Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Livius Titus píše: Více
Jasně, závidím mu.
Nebo je to trošku jinak, což by pro tebe patrně byly obzory dosud nepoznané.
@Anonymní píše: Více
Taková normální trojitá nevěra. Manžel začal, ty jsi mu to vrátila s někým, kdo se choval jako manžel. Fakt ti to pomohlo? To jen dokazuje, že sis pro sex vybrala podobného muže, jako je tvůj manžel. Potom budeš mít nastavení, že všichni muži jsou stejní.
Jak to celé dopadlo? Manžel už funguje?
@Livius Titus píše: Více
Souhlas. Nic neplanoval. Jel prostě na vikend a potkal novou. A co prislo souzeni, sex a pokecali. Co na tom.
Za me uplne v pohode.
A jestli z toho neco vic bude, to se neví.
@Velryba černá píše: Více
Moc to prožívas. Ženy používají převozníky zcela běžné, většinou jim na tom není nic blbeho. Postěžuje si na byvaleho, necha si potvrdit že oni je zájem a pak cau. A převozník si aspoň vrzne s pěknou babou (horší je pokud dělá Zágorku a k ničemu nedojde) A on se tím navíc nijak netají, spíš by byla její naivita a blbost kdyby si hned malovala nějaký společný život.
Byla jsem s každým partnerem nevěrná.
S prvním po asi 7 letech na konci vztahu při ročním odloučení v cizině nekolik. Pak se z milence v Čechách stal manžel.
Po 10 letech zas milenec a z něho partner. Teď 5 let zatím nic.
Docela se za to stydím, bylo to vždy na konci vztahu kdy něco nefungovalo ( to není omluva). A teď vím že se nesmím nikde víc angažovat ani čumět. Chlapa si vážím.
Věčně stejný scénář - opice se nepustí větve, dokud pevně nedrží jinou…
No to ja narozdíl od vas odpovím na dané téma. Zenatej 27 let.Zena podruhé vdaná první manžel ji podváděl. Semnou celkem 29 let.Co jsem zjistil tak mě 8× podvedla a já ani jednou.Tak že jsem zdatný parohač. Po odhalení poslední nevěry jsem se s ní rozvedl i když nechtěla. Teď žijeme spolu na hromádce se vším všudy. S tím rozdílem že jsme oba volní. Ons teď milence už nemá a já mám ji a další milenku o které ona neví. bl Podves milujícího a hodného člověka zas není v dnešní době tak těžké. Vlastně je to móda. Muži to zkouším a ženy to láká a imponuje. Adrenalin, zakázané ovoce, stoupání sebevědomí, nuda a nekomunikace v manželství. Je zajímavější mluvit co dotyční (ne) prožili za dlouhé léta než mluvit o jedním konkrétním dnu.Taky sex je jiný než s manželem či manželkou. Jiné fyzické předpoklady, jiné zakázané polohy, to vše zdravé lidi přitahuje.
@Anonymní píše: Více
Tak doufám, že nic nechytneš? Já taky doufám, že jsem nic nechyt…
@Sear_Me_MCMXCIII píše: Více
Bůh ti seslal víkendovou nymfomanku, se kterou to nebylo o sexu?
![]()
@Sear_Me_MCMXCIII píše: Více
Takze v tvem případě, vsechno ule bylo k necemu dobré.
Tak snad uz jenom at jsi stasty a v poho s tou novou.
Uvidis je to lepší nez ty prášky. ![]()