeno už docela dost penéz, tak jsem si dělal plány, že si koupím třeba nové auto nebo tak něco. Teď všechny ty dlouhá léta vydělávané peníze dám své manželce, abych ji při rozvodu mohl vyplatit z bytu. A to jen proto, abych mohl zůstat bydlet doma.
Jj nové fáro a novou přítelkyni, ale jen takovou, co bude ladit s tím novým kabrioletem ![]()
@Sear_Me_MCMXCIII tak ještě by tu půlku bytu mohla vyplatit nová milenka ![]()
@Anonymní píše: Více
Nový Ken obere Barbie až o ty $, co dostane jako odstupné ode mne a pak ji kopne do zadní části těla?
@Sear_Me_MCMXCIII píše: VíceŠkoda, že jsi smazal dřívější příspěvky. Ztratilo to vývoj a posloupnost.
@Kobylinec píše: Více
Radši jsem to uklidil. Byly tam detaily, podle kterých mne některé zmíněné osoby mohly identifikovat.
@Sear_Me_MCMXCIII píše: Více
A co jsi čekal? Když se zamilovala a byla přesvědčena, že jinde ji bude lépe, tak jsi čekal, že si sbalí kufr a všechno, co jste společně vybudovali ti nechá?
Nebo žiješ v přesvědčení, že jsi to všechno vybudoval sám a tím, že odešla ztratila na svou půlku nárok?
No hlavně jsem nečekal, že se budu rozvádět, takže se jedná o plány z minula. Problém je zde neustále stoupající cena nemovitostí. Tzn. dnešní cena bytu dosahuje mnohem větší částky než Barbie přispěla
@Anonymní píše: Více
Omyl chlapi moc dobře vědí co chtějí Chtějí sex a ženu, která jim splní všechny jeho tužby, přání a potřeby. A takových zent je tady víc a více. A to je dobře.
@Sear_Me_MCMXCIII píše: Více
No tak to ma asi i vetsi hodnotu nez si prispel ty ne? ![]()
@Salwbca píše: Více
Na nový byt přispěla cca 1/3 kupní ceny Na následnou rekonstrukci a vybavení 0 Kč.
@Muž 1.2 píše: Více
Je to pro chlapy nespravedlivé, ale například - Velký důraz je v Austrálii kladen na péči o domácnost a výchovu dětí. Pokud žena např. obětovala kariéru kvůli rodině, zákon na ni pohlíží, jako by do společného jmění přispívala stejnou měrou jako vydělávající muž.
@Jampampam mi přijde že ti chlapi neví co chtějí dokud jim to neukážeš